"The Circle" - Nowy Album
Moderator: Mod's Team
Tytuł płyty hmmm no cóż można napisać, mnie z niczym konkretnym się nie kojarzy. Jedni piszą że płyta może być w stylu HAND inni że może z jeszcze wcześniejszych czasów. Dla mnie fajnie by było gdyby nowa płyta była nieco odmienna od innych czy to z czasów 2005 czy 1995 (przykład). Nie mam nic konkretnego na myśli, może to być większa ilość gitar czy może klawiszy a może więcej wokalu (jeszcze więcej)
Jednak teraz czekam(y) na premierę piosenki, jednak to będzie tylko przedsmak całej płyty, szkoda 
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Question from Alexandre
Congratulations for your work. You're recording the new cd from Bon Jovi?
Answer JOHN SHANKS
yes we have 16 songs going its gonna be great..big rock album
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A ta wiadomośc mnie raczej martwi, bo ona brzmi jakby na album powstało tylko 16 piosenek. 12 będzie na płycie, 2 bonusy na Japonie, 1 na europe i 1go utworu nigdy nie usłyszymy. Co to się ma do 25 piosenek na Bounce'a czy 60ciu na Crusha ;P
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
Ostatnio nie miałam czasu, aby na bieżąco śledzić wszystkie newsy, więc informacja o dacie wydania albumu i nowym singlu trochę niespodziewanie na mnie spadła. Tytuł płyty nie budzi we mnie żadnych skrajnych emocji (czytałam spekulacje fanów na Jovitalku, że to odpowiedź na ostatnią trasę U2 i podczas The Circle Tour możemy spodziewać się podobnej sceny
), nazwa singla bardziej przypadła mi do gustu. Chyba nie mam określonych oczekiwań co do nowego krążka. Coś mi się wydaje, że pierwszy raz wytrwam w postanowieniu - żadnych przecieków przed premierą 
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
question
I've just heard about the new album...i can't wait for it to come outjust wanted to know though, is this album going to be another country influenced record??
Asked by Zara...xx on August 16, 2009 at 9:02am
answer
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Answered by Obie on August 16, 2009 at 9:41am
Chyba jednak nawiązania do country zaczynają gryźć chłopaków

A może te wszystkie "o" to po prostu objaw irytacji Obiego i reszty bo już pewnie po raz tysięczny usłyszał podobne pytanie i nie chciało mu się po raz kolejny tłumaczyć, że nowa płyta będzie głośna i rockowa
Zresztą co by nie mówić to jednak ta "country influenced record" przyniosła chłopakom parę nagród więc chyba nie mają na co narzekać.
Co do tytułu płyty to miał on chyba sugerować, że zespół postanowił do czegoś wrócić. Ja osobiście stawiałabym na powrót do płyty HAND tym bardziej, że Shanks maczał palce w tej produkcji.

Zresztą co by nie mówić to jednak ta "country influenced record" przyniosła chłopakom parę nagród więc chyba nie mają na co narzekać.
Co do tytułu płyty to miał on chyba sugerować, że zespół postanowił do czegoś wrócić. Ja osobiście stawiałabym na powrót do płyty HAND tym bardziej, że Shanks maczał palce w tej produkcji.
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
hmm sory jak tak to odebrałeś, akurat nie było to moim celem, taki jestem juz chybaDandi pisze:Po co od razu ta zgryźliwość ? Wystarczyło tylko odpowiedzieć. To twoje plucie jadem za każdym razem może być nie zdrowe.
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Chyba ze to jest 16 wybranych piosenek z np 30 . Tego dokladnie nie wiemy.A ta wiadomośc mnie raczej martwi, bo ona brzmi jakby na album powstało tylko 16 piosenek. 12 będzie na płycie, 2 bonusy na Japonie, 1 na europe i 1go utworu nigdy nie usłyszymy. Co to się ma do 25 piosenek na Bounce'a czy 60ciu na Crusha ;P
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days