Fotki Jona (w dużym formacie)

Zamieść fajne zdjęcia zespołu!

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Wybyłam na parę godzin poszwendać się z przyjaciółmi i zastałam mnóóóstwo fotek na forum :) .
Więc primo: jovizna, prześliczne fotki z motocyklem, zarówno pod względem Jonowym, jak i motocyklowym :D . Ta z BOG mi też jest znana i to bardzo dobrze, niemniej nasz Jonny prezentuje się tam wyjątkowo korzystnie :lol: . A, i to, że mam 14 lat, nie znaczy, że mają mi się podobać faceci z tak dziwacznie ułożonymi (bo za krótkie to może i one nie są faktycznie ;) ). I obawiam się, że ten rodzaj bzika na punkcie facetów z tapirami/długimi włosami mi z wiekiem nie minie :D :D .
Secundo: Agata, wszystkie fotki świetne i Jon wyszedł naprawdę superrrrr-a na 3. to chyba wyrywa sobie włosy z głowy.... ;) ;) ;)
I tertio: jovi, 2 pierwsze fotki raczej współczesne, co dla mnie jest pewnym minusem ;) :P . Ale nie jest źle. Fotka number 3-faktycznie, ma coś w sobie... 4 bardzo fajna, w połowie smacznie offtopicowa :mrgreen:. A ostatnia-jakoś nie przepadam za Jonym z bródką....ale well, whatever ^-^.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

99-in-the-shade pisze: A druga fotka z postu Agaty była w encyklopedii Omnia 2004 :lol: :lol:
Jak nic, tego akurat nie wiedziałam :P Good to know :D
A fotka mi się osobiście bardzo podoba :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Agata BJ pisze:
99-in-the-shade pisze: A druga fotka z postu Agaty była w encyklopedii Omnia 2004 :lol: :lol:
Jak nic, tego akurat nie wiedziałam :P Good to know :D
A fotka mi się osobiście bardzo podoba :D
Wiem, bo mam i jak zobaczyłam tą fotkę, to mi wszystko opadło :lol: bo nie podoba mi się ona ani trochę :P
Awatar użytkownika
Gonia M
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Gonia M »

jovizna pisze:Zdj 4 bleee ta klata mnie odrzuca :D i nie powiem nad czym sie zastanawiam :D
No jovizna mowisz tak, jakbys nie wiedziala ze Johnny taki sweterek to ma naturalnie :lol: czysta wełna ;)
Keep The Faith
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Obrazek
gang motocyklowy :P 5 facetów i jeden motocykl :P ciekawe kto siedzial z tylu ;)
Obrazek
co tam Jon patrzcie na kota
Obrazek
Obrazek
C'mon
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Hmmm...pierwsze zdjęcie z kolekcji joviego już chyba ktoś tu przedtem wrzucał? No, ale nie pamiętam kto :P W każdym razie fotka śmieszna nieco.
Drugie zdjęcie co prawda nie przedstawia samego Janka, ale też mi się podoba. Stanowczo podoba mi się wygląd zewnętrzny panów z BJ z lat wcześniejszych.
Fota number 3. mała trochę :P Ale to oczywiście nie przeszkadza mi w stwierdzeniu, że kociak, który leży na kanapie jest przesłodki :) Jona widać dość słabo.
A ostatnia fota też mi się podoba. Takie zdjęcia zawsze kojarzą mi się z clipem do "Dry Country". Grzywa na oczach, czarne okulary i gitara w ręku :) To jest to ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No, co do pierwszej fotki-na 100% wrzucona już tu kiedyś, faktycznie śmieszna i... na czasie-zimowa :mrgreen: . Druga-jjjejku, czy ja kiedyś wspominałam, że uwielbiam motory, facetów z tapirami i lata 80-te :mrgreen: ?... Nah, i tu jest właściwie wszystko potrzebne do stworzenia zdjęcia idealnego :D :D . Kociak faktycznie słodki :) .... no i ostatnia fota nawiasem mówiąc średnio, acz też mi się podoba :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Twisted Sister pisze: Druga-jjjejku, czy ja kiedyś wspominałam, że uwielbiam motory, facetów z tapirami i lata 80-te :mrgreen: ?
Nie, no skąd? Nigdy w życiu?! Słyszał ktoś o tym, bo ja nie i naprawdę jestem zakoczona! :D Hehehe. :lol: :mrgreen: Twisted chwali Ci się to, jak by nie było ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Twisted Sister pisze: A, i to, że mam 14 lat, nie znaczy, że mają mi się podobać faceci z tak dziwacznie ułożonymi (bo za krótkie to może i one nie są faktycznie ;) ). I obawiam się, że ten rodzaj bzika na punkcie facetów z tapirami/długimi włosami mi z wiekiem nie minie :D
Ah Twisted :P nic nie powiedziałam że ma Ci sie podobac :P i znow ten wiek (przeciez wiesz ze jestes moją ulubioną 14 latką :) ) napisałam w tym kontekscie że z wiekiem pewnie Ci sie zmieni troszeczke gust :)
I ja też miałam bzika na punkcie długowłosych menów :D ah to były czasy :D i jakoś przeszło :)
skoro temat o Jonie,to byłam właśnie na spacerze w parku i znalazłam drzewo na którym wyryte było JBJ "VII"b magicznych wspomnień czar :)
wyryłam to hmm jak dobrze liczę 7 lat temu? :D to była obsesja...
wracając do tematu
Jon i Jacob:

