Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Noo po prostu zabawa na sto dwa. :P
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

jak Rudy! ;)
No widzisz fajnie nam się układają te skojarzenia, nadajesz się! :)
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Tomker pisze:
Geminiman019 pisze: jesteśmy świadkami schyłku muzyki gitarowej. Jak umrą Jagger, Plant, McCartney i Tyler to kto ich zastąpi?
Pytanie brzmi czy muzyka z gitarą będzie dominująca na rynku muzycznym, a nie czy zniknie w całości. Nie, nie zniknie tak jak nie zginęły Klasyka, Jazz, Soul, Blues, Punk, Grunge, Heavy Metal itd.
Natomiast radia odbierające główne stacje możemy śmiało oddać dyskomułom i innym wielbicielom transowych beatów, bo to będzie dominować przez następne lata
To w takim razie musimy wywrzeć jakiś wpływ na rozgłośnie, by przestały nadawać tą odmóżdżoną elektroniczną disco papkę, od której robi mi się niedobrze. Bo to co tam grają, przypomina mi rytmiczne walenie fujarą o blat stołu. Dla mnie to wszystko jest mdłe i jednakowe, jak żarcie z McDonalda.
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Geminiman019 napisał/a:
jesteśmy świadkami schyłku muzyki gitarowej. Jak umrą Jagger, Plant, McCartney i Tyler to kto ich zastąpi?
umarł już Bach i Mozart, muzyka straciła wiele, a świat się nie zawalił.
Why so serious?
usunięty użytkownik 4858

Geminiman019 pisze:
Tomker pisze:
Geminiman019 pisze: jesteśmy świadkami schyłku muzyki gitarowej. Jak umrą Jagger, Plant, McCartney i Tyler to kto ich zastąpi?
Pytanie brzmi czy muzyka z gitarą będzie dominująca na rynku muzycznym, a nie czy zniknie w całości. Nie, nie zniknie tak jak nie zginęły Klasyka, Jazz, Soul, Blues, Punk, Grunge, Heavy Metal itd.
Natomiast radia odbierające główne stacje możemy śmiało oddać dyskomułom i innym wielbicielom transowych beatów, bo to będzie dominować przez następne lata
To w takim razie musimy wywrzeć jakiś wpływ na rozgłośnie, by przestały nadawać tą odmóżdżoną elektroniczną disco papkę,
A nie o to chodzi by wyborca/klient miał "papkę" między uszami?

[ Dodano: 2013-03-21, 20:43 ]
Yossarian pisze:
Geminiman019 napisał/a:
jesteśmy świadkami schyłku muzyki gitarowej. Jak umrą Jagger, Plant, McCartney i Tyler to kto ich zastąpi?
umarł już Bach i Mozart, muzyka straciła wiele, a świat się nie zawalił.
trzymał się też dobrze w erach bez muzyki :D
Geminiman019

Tomker, powiem to tak. Ja jestem osobą porządnie wykształconą i bardzo wrażliwą. W związku z tym odczuwam mocny ból z powodu dewaluacji Gustu Masowego Odbiorcy. Obecnie na topie są tacy wykonawcy jak Justin Bieber, Rihanna, Nicki Minaj, KE$HA, Pitbull czy One Direction. Dla mnie oni są niczym więcej jak bandą wyjątkowo agresywnych pomiotów Szatana, które w bezlitosny sposob zabijają dobrą muzykę. Teraz jest już wszystko przepadło i nastąpił muzyczny Armageddon, a ostatnimi znakami zapowiadającymi tą katastrofę były śmierć Whitney Houston i miliard wyświetleń teledysku Gangnam Style Koreańczyka o pseudonimie PSY.
usunięty użytkownik 4858

