Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

kejt93bub pisze:komentarz Jona:

http://a8.sphotos.ak.fbcd...110291025_n.jpg
Cholernie mi sie podoba komentarz Jona, hehe :))
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Boże, ale ktoś ma nasrane w głowie!! Przez pierwsze 10-15 minut uwierzyłem, że to prawda!! Dopiero po wizycie na stronie oficjalnej okazało się, ze ktoś perfidnie robi sobie jaja. To jest po prostu nie w porządku, powinni takiego debila pociągnąć do odpowiedzialności.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Co za ludzie.. Po prostu idioci. :zly: Dobrze, że zobaczyłem to jak okazało się, to że żart. Bo chyba zawał bym miał. :D

PS. Widzę, że święta pojawiły na bonjovi.pl ;)
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Dzięki tej 'cudownej sensacji', Jon jest najczęściej wyszukiwanym hasłem na yahoo.com ;)
Awatar użytkownika
kade17
I Believe
I Believe

Post autor: kade17 »

haha świetny komentarz Jona :D
nie wymyśliłabym takiego
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2011, o 15:43 przez kade17, łącznie zmieniany 1 raz.
I don't give a dawn how it's supposed to be
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

wczoraj widziałam najpierw zdjęcię, które Jon opublikował na Fb z ''karteczką'' zastanawiałam się o co im chodzi z tym niebem w New Jersey haha :p a dziś rano kolega przyslał mi linka do widomości, ze Jon nie żyje.. mało nie dostałam zawału również, na szczescie po paru min dowiedziałam się, ze to ściema :P a gdy wpisałam w google "Jon Bon Jovi.." pierwsza propozycja jaka mi wyskoczyła było ''is dead'' extraa :P
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Frankie pisze:Boże, ale ktoś ma nasrane w głowie!! Przez pierwsze 10-15 minut uwierzyłem, że to prawda!! Dopiero po wizycie na stronie oficjalnej okazało się, ze ktoś perfidnie robi sobie jaja. To jest po prostu nie w porządku, powinni takiego debila pociągnąć do odpowiedzialności.
Frankie, dobrze, że nie byłem w twojej sytuacji, bo chyba karetka po mnie by przyjechała. :D Na polskich stronach nawet tę sensację opisali..
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Smolek pisze:
Frankie pisze:Boże, ale ktoś ma nasrane w głowie!! Przez pierwsze 10-15 minut uwierzyłem, że to prawda!! Dopiero po wizycie na stronie oficjalnej okazało się, ze ktoś perfidnie robi sobie jaja. To jest po prostu nie w porządku, powinni takiego debila pociągnąć do odpowiedzialności.
Frankie, dobrze, że nie byłem w twojej sytuacji, bo chyba karetka po mnie by przyjechała. :D Na polskich stronach nawet tę sensację opisali..
No właśnie, ja uwierzyłam i przez kilka minut prawie oddychać nie mogłam, haha :)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Od wczoraj nie miałam internetu z powodu awarii systemu i dzięki Bogu !!! Bo jakbym dowiedziała się o tym co jakiś idiota napisał ,to bym chyba umarła z rozpaczy. Dobrze, że się wszystko okazało nieprawdą. Jon na szczęście jest cały i zdrowy. Tego kto to napisał, to bym powiesiła za .... :zly:

Ps. Chciałam dodać, że jak się kogoś uśmierci za życia, to ta osoba potem żyje bardzo długo.
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Niech ktoś odświeży temat "Versus 2", bo chcę zamieścić nowy versus. A ostatni post był mój. ;)
Awatar użytkownika
kade17
I Believe
I Believe

Dziś jest mój dobry dzień. Rano w radiu RadioZet włączyli JBJ - Please go home for christams. Ucieszyłam się jak dziecko. Nie spodziewałam się, że ta piosenka będzie lecieć w radiu.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

kade17 pisze:Dziś jest mój dobry dzień. Rano w radiu RadioZet włączyli JBJ - Please go home for christams. Ucieszyłam się jak dziecko. Nie spodziewałam się, że ta piosenka będzie lecieć w radiu.
Co im się stało. ;) Zresztą za często nie słucham radia, wiec nie wiem może już to puszczali wcześniej..
Awatar użytkownika
kade17
I Believe
I Believe

Ja właśnie poprosiłam brata, żeby włączył przy robocie przedświątecznej. I nawet nie myślałam, że może lecieć JBJ :D
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Co roku zarówno ww RMF jak i ZEt przed świetami leci Please go home for christmas Jona ;) pamietam nawet z 5 lat temu jak czekałam przez 4 godizny na tą pisoenke w radiu, zeby ją nagrać xD
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

RMF FM i Zetka nie należą do stacji radiowych często zmieniających swoją playlistę. Wystarczy trochę dłużej posłuchać choćby RMF żeby przekonać się, że 99,9% muzyki powtarza się wkoło Macieju. Święta u nich = zestaw tych samych co roku piosenek świątecznych wraz z Please go home for Christmas oraz nieśmiertelnym Last Christmas- Wham.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”