Fotki Jona (w dużym formacie)
Moderator: Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Dwa pierwsze zdjęcia-era These Days też należy do moich ulubionych pod względem Jaśkowym :mrgreen: . Trzecie-no comments, please!
A, i Agata-szczerze mówiąc, pojęcia nie mam, czemu Ci się tak dzieje
.

"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zdjęcia Jona i ekipy z ery These days jak zawsz są świetne.To były czasy
Natomiast najmniej przypadło mi do gustu zdjęcia Jona w tym koszmarnym cylindrze.Skąd on go do licha wytrzasnął (Od cyrkowego spikera) :?: I do tego klatka z futrem jak u małpy
A co do wcześniejszych zdjęć jest tam takie zdjątko dodane przez Agatę.Jon na motorze z futrem.Po przeczytaniu wypowiedzi Jona umieszczonej na owym zdjęciu mogę rzec tylko jedno zdanie:
W końcu jakiś facet przekonał się co my kobiety musimy dla nich znosić
W końcu jakiś facet przekonał się co my kobiety musimy dla nich znosić

- Twisted Sister
- Have A Nice Day
A mi się nie podoba - bardzo nie lubię u Jona tych okularów. Ale gdyby nie to, faktycznie byłoby super :mrgreen:
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Pomijając że pasuje Tobie, przede wszystkim Jaśkowi XD. Napraaaawdę baaaardzo przyzwoite okulary, o całej reszcie bynajmniej nie-osbournowej nawet nie mówiąc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Agata BJ pisze:A drugie...nie wiem olcat co chcesz od jaśkowych okularw a'la Ozzy OsbourneMi tam pasuje
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Zbrodnią byłoby się nie zgodzić99-in-the-shade pisze: Ograniczę się tylko do stwierdzenia, że wszystkie 'długopióre' są śliniopędne.
A tak btw, to myślałam, że tylko ja tu na tym forum szaleję przede wszystkim i w pierwszej kolejności za facetami z utapirowanymi garami XD.
(to jest tym, co na garach mają :mrgreen: )
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
To z koniem było chyba na okładce Rolling Stone'a kiedyś-nader przyzwoita fotka, i z moich ulubionych, jak rzekła 99, długopiórych czasów :mrgreen: . Podziwianie owłosionego torsu Janka co prawda nie mieści się w granicach moich zainteresowań, ale druga fotka też ok. Co do trzeciego zgadzam się z CRUSHynką-pocieszające, że istnieją jeszcze przystojni faceci i nie trzeba wlepiać wzroku w ścianę :mrgreen: .