Geminiman019 pisze:Tomker, powiem to tak. Ja jestem osobą porządnie wykształconą i bardzo wrażliwą. W związku z tym odczuwam mocny ból z powodu dewaluacji Gustu Masowego Odbiorcy. Obecnie na topie są tacy wykonawcy jak Justin Bieber, Rihanna, Nicki Minaj, KE$HA, Pitbull czy One Direction. Dla mnie oni są niczym więcej jak bandą wyjątkowo agresywnych pomiotów Szatana, które w bezlitosny sposob zabijają dobrą muzykę. Teraz jest już wszystko przepadło i nastąpił muzyczny Armageddon, a ostatnimi znakami zapowiadającymi tą katastrofę były śmierć Whitney Houston i miliard wyświetleń teledysku Gangnam Style Koreańczyka o pseudonimie PSY.
Geminiman, powiem szczerze: nie wiem jak śpiewa ani wygląda Nicki Minaj, KE$HA, Pitbull czy One Direction, PSY. Biebera jak i Rihannę widzialem tylko na zdjęciu.
Naprawde zadziwia mnie, że ciąglę na tym forum słysze o jakimś Biberze. Macie nastawiony program Biber 24H? Albo stację biber FM? Ja jakoś o gostka sie nie potykam, a żyję i mam się całkiem dobrze...
Jak nie potrafisz filtrować brudu to wyp..prz TV, szkoda czasu na g...
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Tomker, lepiej rozwiąż moją zagadkę
Why so serious?
usunięty użytkownik 4858

Yossarian pisze:Tomker, lepiej rozwiąż moją zagadkę
Wg mnie rozwiązał EVENo z tym Die hard...? Mylę się?
Geminiman019

Bo ten cały Justin Bieber zaczyna już wyskakiwać z lodówki i powoli robi się wszechobecny. Według mnie ten Kanadyjczyk jest najgorszym z tych pomiotów Szatana, które wymieniłem w poprzednim poście. Dla wielu ludzi jest on głównym winowajcą zniszczenia dobrej muzyki w mediach, a jego wszechobecność doprowadza ludzi do stanów załamania nerwowego.

Justin Bieber to najgorszy z diabelskich pomiotów, które mają na celu zniszczyć rocka i w zamian mają wprowadzić odmóżdżoną papkę.
usunięty użytkownik 4858

Geminiman, rzucasz diabłami,a czy to nie przypadkiem szatan nie stworzył rocka? :D

I nie myśl, ze Biber czy jakaś Rihanna jest w stanie samemu zaistnieć. Ktoś do tych waszych lodówek ich wsadza...
Geminiman019

Ale przez tą nachalną promocję Biebera czy Rihanny jestem święcie przkonanany, że to oni przyczynili się do zniszczenia dobrej muzyki i zastąpienia jej odmóżdżoną komercją dla troglodytów. Lista najgroźniejszych niszczycieli dobrej muzyki jest znacznie dłuższa: The Black Eyed Peas, Lady GaGa, T-Pain, LMFAO czy Taio Cruz. To oni sprowadzili na nas ten muzyczny Rangarok, a dalej może być już tylko gorzej.
usunięty użytkownik 4858

To zginę z dobrym samopoczuciem, nieświadomy tego, że dookoła ludzie katują się nielubianą muzyką :D

Nie mam zielonego pojęcia co za black leit tao wymieniasz, kojarzę tylko gagę ze skłonności do satanizmu, ale to tym bardziej mnie do niej nie ciągnie, Geminiman musisz nauczyć sie filtrować dostęp do Twojej głowy, żeby sobie jej nie zaśmiecać choćby niepotrzebnymi nazwami... :cfaniak:
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

Nie no Taio Cruz jest ok . Tomker włącz sobie teledysk There She Goes i będziesz na TAK :D
Geminiman019

Tomker pisze:To zginę z dobrym samopoczuciem, nieświadomy tego, że dookoła ludzie katują się nielubianą muzyką :D

Nie mam zielonego pojęcia co za black leit tao wymieniasz, kojarzę tylko gagę ze skłonności do satanizmu, ale to tym bardziej mnie do niej nie ciągnie, Geminiman musisz nauczyć sie filtrować dostęp do Twojej głowy, żeby sobie jej nie zaśmiecać choćby niepotrzebnymi nazwami... :cfaniak:
Tomker, ty jesteś szczęściarzem, ponieważ żyjesz w błogiej nieświadomości. Ja mam takiego pecha, że interesuję się na poważnie muzyką i wiem, w co w trawie piszczy. Powinny Ci się w końcu otworzyć oczy i zauważyć że dobra muzyka już przegrała z tandetą najgorszego sortu. Lady GaGa czy KE$HA są w rzeczywistości kukiełkami Illuminatów (m.in: że w ich teledyskach widać taką symbolikę). T-Pain znany jest z tego, że w swoich piosenkach nadużywa efektu Auto-Tune, przez co znawcy muzyki uważają go za katastrofę absolutną.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”