Cholernie mi sie podoba komentarz Jona, hehekejt93bub pisze:komentarz Jona:
http://a8.sphotos.ak.fbcd...110291025_n.jpg
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Boże, ale ktoś ma nasrane w głowie!! Przez pierwsze 10-15 minut uwierzyłem, że to prawda!! Dopiero po wizycie na stronie oficjalnej okazało się, ze ktoś perfidnie robi sobie jaja. To jest po prostu nie w porządku, powinni takiego debila pociągnąć do odpowiedzialności.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
wczoraj widziałam najpierw zdjęcię, które Jon opublikował na Fb z ''karteczką'' zastanawiałam się o co im chodzi z tym niebem w New Jersey haha :p a dziś rano kolega przyslał mi linka do widomości, ze Jon nie żyje.. mało nie dostałam zawału również, na szczescie po paru min dowiedziałam się, ze to ściema
a gdy wpisałam w google "Jon Bon Jovi.." pierwsza propozycja jaka mi wyskoczyła było ''is dead'' extraa 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Frankie, dobrze, że nie byłem w twojej sytuacji, bo chyba karetka po mnie by przyjechała.Frankie pisze:Boże, ale ktoś ma nasrane w głowie!! Przez pierwsze 10-15 minut uwierzyłem, że to prawda!! Dopiero po wizycie na stronie oficjalnej okazało się, ze ktoś perfidnie robi sobie jaja. To jest po prostu nie w porządku, powinni takiego debila pociągnąć do odpowiedzialności.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No właśnie, ja uwierzyłam i przez kilka minut prawie oddychać nie mogłam, hahaSmolek pisze:Frankie, dobrze, że nie byłem w twojej sytuacji, bo chyba karetka po mnie by przyjechała.Frankie pisze:Boże, ale ktoś ma nasrane w głowie!! Przez pierwsze 10-15 minut uwierzyłem, że to prawda!! Dopiero po wizycie na stronie oficjalnej okazało się, ze ktoś perfidnie robi sobie jaja. To jest po prostu nie w porządku, powinni takiego debila pociągnąć do odpowiedzialności.Na polskich stronach nawet tę sensację opisali..
-
- Have A Nice Day
Od wczoraj nie miałam internetu z powodu awarii systemu i dzięki Bogu
! Bo jakbym dowiedziała się o tym co jakiś idiota napisał ,to bym chyba umarła z rozpaczy. Dobrze, że się wszystko okazało nieprawdą. Jon na szczęście jest cały i zdrowy. Tego kto to napisał, to bym powiesiła za .... 
Ps. Chciałam dodać, że jak się kogoś uśmierci za życia, to ta osoba potem żyje bardzo długo.

Ps. Chciałam dodać, że jak się kogoś uśmierci za życia, to ta osoba potem żyje bardzo długo.
BJ - It's my life - Always !
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Co roku zarówno ww RMF jak i ZEt przed świetami leci Please go home for christmas Jona
pamietam nawet z 5 lat temu jak czekałam przez 4 godizny na tą pisoenke w radiu, zeby ją nagrać xD
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
RMF FM i Zetka nie należą do stacji radiowych często zmieniających swoją playlistę. Wystarczy trochę dłużej posłuchać choćby RMF żeby przekonać się, że 99,9% muzyki powtarza się wkoło Macieju. Święta u nich = zestaw tych samych co roku piosenek świątecznych wraz z Please go home for Christmas oraz nieśmiertelnym Last Christmas- Wham.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!