Powstaje nowy album Bon Jovi...
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiem czy to juz bylo, ale są zdj jak tworzyli okładkę:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0800_n.jpg
A tak się rozchodzą ponoć w aplikacji: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 8469_n.jpg
Całość: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 259&type=1
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0800_n.jpg
A tak się rozchodzą ponoć w aplikacji: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 8469_n.jpg
Całość: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 259&type=1
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
Na pewno piosenka jest dużo lepsza niż BWC. Dużo lepiej niż live, ale.. W Stuttgarcie w drugiej zwrotce było słychać gitarę, naprawdę było słychać ją świetnie. Tutaj jest już inaczej, brakuje mi tej części ze Stuttgartu, bo dało piosence uroku. Zresztą sobie porównajcie drugą zwrotkę ze Sttutgartu z występem dla BBC. Z tego drugiego występu właśnie było bliżej albumowej wersji drugiej zwrotki. Widocznie Richie w Stuttgarcie dodał coś nowego do siebie, i na tym piosenka zyskała. 
Piosenka jest ok, ujdzie w tłumie, ale nie jest to nic rewelacyjnego, po prostu kolejna piosenka.. I tak czekam bardziej na inne piosenki, m.in: I'm With You, Army Of One czy Amen.
Piosenka jest ok, ujdzie w tłumie, ale nie jest to nic rewelacyjnego, po prostu kolejna piosenka.. I tak czekam bardziej na inne piosenki, m.in: I'm With You, Army Of One czy Amen.
Typowe BJ, bez szału ale lepsze niż BWC. Bobby nie gra prowadzącej wg mnie. Ten motyw gra ale... no wg mnie. Zresztą to jest tak nudne że co by przez reszte czasu Richie robił gdyby to grał? Brak solówki rzuca się w uszy.
Brakuje mi takiego tempa na koncercie np w What about now. No ale wiadomo... możliwości inne.
Gdyby to grali z powerem to byłby 2 razy lepszy song.
Brakuje mi takiego tempa na koncercie np w What about now. No ale wiadomo... możliwości inne.
Gdyby to grali z powerem to byłby 2 razy lepszy song.
Dla mnie to ogromny, przeogromny żal. Jon, który zawsze zgrywa chojraka i pana pewnego siebie skitrał się Depeszów....to smutne. Wielkość sprzedaży Bon Jovi, mimo braku zmiany by się nie zmieniła, po prostu nie wylądowali by na 1, albo 2gim miejscu sprzedaży, tylko na 5tym powiedzmy teoretycznie; a tak wylądują sobie na 1, ale suma sprzedaży będzie ta sama dość niska.Adrian pisze:To zajebisćie odnośnie premiery!
Dlaczego? Widziałem, że kilka zepsołów postanowiło rywalizować z Bon Jovi i specjalnie ustawili premiery w tym samym czasie co Bon Jovi i tak
Depeche Mode / The Strokes - 25 marzec
One Republic - 26 marzec
Co prawda 12tego BJ będą rywalizować z D.Bowiem, ale mają sporą szansę wygrać tą rywalizacje
No i album wycieknie wcześniej!! ;D
Kiedy DM ogłosili że 25 marca wydają płyte? Bo ja nie mam takich informacji.bartekbb23 pisze:Dla mnie to ogromny, przeogromny żal. Jon, który zawsze zgrywa chojraka i pana pewnego siebie skitrał się Depeszów....to smutne. Wielkość sprzedaży Bon Jovi, mimo braku zmiany by się nie zmieniła, po prostu nie wylądowali by na 1, albo 2gim miejscu sprzedaży, tylko na 5tym powiedzmy teoretycznie; a tak wylądują sobie na 1, ale suma sprzedaży będzie ta sama dość niska.Adrian pisze:To zajebisćie odnośnie premiery!
Dlaczego? Widziałem, że kilka zepsołów postanowiło rywalizować z Bon Jovi i specjalnie ustawili premiery w tym samym czasie co Bon Jovi i tak
One Republic - 26 marzec
Co prawda 12tego BJ będą rywalizować z D.Bowiem, ale mają sporą szansę wygrać tą rywalizacje
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dlatego nienawidzę słuchać najpierw piosenki w wersji live a potem studyjnej. Jak coś mi się spodoba live to całkiem prawdopodobne, że studyjne jest trochę inaczej i już nie ma tego co bardzo mi się podobało. Mam wiele takich przykładów - ostatnim jest NRAnymore. Później mam takie rozczarowanie jak Ty i brakuje mi czegoś czego przecież normalnie nie ma a zostało dodane live. Pojawia się zarzut i nie mogę się cieszyć piosenką w pełni. Ale z drugiej strony trudno wytrzymać nie słuchającSmolek pisze:Na pewno piosenka jest dużo lepsza niż BWC. Dużo lepiej niż live, ale.. W Stuttgarcie w drugiej zwrotce było słychać gitarę, naprawdę było słychać ją świetnie. Tutaj jest już inaczej, brakuje mi tej części ze Stuttgartu, bo dało piosence uroku.