Obrazek
Obrazek
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2005-11-25, 13:06 ]
:P nudze sie :D wiec sobie dodaje :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ogołociłem się z tych lepszych zdjec ;)
C'mon
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ożesz, sporo tych zdjęć do komentowanai dzisiaj :D :D .
jovizna-zdjątko z Jacobem fajne, bo tej latorośli naszego twórczego w tym względzie frontmana jakoś jeszcze nie udało mi się dotąd zobaczyć :D , a to drugie-no cóż, nie ma nic lepszego niż Jonny w strugach deszczu, chociażby i nawet to nie był November Rain ;) :mrgreen: :mrgreen: .
Teraz jovi-fotka 1. trochę mało wyraźna, ale niezła moim zdaniem, number 2-no cóż, w tych kowbojkach to z przyczyn oczywistych nie gustuję :P :D :D ... ale Jonny jak najbardziej ok. Kolejną fotkę znam z klipu do KTF-fajna, jak wszystkie niemal z tego okresu ;) . Number 4-ohhh, ja wprost przepadam za image'em chłopaków z 1992-1993 roku, więc złego słowa nie powiem nawet o Alecu, który nigdy mi się szczerze mówiąc z wyglądu nie podobał :mrgreen: (a haftowane spodnie Richa to sama bym chciała :mrgreen: ). Następne przyprawiło mnie o salwy śmiechu, bo Jonny nie dość, że zdziwiony jakiś jest na tym zdjęciu--> :o , to jeszcze w wątpliwej urody cylindrze, który mu jakoś nie pasuje :D :D . Kolejne, jak na zdjęcia z serii "krótkowłosych", za którymi z natury nie przepadam, też niezłe, nie licząc faktu, że nie trawię u facetów siateczkowych koszulek :PPPP .
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Z przyczyn mi nieznanych, ani jedno ze zdjęć dodanych przez joviego w jego ostatnim poście, nie wyświetla mi się :|
Zamiast fotek w ich miejscach jest biały kwadrat z napisem "Image Hosted by Tripod". Yh.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Agato bo zdjęcia wyswietlają się tylko grzecznym dziewczynkom :D
ja i moja ulubienica je widziałyśmy :D

Obrazek
Obrazek

i oczywiście off top ale czy ktoś to widział? :P
Obrazek
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

:) juz wiem czemu Eva promowala push upy :P a ten lisc tica :P - Eve przykryli płatkami a Tico dostał wielkiego liscia :D yh facet to ma życie :)
C'mon
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Ze zdjęciami jovizny to samo ;/ Czy ktoś wie czemu tak się dzieje? ;/
19.06.2013 - Gdańsk