"The Circle" - Nowy Album
Moderator: Mod's Team
-
- It's My Life
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Okładka bardzo mi się podoba. Może nie jakaś taka super klimatyczna, ale prosta i ma klasę. Może KTF była też całkiem fajna, no ale sorka, co było oryginalnego w okładce do This Days??? To prawda, że płyta TD jest świetna, może pod kilkoma względami nawet najlepsza, należy także i do grona moich ulubionych, ale nie ma co jej tak gloryfikować.
Tak, ja też jestem przekonana, że gdzieś na tylnej okładce "The Circle"będzie wielka morda Jona, ale co tam - z tyłu to se może, nie będę odwracać:P
Co do "huddle" to albo Jon znów naściemniał, albo mieli kilka zdjęć i w ostatniej chwili zmienili, albo nas czeka w środku.
~~~~
Za to co do tego podwójnego wydania, to jeden ze sklepów podał informację, jako że na DVDku ma być dokument WWWB. Jak się potwierdzi z jakimś "bardziej znanym" sklepem, to byłoby super. Dla mnie to logiczniejsze niż dodawanie dvd z fragmentami koncertu z trasy poprzedniej, no i fajniejsze, niż szukanie po torrentach czy innym szajstwie.
Tyle, że przestałam wierzyć, że dvd z MSG się w ogóle doczekamy.
Tak, ja też jestem przekonana, że gdzieś na tylnej okładce "The Circle"będzie wielka morda Jona, ale co tam - z tyłu to se może, nie będę odwracać:P
Co do "huddle" to albo Jon znów naściemniał, albo mieli kilka zdjęć i w ostatniej chwili zmienili, albo nas czeka w środku.
spoko, następnym razem odczekam ze 3 dni.jovi pisze:Okładka jest fajnaMilo gdy się czlowiek o 0:26 dowie ze trzeba wlaczyc kompa bo jest okladka.

~~~~
Za to co do tego podwójnego wydania, to jeden ze sklepów podał informację, jako że na DVDku ma być dokument WWWB. Jak się potwierdzi z jakimś "bardziej znanym" sklepem, to byłoby super. Dla mnie to logiczniejsze niż dodawanie dvd z fragmentami koncertu z trasy poprzedniej, no i fajniejsze, niż szukanie po torrentach czy innym szajstwie.
Tyle, że przestałam wierzyć, że dvd z MSG się w ogóle doczekamy.
Prawdę mówiąc, ja też. Patrząc z marketingowego punktu widzenia, powinni wydać je zaraz po zakończeniu trasy. Wśród fanów panowała euforia po świetnych europejskich koncertach, ostatni amerykański odcinek trasy też był bardzo udany, a teraz... wszyscy czekają na nowy album. Kogo w 2010r. będzie obchodził jakiś koncert sprzed dwóch lat? Przez kilka miesięcy wahałam się, bo nie chciałam psuć sobie niespodzianki, ale potem ściągnęłam bootlega. I wcale nie żałuję.ekoper pisze:Tyle, że przestałam wierzyć, że dvd z MSG się w ogóle doczekamy.
Oki, koniec tego offtopa. Wklejam plakat, które będzie dostępny razem z japońską wersją albumu:

-
- It's My Life
oni się odmłodzili! rysiek jaka fryzurka, mhmm. dżona zakola prawie że nie widać
(gdzie tam - w ogóle nie widać!)
taki plakat zawiesić sobie nad łóżkiem...
dają plakat do japońskiej wersji albumu. a co będzie w europejskiej? wszystko można dać xD o ile pamiętam, do albumu virgin (nie, nie znoszę tego zespołu - dla jasności) dawali stringi. nie miałabym nic przeciwko, gdyby coś podobnego było u nas haha
- żart, żeby nie było :]
taki plakat zawiesić sobie nad łóżkiem...
dają plakat do japońskiej wersji albumu. a co będzie w europejskiej? wszystko można dać xD o ile pamiętam, do albumu virgin (nie, nie znoszę tego zespołu - dla jasności) dawali stringi. nie miałabym nic przeciwko, gdyby coś podobnego było u nas haha
-
- It's My Life
o jezusieńku czy Jasiek to się musi zawsze jakoś wyróżnić ? Nie mógł ubrać czarnej kurtki i siąść na tyłku jak inni tylko się panoszy
Ja nie chcę takiego plakatu

A ja tam widze wyraźnie że jest i tyleunavoidable pisze: mhmm. dżona zakola prawie że nie widać (gdzie tam - w ogóle nie widać!)
One light burning ...
- milagros^
- Have A Nice Day
Eee tam, dobrze jestJustysia pisze:o jezusieńku czy Jasiek to się musi zawsze jakoś wyróżnić ? Nie mógł ubrać czarnej kurtki i siąść na tyłku jak inni tylko się panoszy Ja nie chcę takiego plakatu
[ Dodano: 2009-10-06, 20:00 ]
Tylko jakoś mało żywy ten plakat, mogliby..hm, no nie wiem ..skoczyć jakoś albo zatańczyć w kolku..
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3