"The Circle" - Nowy Album

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

ja tak patrzę na tę okładkę, patrzę, patrzę, patrzę i wydaje mi się, że gdzieś już coś takiego albo podobnego widziałam :D
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

Okładka bardzo mi się podoba. Może nie jakaś taka super klimatyczna, ale prosta i ma klasę. Może KTF była też całkiem fajna, no ale sorka, co było oryginalnego w okładce do This Days??? To prawda, że płyta TD jest świetna, może pod kilkoma względami nawet najlepsza, należy także i do grona moich ulubionych, ale nie ma co jej tak gloryfikować.

Tak, ja też jestem przekonana, że gdzieś na tylnej okładce "The Circle"będzie wielka morda Jona, ale co tam - z tyłu to se może, nie będę odwracać:P

Co do "huddle" to albo Jon znów naściemniał, albo mieli kilka zdjęć i w ostatniej chwili zmienili, albo nas czeka w środku.
jovi pisze:Okładka jest fajna :) Milo gdy się czlowiek o 0:26 dowie ze trzeba wlaczyc kompa bo jest okladka.
spoko, następnym razem odczekam ze 3 dni.
:PPPP

~~~~
Za to co do tego podwójnego wydania, to jeden ze sklepów podał informację, jako że na DVDku ma być dokument WWWB. Jak się potwierdzi z jakimś "bardziej znanym" sklepem, to byłoby super. Dla mnie to logiczniejsze niż dodawanie dvd z fragmentami koncertu z trasy poprzedniej, no i fajniejsze, niż szukanie po torrentach czy innym szajstwie.
Tyle, że przestałam wierzyć, że dvd z MSG się w ogóle doczekamy.
Scrooge

Post autor: Scrooge »

Sorry za offtop, ale ja również uważam, że okładka do TD jest BARDZO przeciętna... dla mnie najlepsze okładki z "dawnych" lat to KTF i Cross
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

W podanym przez Ekoper sklepie cena The Circle z bonusem DVD w postaci dokumentu WWWB po przeliczeniu na złotówki waha się w granicach 95 zł. Rozumiem, że mam to traktować jako okazję?
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Scrooge

Post autor: Scrooge »

Wiadomo już kiedy premiera teledysku??
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Nic jeszcze nie wiadomo. Jak tylko będzie jakieś info, na pewno ktoś wrzuci newsa na stronę. Trzeba cierpliwie czekać.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

Frankie pisze:W podanym przez Ekoper sklepie cena The Circle z bonusem DVD w postaci dokumentu WWWB po przeliczeniu na złotówki waha się w granicach 95 zł. Rozumiem, że mam to traktować jako okazję?
hehe, owszem :D
bo ja z cdjapan płacę na polskie ok. 110zł. Ale choć plakat dodają.
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

ekoper pisze:Tyle, że przestałam wierzyć, że dvd z MSG się w ogóle doczekamy.
Prawdę mówiąc, ja też. Patrząc z marketingowego punktu widzenia, powinni wydać je zaraz po zakończeniu trasy. Wśród fanów panowała euforia po świetnych europejskich koncertach, ostatni amerykański odcinek trasy też był bardzo udany, a teraz... wszyscy czekają na nowy album. Kogo w 2010r. będzie obchodził jakiś koncert sprzed dwóch lat? Przez kilka miesięcy wahałam się, bo nie chciałam psuć sobie niespodzianki, ale potem ściągnęłam bootlega. I wcale nie żałuję.

Oki, koniec tego offtopa. Wklejam plakat, które będzie dostępny razem z japońską wersją albumu:
Obrazek
unavoidable
It's My Life
It's My Life

oni się odmłodzili! rysiek jaka fryzurka, mhmm. dżona zakola prawie że nie widać :D (gdzie tam - w ogóle nie widać!)

taki plakat zawiesić sobie nad łóżkiem... :)
dają plakat do japońskiej wersji albumu. a co będzie w europejskiej? wszystko można dać xD o ile pamiętam, do albumu virgin (nie, nie znoszę tego zespołu - dla jasności) dawali stringi. nie miałabym nic przeciwko, gdyby coś podobnego było u nas haha :D - żart, żeby nie było :]
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

unavoidable pisze:żart, żeby nie było :]
Już sie teraz nie wykręcaj :PPPP
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: JJ »

O masakra, David ma fryz jak w latach 80 :D Znów uderzają w młode pokolenie, trzeba było image odświeżyć :P
unavoidable
It's My Life
It's My Life

JJ pisze:Znów uderzają w młode pokolenie
i dobrze :D. ja wolę ich jako te 'młode pokolenie'. gdyby wrócili do tapiru, też nie miałabym nic przeciwko ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

dobre foto, ma ktoś większe?
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

o jezusieńku czy Jasiek to się musi zawsze jakoś wyróżnić ? Nie mógł ubrać czarnej kurtki i siąść na tyłku jak inni tylko się panoszy :D Ja nie chcę takiego plakatu
unavoidable pisze: mhmm. dżona zakola prawie że nie widać (gdzie tam - w ogóle nie widać!)
A ja tam widze wyraźnie że jest i tyle :P
One light burning ...
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

Justysia pisze:o jezusieńku czy Jasiek to się musi zawsze jakoś wyróżnić ? Nie mógł ubrać czarnej kurtki i siąść na tyłku jak inni tylko się panoszy Ja nie chcę takiego plakatu
Eee tam, dobrze jest :))

[ Dodano: 2009-10-06, 20:00 ]
Tylko jakoś mało żywy ten plakat, mogliby..hm, no nie wiem ..skoczyć jakoś albo zatańczyć w kolku.. :D
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”