Jon wypowiedział się wcześniej że wszystko zrozumiemy odnośnie obecnej sytuacji gdy usłyszymy album.
Utwór jest na bank o wytwórni. Matt też pisał o dużej informacji jaka nas niebawem czeka (nowa wytwórnia??) a i dodał iż pewne rzeczy nie dzieją się bez powodu.
Nie mogę posłuchać snippwtów ale na jt są zachwyceni What I Would Die. No i tytułoqy utwór zbiera mocno skrajne noty. Chętnie posłucham w domu na spokojnue
Niby Matt powiedział, że nie chodzi o RS hehe. Ktoś się spodziewał, że napisze ''Yeah, you know man, it's about this *%#*#% Sambora!!! Kick in a** from my big bro ! '' Z resztą nie wiem gdzie padła ta odp. bo nie wygląda mi to na twitter, a bardziej na screen z prywatnej wiadomości z facebooka Sprytne
Ja jednak nie słuchałem tych półtora minutowych fragmentów. Poczekam na całość.
Ciekawą informacją z dzisiaj jest "Rage of Angels", czyli nowy utwór autorstwa JBJ i Desmonda zarejestrowany w Amerykańskim Stowarzyszeniu Kompozytorów, Autorów i Wydawców. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że jest to utwór z nowego albumu (2016), a nawet... pierwszy singiel, bo te są zwykle rejestrowane w pierwszej kolejności.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2015, o 21:28 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.
Damned pisze:Ja jednak nie słuchałem tych półtora minutowych fragmentów. Poczekam na całość.
Ciekawą informacją z dzisiaj jest "Rise of Angels", czyli nowy utwór autorstwa JBJ i Desmonda zarejestrowany w Amerykańskim Stowarzyszeniu Kompozytorów, Autorów i Wydawców. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że jest to utwór z nowego albumu (2016), a nawet... pierwszy singiel, bo te są zwykle rejestrowane w pierwszej kolejności.
Nie "Rise" tylko "Rage" co daje jeszcze lepszy. mroczniejszy tytuł = "Rage Of Angels".
Tomker pisze:Co do odpowiedzi Mata, to była ona przedstawiona jako wypowiedź na twiterze użytkownika "Matt Bongiovi" a nie "Matthew Bongiovi". Nie wiem może ma 2 konta, nie orientuję się, ale średnio mi to pasuje.
To było z jego prywatnego facebooka Dlatego wydaje mi się wątpliwe. W każdym razie ja jestem za teorią spiskową
monjovi pisze:
To było z jego prywatnego facebooka
aaha
P.S. Dlaczego moje posty znikają?
Bo je usuwasz ?
Co do piosenki, szału nie ma jednak, faktycznie jakby z Boxsetu albo JBJ solo.
nie można usunąć postu, poza tym one są ale nie ma tego co wrzucałem
I'm your man... Miałem większe nadzieje po przesłuchaniu pierwszego snippeta. Dobrze, że to płyta wydana na złość wytwórni ("dla fanów" haha), bo miała by słabsze oceny niż WAN
Tomker pisze:
nie można usunąć postu, poza tym one są ale nie ma tego co wrzucałem I'm your man... Miałem większe nadzieje po przesłuchaniu pierwszego snippeta. Dobrze, że to płyta wydana na złość wytwórni ("dla fanów" haha), bo miała by słabsze oceny niż WAN
Ktoś z Island Records siedzi i usuwa niepochlebną treść postów, bo JBJ im powiedział, że BB to piosenka o Samborze .
Ee na WAN było dużo więcej lukru w lukrze. Płyta będzie słaba oczywiście, jak Bobbiego trampki, ale ma 4 mocne punkty.