zamieszczamy i oglądamy

Tutaj możesz zamieścić, linki i informacje jakie znalazłeś w prasie i internecie. Tutaj informuj także o nadchodzących programach, webcastach itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Występ Bobbyego w show Ellen skojarzył mi sie z wystepem tej "gitarzystki" w DDTVN :
Obrazek
Mogliby sie wymieniać i nic by to nie zmieniło.
Obrazek
KondZik

Post autor: KondZik »

Bon Jovi... brzmienie... I like it :D

http://www.youtube.com/watch?v=laUwITEyhNQ#t=19
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

KondZik pisze:Bon Jovi Performance Oct 23 2013
http://www.dailymotion.com/video/x16cda ... 3-2013_fun

eh :/
A co do wczorajszego wokalu Richiego to dla mnie tutaj jest więcej fałszy. Co nic nie zmienia i o niczym nie świadczy.
Kawałek nudny i niestety jako singiel dla mnie słabizna.
Dla mnie Amen poszło Jonowi lepiej niż Lean on me Richiemu - zwłaszcza początek, doły i podjazdy. Jak wszedł w mocniejsze dźwięki było lepiej, ale musiał "uciekać" szybko od chybionych tonów, modulując głosem. Brzmi dla mnie jak porządnie przepity, co nie znaczy, że mi się nie podobało - barwę i feeling nadal lubię :). Jon się bardziej spinał (jak zwykle), ale moim uchem - wyszło mu czyściej.

Na marginesie - ja baaardzo lubię Amen (jest w 5 moich ulubionych ballad BJ). Ale czy na singiel? Czas pokaże...
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

może to jakas krewna bobiego ?
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
KondZik

KM pisze:

A co do wczorajszego wokalu Richiego to dla mnie tutaj jest więcej fałszy. Co nic nie zmienia i o niczym nie świadczy.
Dla mnie Amen poszło Jonowi lepiej niż Lean on me Richiemu - zwłaszcza początek, doły i podjazdy. Jak wszedł w mocniejsze dźwięki było lepiej, ale musiał "uciekać" szybko od chybionych tonów, modulując głosem. Brzmi dla mnie jak porządnie przepity, co nie znaczy, że mi się nie podobało - barwę i feeling nadal lubię :). Jon się bardziej spinał (jak zwykle), ale moim uchem - wyszło mu czyściej.

Na marginesie - ja baaardzo lubię Amen (jest w 5 moich ulubionych ballad BJ). Ale czy na singiel? Czas pokaże...
5 ulubionych ballad? A mogę spytać jakie to?
Dla mnie na singla to będzie masakra. Szczerze wolałbym już Thick. Amen to Jonowe Hallelujah tylko że ileś razy gorsze. IMO oczywiście.
rtcr
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rtcr »

Moim zdaniem kolejnym singlem powinno być I'm with you
How does money lead to greed
When there's still hungry mouths to feed
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Przesłuchałam, ale te 4 minuty to była dla mnie wiecznośc. Zaśpiewane jak najbardziej w porządku, czysto, ale Jon powinien obejrzeć swoje występy, zobaczyłby w końcu co wyrabia ze swoja twarzą. Rozumiem, że to po to aby uzyskać lepszy głos, praca aparatem mowy itd. ale to nie jest do konca normalne u takiego wokalisty, to wręcz wygląda jakby silił się na te grymasy i chciałby pokazac jak bardzo przeżywa utwór.. sztuczne ;/

a Bobby ha ha ha ! zgadzam się identycznie jak pani wirtuoz gitary z Top-Model ! Ten rozkrok :D

niech już sobie odpuszczą promowanie tego WANa.. a już na pewno nie Amenem, tragiczny twór. Zgadzam się z Kondzikiem jest to bardzo bardzo słaba wersja/podróba Hallelujah .. W zamian za to niech składają ten Boxset i wydają !
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Margaretka
It's My Life
It's My Life

Post autor: Margaretka »

monjovi pisze: ale Jon powinien obejrzeć swoje występy, zobaczyłby w końcu co wyrabia ze swoja twarzą. Rozumiem, że to po to aby uzyskać lepszy głos, praca aparatem mowy itd. ale to nie jest do konca normalne u takiego wokalisty, to wręcz wygląda jakby silił się na te grymasy i chciałby pokazac jak bardzo przeżywa utwór.. sztuczne ;/
momentami trochę jak Kermit żaba ;)

komentarz z Bobbym trafiony w punkt. :brawo:
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Margaretka pisze: komentarz z Bobbym trafiony w punkt. :brawo:
przybijam

swoją drogą zastanawiam się co dali Philowi na uspokojenie
podświadomie czekałam aż nie wytrzyma i trochę się jednak ruszy :P
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Za to Hugh dał się wreszcie wyszaleć swojej prawej nodze :D Dobrze, że po latach postanowił ją trochę rozruszać ;)

