Koncert w radio

Tutaj możesz zamieścić, linki i informacje jakie znalazłeś w prasie i internecie. Tutaj informuj także o nadchodzących programach, webcastach itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

Magnum pisze:Może ktoś nagrał? :D
ja nagrałam na kasetę
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

szczęściara!!!!
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

ewaika789 pisze:szczęściara!!!!
taa... jak usłyszałam że BJ koncert w radio będzie, to się 2 dni do tego przygotowywałam, a kaset magnetofonowych u mnie było jak na lekarstwo to trzeba było przed 17 na busa i do miasta po kasete :) aż tak mi na tym zależało :D
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Spokojnie, ten koncert można ściągnąć z pierwszej lepszej strony. W dodatku w całości, w bardzo dobrej jakości i bez "fachowych" komentarzy pana Kupichy. A najbardziej polecam zakup DVD.
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

emilka pisze:Spokojnie, ten koncert można ściągnąć z pierwszej lepszej strony. W dodatku w całości, w bardzo dobrej jakości i bez "fachowych" komentarzy pana Kupichy. A najbardziej polecam zakup DVD.

wiem o tym (bo mam w wydaniu DVD), ale chciałam mieć jeszcze na kasecie, a co do Kupichy- to nieźle mnie wkurzała ta jego gadanina :zly:
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2008, o 13:07 przez Jovinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Czy o to wykonanie "I dont like mondays" chodzi?
http://uk.youtube.com/watch?v=T5kMiYrWsXY
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

a o co chodzi z tym Kupichą??
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

ewaika789 pisze:a o co chodzi z tym Kupichą??
praktycznie cały czas gadał ...
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

gdzie? w czym? ja chyba za bardzo w tym temacie nie jestem....
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

ewaika789 pisze:gdzie? w czym? ja chyba za bardzo w tym temacie nie jestem....
Słuchałaś tego koncertu? Z pół roku temu Radio Zet rozpoczęło emisję nowego programu. Gwiazdy polskiej muzyki przedstawiały swoje ulubione koncerty. Na pierwszy ogień poszedł Kupicha z Feel'a, który wybrał Live From London (a pewnie ktoś za niego zadecydował ;)). Dość, że koncert był mocno okrojony, to jeszcze w przerwach między piosenkami Kupicha czytał fragmenty Wikipedii (przynajmniej tak to dla mnie wyglądało).
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

psssss..... coraz bardziej nienawidzę tego Kupichy ;/
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

coraz bardziej nienawidzę tego Kupichy
Ja fanem jego twórczości nie jestem ale nie miejmy złudzeń - to nie on decydował o tym co i kiedy powiedzieć.
Obrazek
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Dandi pisze:Ja fanem jego twórczości nie jestem ale nie miejmy złudzeń - to nie on decydował o tym co i kiedy powiedzieć.
a ja uważam że Feel to poniekąd polskie Bon Jovi, na koncertach porywają publikę mimo słabej technicznie gry itp, Kupicha ma to coś co Jon, co by o nim nie mówić, porywa ludzi bez względu na wiek na koncertach, ma tą charyzme, choć wokalu nie ma na najwyższym poziomie tak jak i Jon
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

bartekbb23 pisze:
Dandi pisze:Ja fanem jego twórczości nie jestem ale nie miejmy złudzeń - to nie on decydował o tym co i kiedy powiedzieć.
a ja uważam że Feel to poniekąd polskie Bon Jovi, na koncertach porywają publikę mimo słabej technicznie gry itp, Kupicha ma to coś co Jon, co by o nim nie mówić, porywa ludzi bez względu na wiek na koncertach, ma tą charyzme, choć wokalu nie ma na najwyższym poziomie tak jak i Jon
Po części się z Tobą zgodzę, ale... W ubiegły wtorek byłam na występie Feel'a i, nie można powiedzieć, że wyszłam zawiedziona, bo nie miałam zbyt dużych oczekiwań, raczej zdziwiona. Nie widziałam żadnej charyzmy. Na scenę wyszedł wychudzony, niesamowicie zestresowany chłopak, jakich tysiące chodzi po polskich ulicach. Przez 2 pierwsze piosenki działał jak automat, dopiero potem stres trochę puścił. Ludzie owszem po pewnym czasie klaskali i nawet nieźle się bawili, ale mi aż niedobrze się robiło od ciągłego nawoływania: klaszczemy, klaszczemy, skaczemy, skaczemy. Kurcze, to koncert, a nie cyrk. Jak zespół dobrze gra, ludzie sami klaszczą i skaczą - bez żadnego namawiania. Potem ze znajomymi zastanawialiśmy się nad fenomenem tego zespołu: muzyka beznadziejna, o tekstach lepiej nie wspominać, na scenie nie porywają, wyglądem nie rzucają na kolana, a sprzedali kilkaset tysięcy płyt. Widziałam wiele polskich zespołów w akcji, ale Feel był jednym z najsłabszych (i nie porównuję muzyki).
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

w Elblągu w ostatni czwartek Kupicha nie był jakiś zestresowany tylko słabo wokalnie i mikrofonu nie potrafi używać bo za daleko od niego jest, a gra zespołu na instrumentach slabiutka, ale publike rwali i śpiewali ludzie za niego prawie wszystko jakby chciał to by słowa nie musiał wyspiewać
ODPOWIEDZ

Wróć do „TV - Radio - Internet”