"The Circle" - Nowy Album
Moderator: Mod's Team
B - "Nie jesteś już dziś w stanie tak wysoko wyciągnąć?"
JBJ - "Coś w tym jest (śmiech). Ludzie słuchają sobie piosenek na albumie i mówią - jak to świetnie brzmi, czemu nie zagrają tego na żywo? - o to właśnie dlaczego. (śmiech)
[ Dodano: 2009-10-02, 23:33 ]
Nie wiem ale mi to wystarczy by wyciągnąc wnioski
JBJ - "Coś w tym jest (śmiech). Ludzie słuchają sobie piosenek na albumie i mówią - jak to świetnie brzmi, czemu nie zagrają tego na żywo? - o to właśnie dlaczego. (śmiech)
[ Dodano: 2009-10-02, 23:33 ]
Nie wiem ale mi to wystarczy by wyciągnąc wnioski
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
19.06.13 Gdańsk
-
- Have A Nice Day
Jeśli o mnie chodzi to chyba trochę się różni od tego co Jon mówił o okładce?? Ale pomijając to bardzo fajna, tak prosta ale ma to coś. Cieszę się że nie ma dużo kolorów, takie odcienie czerni bieli szarości jak najbardziej mi się podobają, aha pierwsze co spostrzegłam na płycie, pomijając kółka
, to że Richi jak dla mnie jest taki najwyraźniejszy później Jon, później David i na końcu taaam w tyle Tico 
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmm. Dodam, ze ta okładka dla mnie świetnie wkomponywuje się w tytuły utworów i w to co do tej pory usłyszeliśmy.
Idealnie mi to pasuje do WWBTFollow (ciemy zespół), WWWBeautiful (okółnie tajemnicza okładka), no a dodać do tego "Bullet", "Superman Tonight" itp..
Dla mnie zdecydowanie okładka świetnie reprezentujaca tą część piosenek, które już usłyszeliśmy i tytuły (przynajmniej kilka) z nowego albumu.
Ostatnio chyba KTF tak dobrze łączyło się z piosenkami. Mam nadzieje, że taki mroczny, tajemniczy klimat jaki reprezentuje okładka usłyszymy na albumie.
Idealnie mi to pasuje do WWBTFollow (ciemy zespół), WWWBeautiful (okółnie tajemnicza okładka), no a dodać do tego "Bullet", "Superman Tonight" itp..
Dla mnie zdecydowanie okładka świetnie reprezentujaca tą część piosenek, które już usłyszeliśmy i tytuły (przynajmniej kilka) z nowego albumu.
Ostatnio chyba KTF tak dobrze łączyło się z piosenkami. Mam nadzieje, że taki mroczny, tajemniczy klimat jaki reprezentuje okładka usłyszymy na albumie.
Okładka jest wyjebiaszcza
Ma klimat, nie wali po oczach milionem kolorków. Też mam nadzieję, że będzie odzwierciedleniem zawartości płyty.
A tak na poważnie, to nie sądzę, że takie ustawienie chłopaków było z góry zaplanowane. Pewnie akurat przy takim ujęciu wyszło dobre zdjęcie![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Hehe, nie zdziwiłbym się gdyby reszta okładki przedstawiała tylko JonaDandi pisze:Cos czuje , ze z tyłu będzie wielka gęba Jaśka
A tak na poważnie, to nie sądzę, że takie ustawienie chłopaków było z góry zaplanowane. Pewnie akurat przy takim ujęciu wyszło dobre zdjęcie
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)