Z tego co mi się wydaje jest to taki promo singiel jak przy Circle na początku było WWWBeautiful. Dopiero później było 3cim singlem. Piosenka ma byc dodawana jako bonus do "Pre-order" albumu na itunes.EVENo pisze:To już oficjalnie nowy singiel? Chcę wiedzieć czy mogę go bezkarnie wysłuchać
To są tylko moje dywagacje. Zresztą to wytwórnia ustala terminy i wytwórnia chcę promować album jako nr 1. Zresztą myślę, ze DM pokonaliby w wielu krajach bez większych problemów.bartekbb23 pisze:Dla mnie to ogromny, przeogromny żal. Jon, który zawsze zgrywa chojraka i pana pewnego siebie skitrał się Depeszów....to smutne. Wielkość sprzedaży Bon Jovi, mimo braku zmiany by się nie zmieniła, po prostu nie wylądowali by na 1, albo 2gim miejscu sprzedaży, tylko na 5tym powiedzmy teoretycznie; a tak wylądują sobie na 1, ale suma sprzedaży będzie ta sama dość niska.Adrian pisze:To zajebisćie odnośnie premiery!
One Republic - 26 marzec
Tutaj jest podanaKondZik pisze:Kiedy DM ogłosili że 25 marca wydają płyte? Bo ja nie mam takich informacji.bartekbb23 pisze:Dla mnie to ogromny, przeogromny żal. Jon, który zawsze zgrywa chojraka i pana pewnego siebie skitrał się Depeszów....to smutne. Wielkość sprzedaży Bon Jovi, mimo braku zmiany by się nie zmieniła, po prostu nie wylądowali by na 1, albo 2gim miejscu sprzedaży, tylko na 5tym powiedzmy teoretycznie; a tak wylądują sobie na 1, ale suma sprzedaży będzie ta sama dość niska.Adrian pisze:To zajebisćie odnośnie premiery!
One Republic - 26 marzec
http://datapremiery.pl/muzyka/
No właśnie.. Zgadzam się z tobą. W Army Of One też się różni druga zwrotka między występem z Stuttgartu i dla BBC, znowu na korzyść dla tego pierwszego, i pewnie na albumie zobaczymy tą drugą wersję.. Ale na całość piosenki nie powinno tak bardzo zaważyć, bo song ma też inne duże zalety.Adrian pisze:[Dlatego nienawidzę słuchać najpierw piosenki w wersji live a potem studyjnej. Jak coś mi się spodoba live to całkiem prawdopodobne, że studyjne jest trochę inaczej i już nie ma tego co bardzo mi się podobało. Mam wiele takich przykładów - ostatnim jest NRAnymore. Później mam takie rozczarowanie jak Ty i brakuje mi czegoś czego przecież normalnie nie ma a zostało dodane live. Pojawia się zarzut i nie mogę się cieszyć piosenką w pełni. Ale z drugiej strony trudno wytrzymać nie słuchając
Ktoś wrzucił piosenkę WAN na YT jak ktoś nie słuchał:
http://www.youtube.com/watch?v=l0RlwzAx ... e=youtu.be
Ostatnio zmieniony 5 lutego 2013, o 19:43 przez Smolek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A tego to nie wiemChodziło mi tylko o to czy DM czasem wcześniej nie ogłosiło kiedy premiera. Wcześniej niż BJ.
Dzięki wielkie wszystkim za linki z piosenką i zdjęciami.
Co do What About Now - 7/10
Strukturą przypomina mi piosenke Lost Highway tylko w wersji rockowej. Podoba mi się produkcja w niej. Dzieje się dużo i brzmi to przyjemnie dla ucha. Podobnie mi się ja słucha jak 99 itshade w której też się dzieje, ale słucha się przyjemnie. Szkoda solówki. Głos Jona zdecydowanie brzmi tutaj bardzo dobrze. Richie gra ciekawie i dla mnie takie gitarowe pomieszanie The Killers + U2 + Bon Jovi z Box-Setu. W wywiadzie nie podobała, live była ok, ale w tej wersji brzmi zdecydowanie najlepiej.
-
- Have A Nice Day
.
.
Ring otwarty: Kogo wolicie Toni czy Astrid?
[ Dodano: 2013-02-05, 22:42 ]
.
Ring otwarty: Kogo wolicie Toni czy Astrid?

[ Dodano: 2013-02-05, 22:42 ]
Adrian pisze:Ściągam Deluxe. Płytę i tak będe znał z wycieku więc mogę poczekać chwile łużej na wersje deluxeTomker pisze:Kupicie standardowy album czy będziecie czekać na extended?
Świetny pomysł. Oby tylko nie trzeba było długo czekać... Pamiętacie jakie były różnice w wydaniach poprzednich "deluksów"?Dand pisze:^^Robie tak samo. Zamawiam Deluxe a płytke przesłuchuje z wycieku ( mam nadzieje na jak najwcześniejszy ).
Ostatnio zmieniony 5 lutego 2013, o 21:45 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.