Generalnie po Waszych komentarzach myślałem, że będzie tragedia, więc jestem dość pozytywnie zaskoczony tą romantyczną kołysanką :cfaniak:
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

KondZik pisze:
KM pisze:

Dla mnie na singla to będzie masakra. Szczerze wolałbym już Thick. Amen to Jonowe Hallelujah tylko że ileś razy gorsze. IMO oczywiście.
Liczyłam te 5 na szybko, ale to: I'll be there, Always, Lie to me, Livin in sin, Make a memory - więc ok - w 6 :)
Nie przeczę, że na singlu może być słabo. Ale skojarzenie z Cohenem u mnie działa na plus, a że każdy cover BJ brzmi dla mnie lepiej niż oryginał, więc być może przez to mi nie przeszkadza to zestawienie. Do tego utwór ma klimat i nastrój pasujący do moich ulubionych romantycznych wieczorów... (może tak mają kobiety w pewnym wieku...)

Oczywiście, co do mimiki Jona - zgadzam się tutaj z przedmówcami - miny są delikatnie mówiąc dziwne. Jak oglądałam live'y z ery KTF, wrzucane w temacie "30 lat BJ", to wygląda, że już wtedy zaczęło się jego modulowanie twarzą w celu uzyskania jakichśtam efektów dźwiękowych... Teraz jest dużo smutniej:(.
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
KondZik

KM pisze:
KondZik pisze:
KM pisze: Dla mnie Amen poszło Jonowi lepiej niż Lean on me Richiemu - zwłaszcza początek, doły i podjazdy. Jak wszedł w mocniejsze dźwięki było lepiej, ale musiał "uciekać" szybko od chybionych tonów, modulując głosem. Brzmi dla mnie jak porządnie przepity, co nie znaczy, że mi się nie podobało - barwę i feeling nadal lubię :). Jon się bardziej spinał (jak zwykle), ale moim uchem - wyszło mu czyściej.

Liczyłam te 5 na szybko, ale to: I'll be there, Always, Lie to me, Livin in sin, Make a memory - więc ok - w 6 :)
Nie przeczę, że na singlu może być słabo. Ale skojarzenie z Cohenem u mnie działa na plus, a że każdy cover BJ brzmi dla mnie lepiej niż oryginał, więc być może przez to mi nie przeszkadza to zestawienie. Do tego utwór ma klimat i nastrój pasujący do moich ulubionych romantycznych wieczorów... (może tak mają kobiety w pewnym wieku...)

Oczywiście, co do mimiki Jona - zgadzam się tutaj z przedmówcami - miny są delikatnie mówiąc dziwne. Jak oglądałam live'y z ery KTF, wrzucane w temacie "30 lat BJ", to wygląda, że już wtedy zaczęło się jego modulowanie twarzą w celu uzyskania jakichśtam efektów dźwiękowych... Teraz jest dużo smutniej:(.
Mhm, tak z ciekawości pytałem :)
Co do coverów to mam podobnie jak i wielu z nas chyba :D
Amen dla mnie jest nudne, bo oprócz wokalnych popisów Jona nic się nie dzieje.
Cohen dla mnie niesamowicie na plus, a romantyczne wieczory czasem faceci też lubią ;)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Jak AMEN będzie następnym singlem, to utwierdzę się w przekonaniu, że Jasiek traci zmysły! :zly:
Jeszcze niech clip będzie uraczony takimi ujęciami krzywiącego się Jona – to tragedia !
A właśnie przeszła mi taka myśl STRASZLIWA !!!
AMEN – koniec!
Koniec czegoś (nawet nie chcę tego napisać bo mi ciarki przeszły). :kreci:
Powinno być I’m with you lub Army of one.
Ps. A może to ja już tracę zmysły przez tą całą dziwną sytuację. Jon tutaj – Richie tam – co to kurna ma być! :bije:
:zly:
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
madzik_78
It's My Life
It's My Life

Post autor: madzik_78 »

https://www.youtube.com/watch?v=CZuP5ur-7QA

...nawet dzieci wiedzą, co dobre :cfaniak:
madzia
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Jon mówi tutaj o Philu i jego synku o imieniu Xavier :brawo:
http://www.youtube.com/watch?v=qeI8EHSSS1M

Richie Sambora attends the 12th Annual Celebration Of Dreams Gala at Bacara Resort And Spa on October 26, 2013 in Santa Barbara, California.

Obrazek

[ Dodano: 2013-10-27, 12:21 ]
David na Halloween Party at the Got Hamburger Social Club - 26th October

Obrazek
BJ - It's my life - Always !
ODPOWIEDZ

Wróć do „TV - Radio - Internet”