odnosnie No Apologies... Jon pewnie uslyszał, ze U2 chce wydac plyte klubowa wiec stwierdził - "a ch$j, ja wydam dancowa"
Nie podoba mi sie. To nie jest BJ.
odnosnie wykonania WDYG live - nie liczac tego dziwnego szumu, ktory wydobywa Richie ze swojej gitary, zaskakujaco dobrze
Fajna całkiem historyjka. Niepotrzebnie legli na tych tapczanach w tych okularach 3D - motyw bez sensu, jak ktoś będzie chciał się dowiedzieć o tym 3D to i tak się dowie. Te bachory w basenie też trochę psują klimat, nie wiem co one mają w rękach - dmuchane, różowe drągi? Ogólnie teledysk na 3 z małym +.
Fajny teledysk , fajna historia, to z imprezą dla dzieci jakieś takie mało zrozumiałe ale ogólnie na plus. Przy tym video nawet piosenka mi sie lepsza wydała. Daje 4+.
Tylko Jon chyba coś z solarką przesadził...albo mi sie wydaje...;p
Ok napisałem jednej osobie na gg, że aby obejrzeć dalej po 2:30 trzeba kupić tv Sony z opcją 3D, ale nie miałem pojęcia co jest dalej... I co się okazało? Na końcu perfidna reklama czego? SONY.... Ten cały klip wydaje się niczym reklama Sony z opcją obrazu 3D, wszyscy w okularach oglądający występ BJ, dzieciaki rozdziabiające buźki oglądając obraz w 3D, ten facet w pokoju też w okularach 3D.... Ech, tylko $$$$$$$
Jesli znajde gdziekolwiek na necie glosowanie na najgorszy teledysk 2010 to sam go zglosze. Niskobudzetowosc wali z kazdej strony...no chyba ze cala kasa poszla na kamere fri di.
Ten zespol stacza sie na dno, i az zal mi na to patrzec. Bylbym w stanie poswiecic te 2 koncerty, na ktorych bylem na rzecz tego aby po Crushu juz nigdy wiecej nic nie nagrywali... moglbym przynajmniej zyc w przeswiadczeniu, jak swietny byl to zespol i nie wstydzic sie tego co teraz robia. I kto by pomyslal ze przyjdzie czas, kiedy bede sie cieszyl, ze w Polsce ten zespol jest tak malo popularny.