Oceny - What About Now?
Moderator: Mod's Team
-
- I Believe
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Może, nie wiem, nie,nawet o tym nie myślałem !A Amen dalej wam przypomina Hallelujah?
Jest kapitalnie zaaranżowany i powiem szczerze,że słuchając tego z tekstem to tak sie wczułem, że sie bez kitu wzruszyłem.
To jest piękne :
...The skin under my finger tips
Honeysuckle on her lips
Sweeter than a man deserves to taste...
i to
Inside of her like poetry
A thousand horses running through my veins
Nie no, what else can I say...AJMEN !

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Richie Pomora pisze:Nigdy bym nie pomyślał, że będziemy się tak rozpływać nad tą płytą
Co nie? 2 tygodnie lamentu, ku*wienia, a tutaj wszyscy płaczą z radości
Ostatnio zmieniony 6 marca 2013, o 23:25 przez kejt93bub, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Have A Nice Day
po 1 przesluchaniu mialem ochote wrocic do I'm with you, Fighter, Old habits die hard. Reszta to takie dyskotekowe przeboje.
Muzycznie - prosto do bólu, nijako, miałko. Wszystko podobne do siebie. Najbardziej mnie bawia zachwyty nad Ejmen. Toż to taki syf, ze az strach. Wokal caly czas na tym samym poziomie, jednostajny, poprostu nudny.
Produkcja - tragedia. Mozna puszczać zaraz po Ona tańczy dla mnie i nikt sie nie zorientuje ze to BJ. Jona glos wygładzony tak jak tylko sie da. Tragedia. Wszystko sie zlewa w jeden jazgot. Non stop jakieś pogłosy i inne gówna.
Ogólnie tak jak sie spodziewałem po snippetach - nędza. Kolejna płyta obok LH i TC, która nie powinna powstać (za paroma wyjątkami)
Muzycznie - prosto do bólu, nijako, miałko. Wszystko podobne do siebie. Najbardziej mnie bawia zachwyty nad Ejmen. Toż to taki syf, ze az strach. Wokal caly czas na tym samym poziomie, jednostajny, poprostu nudny.
Produkcja - tragedia. Mozna puszczać zaraz po Ona tańczy dla mnie i nikt sie nie zorientuje ze to BJ. Jona glos wygładzony tak jak tylko sie da. Tragedia. Wszystko sie zlewa w jeden jazgot. Non stop jakieś pogłosy i inne gówna.
Ogólnie tak jak sie spodziewałem po snippetach - nędza. Kolejna płyta obok LH i TC, która nie powinna powstać (za paroma wyjątkami)
Fajnie to wygląda, pierwsza połowa tematu: kupa, zniszczenie, zagłada i spustoszenie , a druga to jeden wielki grupowy orgazm haha 
Ostatnio zmieniony 6 marca 2013, o 23:27 przez roleski, łącznie zmieniany 1 raz.
Keep The Faith
kejt93bub pisze: Co nie? 2 tygodnie płaczu, ku*wienia, a tutaj wszyscy płaczą z radości![]()
studentmibm pisze:po 1 przesluchaniu mialem ochote wrocic do I'm with you, Fighter, Old habits die hard. Reszta to takie dyskotekowe przeboje.
Student i tomker nie płaczą z radości. Wliczmy od razu pewniaka Sobola jeszcze.
Zagadką jest Adrian, albo mu się mega podoba i album jest lepszy od Handa, albo mu sie mega nie podoba.
Tak czy inaczej, będziemy za pewne świadkami najdłuższego posta w historii forum

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dobra, Beautiful World to według mnie dyskoteka i masa zamazanych dźwięków i chyba najmniej mi się podoba z całego albumu. Room At The End Of The World mnie nie zawiodło, jest spokojne i ma super klimat
Poza tym faworytami są I'm With You, That's What The Water Made Me, Pictures Of You. Jeszcze nie słuchałam With These Two Hands.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)