Ożesz, sporo tych zdjęć do komentowanai dzisiaj

.
jovizna-zdjątko z Jacobem fajne, bo tej latorośli naszego twórczego w tym względzie frontmana jakoś jeszcze nie udało mi się dotąd zobaczyć

, a to drugie-no cóż, nie ma nic lepszego niż Jonny w strugach deszczu, chociażby i nawet to nie był November Rain

:mrgreen: :mrgreen: .
Teraz jovi-fotka 1. trochę mało wyraźna, ale niezła moim zdaniem, number 2-no cóż, w tych kowbojkach to z przyczyn oczywistych nie gustuję

... ale Jonny jak najbardziej ok. Kolejną fotkę znam z klipu do KTF-fajna, jak wszystkie niemal z tego okresu

. Number 4-ohhh, ja wprost przepadam za image'em chłopaków z 1992-1993 roku, więc złego słowa nie powiem nawet o Alecu, który nigdy mi się szczerze mówiąc z wyglądu nie podobał :mrgreen: (a haftowane spodnie Richa to sama bym chciała :mrgreen: ). Następne przyprawiło mnie o salwy śmiechu, bo Jonny nie dość, że zdziwiony jakiś jest na tym zdjęciu-->

, to jeszcze w wątpliwej urody cylindrze, który mu jakoś nie pasuje

. Kolejne, jak na zdjęcia z serii "krótkowłosych", za którymi z natury nie przepadam, też niezłe, nie licząc faktu, że nie trawię u facetów siateczkowych koszulek

.