"The Circle" - Nowy Album

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Tytuł płyty hmmm no cóż można napisać, mnie z niczym konkretnym się nie kojarzy. Jedni piszą że płyta może być w stylu HAND inni że może z jeszcze wcześniejszych czasów. Dla mnie fajnie by było gdyby nowa płyta była nieco odmienna od innych czy to z czasów 2005 czy 1995 (przykład). Nie mam nic konkretnego na myśli, może to być większa ilość gitar czy może klawiszy a może więcej wokalu (jeszcze więcej) :P Jednak teraz czekam(y) na premierę piosenki, jednak to będzie tylko przedsmak całej płyty, szkoda ;)
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Dziwi mnie jedna rzecz , niepokoi , Jon i Richie nic nie mowia o nowej płycie (chyba ze mowia a my nic nie wiemy o Tym) .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Question from Alexandre
Congratulations for your work. You're recording the new cd from Bon Jovi?

Answer JOHN SHANKS
yes we have 16 songs going its gonna be great..big rock album
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Niekoniecznie 16 bedzie na albumie , pewnie 12 + 4 bonusy.
Lecz slowa "big rock album" jeszcze bardziej utrudniają czekanie.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A ta wiadomośc mnie raczej martwi, bo ona brzmi jakby na album powstało tylko 16 piosenek. 12 będzie na płycie, 2 bonusy na Japonie, 1 na europe i 1go utworu nigdy nie usłyszymy. Co to się ma do 25 piosenek na Bounce'a czy 60ciu na Crusha ;P
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Ostatnio nie miałam czasu, aby na bieżąco śledzić wszystkie newsy, więc informacja o dacie wydania albumu i nowym singlu trochę niespodziewanie na mnie spadła. Tytuł płyty nie budzi we mnie żadnych skrajnych emocji (czytałam spekulacje fanów na Jovitalku, że to odpowiedź na ostatnią trasę U2 i podczas The Circle Tour możemy spodziewać się podobnej sceny ;) ), nazwa singla bardziej przypadła mi do gustu. Chyba nie mam określonych oczekiwań co do nowego krążka. Coś mi się wydaje, że pierwszy raz wytrwam w postanowieniu - żadnych przecieków przed premierą :)
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

question

I've just heard about the new album...i can't wait for it to come out :) just wanted to know though, is this album going to be another country influenced record??
Asked by Zara...xx on August 16, 2009 at 9:02am

answer

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Answered by Obie on August 16, 2009 at 9:41am
:D :D :D
Chyba jednak nawiązania do country zaczynają gryźć chłopaków :P (mimo ,że to tylko odpowiedz Obie'go a nie ich)
Obrazek
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Post autor: JoFree »

A może te wszystkie "o" to po prostu objaw irytacji Obiego i reszty bo już pewnie po raz tysięczny usłyszał podobne pytanie i nie chciało mu się po raz kolejny tłumaczyć, że nowa płyta będzie głośna i rockowa :lol:

Zresztą co by nie mówić to jednak ta "country influenced record" przyniosła chłopakom parę nagród więc chyba nie mają na co narzekać. :D

Co do tytułu płyty to miał on chyba sugerować, że zespół postanowił do czegoś wrócić. Ja osobiście stawiałabym na powrót do płyty HAND tym bardziej, że Shanks maczał palce w tej produkcji.
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Przypomnijcie mi prosze (pamięc juz nie ta co kiedyś) , czy Shanks przed HANDem mówił coś ,że płyta będzie głośna i rockowa ?
Obrazek
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Dandi pisze:Przypomnijcie mi prosze (pamięc juz nie ta co kiedyś) , czy Shanks przed HANDem mówił coś ,że płyta będzie głośna i rockowa ?
i taka też jest, to że ty inaczej pojmujesz płytę głośną i rockową to twoja sprawa
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Po co od razu ta zgryźliwość ? Wystarczyło tylko odpowiedzieć. To twoje plucie jadem za każdym razem może być nie zdrowe.
Obrazek
bartekbb23

Dandi pisze:Po co od razu ta zgryźliwość ? Wystarczyło tylko odpowiedzieć. To twoje plucie jadem za każdym razem może być nie zdrowe.
hmm sory jak tak to odebrałeś, akurat nie było to moim celem, taki jestem juz chyba :P dla mnie to była zwykła odpowiedź, gdyż uważam że hand jest płytą rockową i głośną, a że inni jej tak nie odbierają to naprawdę ich sprawa, ale po co od razu pluć na coś i mówić że nie jest rockowe i głośne tylko dla tego że danym osobnikom się nie podoba i nie jest rockowe i głośne w takim sensie jak płyty przed 2000 rokiem, to dopiero jest niezdrowe.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Heheh tylko ,że kompletnie moją intencją w tym momencie nie było dyskredytowanie HAND ani wznoszenie modłów do starszych płyt ;] Robisz sie nadwrażliwy w tych kwestiach jak Adrian :P
Chciałem tylko mieć porównanie czy spodziewać sie takiej głośności jak na HAND czy coś więcej.
Obrazek
bartekbb23

Dandi pisze:Robisz sie nadwrażliwy w tych kwestiach jak Adrian :P
kurde coś w tym jest... nie mogę z nim gadać więcej.... on ma na mnie zły wpływ :rotfl:
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A ta wiadomośc mnie raczej martwi, bo ona brzmi jakby na album powstało tylko 16 piosenek. 12 będzie na płycie, 2 bonusy na Japonie, 1 na europe i 1go utworu nigdy nie usłyszymy. Co to się ma do 25 piosenek na Bounce'a czy 60ciu na Crusha ;P
Chyba ze to jest 16 wybranych piosenek z np 30 . Tego dokladnie nie wiemy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”