Nowy album Bon Jovi - "This House Is Not for Sale" 2016
Moderator: Mod's Team
Re: Nowy album Bon Jovi - "This House Is Not for Sale" 2016
A ja odwrotnie. Słucham i słucham i wciąż mi się nie nudzi. 
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A ja zrobiłem sobie do 4tego przerwe tak żeby się nie przesycić. 4go posłucham płytki od nowa i ocenie właściwie z tekstami przed oczami. Chociaż noe powiem bo kusiło mnie posłuchać dzis Drive i Labor.Smolek pisze:A ja odwrotnie. Słucham i słucham i wciąż mi się nie nudzi.
Odwrotnie mam z nową płytą a raczej audiobookiem Comy. Podchodze 50ty raz i po 2-3 recytacjach łapie nie taka irytacja na to coś że musze posłuchać coś ze starszych albumów.
2 moje kapele wydały album a jakże skrajne odczucia.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Nie lubie Comy i chuj.
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
Słucham i słucham, bo chciałam w końcu wydać jakąś opinię o poszczególnych piosenkach. Muszę napisać, że ten album różnie brzmi w zależności na czym się go odtwarza. Na słuchawkach Philipsa, które mają lepsze podbicie basów THINFS brzmi gorzej, mimo, że "przestrzennie", ale niektóre piosenki, szczególnie Born czy Knockout brzmią zbyt dyskotekowo. Podobna sytuacja jest przy głosnikach Logitech-a z subwooferem, ale jeśli ustawię go na mniej niż połowę jest fajnie. Natomiast słuchawki Sony czy HP mają mniej basów i słucha się tego dobrze. To samo z głośnikami Philipsa - basy nie są za wysokie i też jest ok. Nawet Knockout jest całkiem całkiem, nie mówiąc już o Born-ie. Niezmiennie Devil to jest coś! Wywołuje u mnie podobne emocje do tych co Mother, Hej God czy Hook Me Up. Ghost ma coś z Love's only rule i Water. Podoba mi się Roller, refren fajny, ale coś jakby przeprodukowany. Raczej napewno nie przekonam się do Real Love (Blind Love) nudny jak flaki z olejem.
...and just only rock...
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
to samo kiedyś pisałeś o WAN a nawet Twoja ocena się zmieniła odnośnie tej płyty, nie mówię że tak będzie na 100 % ale może kiedyś, może za rok albo dwa powiesz że podobają Ci się 2 piosenkiEVENo pisze:Jeśli chodzi o moje drugie i trzecie podejście do nowego albumu... cóż, nie jest dobrze.
Po drugim odsłuchu całego materiału jest gorzej - zgadzam się z opinią, że jednym uchem wpada, a drugim wypada. Cyrkiel był bardziej interesujący, a nawet gdy mam wybrać pojedyncze numery, które chcę posłuchać... no właśnie, tak naprawdę nie chcę tego robić. Wolę wrócić do czterech (tak, aż czterech!) piosenek z WAN, niż jakiejkolwiek z House'a. Nie jest dobrze.
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
God makes no mistakes
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
Co do "Touch of Grey" trochę przykro że nie trafił na naszą Deluxe.. bardzo przyjemny dla ucha kawałek 

I'm still living, yeah, semper fi!
God makes no mistakes
God makes no mistakes
- Iwa
- It's My Life
- Ulubiona płyta: NJ
Mnie nie ujął. Taki zapychaczFromasz1899 pisze:Co do "Touch of Grey" trochę przykro że nie trafił na naszą Deluxe.. bardzo przyjemny dla ucha kawałek

[font=Georgia]Nothing is as important as passion.
No matter what you want to do with your life,
be passionate.[/font]
No matter what you want to do with your life,
be passionate.[/font]
W piątek oficjalna premiera albumu, więc wtedy dowiemy się czy faktycznie wersja Tidal albumu będzie miała jeden nowy bonus. W tym tygodniu też powinniśmy mieć kolejny teledysk, bo jeżeli dobrze pamiętam mieli wydawać je co tydzień. Ciekawe do jakiej piosenki tym razem.
Hm czy jestem jedyny, ktory do tej pory wysluchal tylko Thinfs i minutowy fragment Knockout?:) postanowilem wyczekać do premiery albumu, kiedy będę trzymać płytkę w ręku, tak jak za dwanych czasów, wrócić z nią do domu i ją dopiero odkrywać:) żadnych snipetów, koncertów promocyjnych nic. Za parę dni odbieram zamówionego deluxa z empiku. Wytrzymałem:) pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)
Z każdym odsłuchem płyta wydaje sie byc coraz... gorsza. Słabizna. Pare stadionowych "hymnów" i kilka piosenek idealnych do słuchania w kuchni podczas gotowania ale... dobre i to.
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W czwartek premiera teledysku do Come On Up To Our House. W teledysku jest już też, coraz bardziej oficjalna, prawa ręka Jona - Shanks. Kto wie, może on uzyskać status oficjalnego członka nawet przed Hugh ;p

Super informacja, bo uwielbiam Come On Up To Our House. Nie mogę się już doczekać teledysku.Dand pisze:W czwartek premiera teledysku do Come On Up To Our House. W teledysku jest już też, coraz bardziej oficjalna, prawa ręka Jona - Shanks. Kto wie, może on uzyskać status oficjalnego członka nawet przed Hugh ;p
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Pytanko dla tych co nie wytrzymali i przesłuchali nowe dzieło. Czy THINFS występuje jako ta sama wersja co w teledysku? Czy jest druga solówka, którą grali na koncertach live? Wstrzymuję się do oficjalnej premiery z odsłuchem a utwór w takiej wersji jak z występów live moim zdaniem dużo zyskuje.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie jesteś jedyny. Też twardo czekam na fizyczną płytkę. Nie oglądam koncertów, nie czytam recenzji. Będzie CD - będzie reakcjamario33x pisze:Hm czy jestem jedyny, ktory do tej pory wysluchal tylko Thinfs i minutowy fragment Knockout?:) postanowilem wyczekać do premiery albumu, kiedy będę trzymać płytkę w ręku, tak jak za dwanych czasów, wrócić z nią do domu i ją dopiero odkrywać:) żadnych snipetów, koncertów promocyjnych nic. Za parę dni odbieram zamówionego deluxa z empiku. Wytrzymałem:) pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)

- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Ja na całe szczęście nie wytrzymałem i przynajmniej jeszcze przed premierą wiem, że nie jest to warte moich pieniędzy 
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon