Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Yossarian pisze:w sondzie "Jak oceniasz płytę What About Now (skala 1-6)?" jest błąd, gdyż 1!=1
Może 1! jest taką jedynką z przytupem i wybranym przez siebie przekleństwem, a 1 to zwyczajne 1. :lol:
EVENo

Post autor: EVENo »

Yossarian pisze:w sondzie "Jak oceniasz płytę What About Now (skala 1-6)?" jest błąd, gdyż 1!=1
Paradoksalny komentarz. Z jednej strony masz pojęcie o silni, co świadczy o tym, że uważałeś na lekcjach matematyki, z drugiej nie wiesz, że nauczyciele mają w zwyczaju wstawiać do dziennika tzw. "jedynkę z wykrzyknikiem" :PPP
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

EVENo pisze:Paradoksalny komentarz. Z jednej strony masz pojęcie o silni, co świadczy o tym, że uważałeś na lekcjach matematyki, z drugiej nie wiesz, że nauczyciele mają w zwyczaju wstawiać do dziennika tzw. "jedynkę z wykrzyknikiem" :PPP
Ten co daje dzisiaj :D najpierw wpiernicza mnie na linka do 'lepszej wersji', a teraz to :D

Dobry troll nie jest zły :D
EVENo

bartekbb23 pisze:Ten co daje dzisiaj
Oblany poniedziałek, pijemy od rana!
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Gdy pierwszy raz zobaczyłem teledysk Pride and Joy duetu Coverdale/Page to doznałem uczucia deja-vu. Otóż mocno przypomina mi Let there Be Love Simple Minds. Nic dziwnego, ponieważ za oba klipy odpowiada Andy Morahan. Teledysk Simple Minds jest z marca 1991, a duetu Coverdale/Page z lutego 1993.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Poprsisze o załwtwienie sprawy z moim zamówinim na dewoalaja z ftykami
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Pamiętacie może jaki w 1996 roku w Polsce był szał na punkcie The Kelly Family. A podsycił to ich występ w Sopocie w sierpniu tego roku. Dzisiaj po tym szaleństwie nie został nawet najmniejszy ślad. Ponadto w obecnych czasach prawdopodobieństwo znalezienia w MediaMarkt jakiegokolwiek albumu zespołu rodziny Kellych jest równe prawdopodobieństwu zakupu nowego egzemplarza płyty Marakesz 5:30 Agnieszki Maciąg. Czy mówiąc inaczej: zerowe. Chyba wiecie o tym że popularność The Kelly Family zgasła definitywnie po premierze płyty Groovin' Up z 1997 roku.
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Geminiman019 pisze:w obecnych czasach prawdopodobieństwo znalezienia w MediaMarkt jakiegokolwiek albumu zespołu rodziny Kellych jest równe prawdopodobieństwu zakupu nowego egzemplarza płyty Marakesz 5:30 Agnieszki Maciąg. Czy mówiąc inaczej: zerowe.
A np. New Jersej dostanę bez zamawiania?
Geminiman019 pisze: Chyba wiecie o tym że popularność The Kelly Family zgasła definitywnie po premierze płyty Groovin' Up z 1997 roku.
Nie wiedziałem :D Geminiman skąd bierzesz takie informacje?
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

Growin' Up ;-)

Co by o Kellysach nie powiedziec, maja kilka naprawde przyjemnych numerow a glos Paddy'ego uwielbiam.
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
EVENo

Milla pisze:Wczoraj ktoś na forum pisał, że Richie powinien odejść z BJ.... a dzisiaj ta informacja....
Tomker pisze:kto to był !! przyznać się !!
Ale ja tego nie wysłałem... :( Naprawdę :(
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

Przepraszam bardzo Paddy występował ostatnio na 3 koncertach w Polsce :D

ZB to fakt jego glos jest bardzo przyjemny , szczególnie w dzisiejszych czasach . Wtedy był dzieckiem , więc brzmiał średnio ;)
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

EVENo pisze:
Milla pisze:Wczoraj ktoś na forum pisał, że Richie powinien odejść z BJ.... a dzisiaj ta informacja....
Tomker pisze:kto to był !! przyznać się !!
Ale ja tego nie wysłałem... :( Naprawdę :(
chol.. Czyli Rychu czyta nasze forum... Po polsku, jak leci... ;)
Pewnie dlatego wysiadł... ;)
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker, ------- EVENo, Ty dziamdziaku! http://www.bonjovi.pl/forum/topics32/tw ... .htm#81997 Rysiek przeczytał i se poszedł :beksa:
EVENo

Jak ja to lubię ostatnio mawiać: Trzeba być idiotą, żeby wpaść na tak genialny pomysł :P
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Coś w tym jest :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”