"The Circle" - Nowy Album
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
kondzik pisze:Czyli co na singlu umiescili napis ze album sie nazywa tak i tak a potem zmiana decyzji?? Moze sie pogubilem ale nie rozumiem nad czym debatujecie.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
O ile można podważyć to, że naklejka była np zrobiona prez fan, bo na oficjalnej stronie jest okładka bez naklejki, to tego podważyć nie można...Tez tak uwazam, wiec album zwac sie bedzie THE CIRCLE i tyle![]()
śledzctwo dobiegło konca nieprawdaz?
Listen to Bon Jovi's first single "We Weren't Born to Follow" from their highly anticipated album "The Circle" available on November 10, 2009.
Dokłądnie AdrianAdrian pisze:O ile można podważyć to, że naklejka była np zrobiona prez fan, bo na oficjalnej stronie jest okładka bez naklejki, to tego podważyć nie można...Tez tak uwazam, wiec album zwac sie bedzie THE CIRCLE i tyle![]()
śledzctwo dobiegło konca nieprawdaz?
Listen to Bon Jovi's first single "We Weren't Born to Follow" from their highly anticipated album "The Circle" available on November 10, 2009.
No więc pora czekać na album i słuchać Follow

Troche irytuje gitara jakby Edge'a i brak porządnej solówki, ale ogólnie pozytyw.
Keep the faith i cieszmy się a nie marudzić
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na głównej backstage jest bez naklejki. Jeśli jest ona na forum i wstawiona przez moderatora to ok, ale ja nie mam obecnie dostępu i nie ocenie czy to moderator czy zwykły użytkownik (który mógł sobie dorobić okładkę) wstawił. Chciałem, tylko pokazać, ze są też inne 100% dowody na to, ze "The Circle" to finalny tytuł.na stronie backstege jest wersja z naklejką, tego nie podważysz.
admin wstawił i na stronie i na forum z naklejkąCytat:
na stronie backstege jest wersja z naklejką, tego nie podważysz.
Na głównej backstage jest bez naklejki. Jeśli jest ona na forum i wstawiona przez moderatora to ok, ale ja nie mam obecnie dostępu i nie ocenie czy to moderator czy zwykły użytkownik (który mógł sobie dorobić okładkę) wstawił. Chciałem, tylko pokazać, ze są też inne 100% dowody na to, ze "The Circle" to finalny tytuł.
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Po sieci krąży coś co podobno ma być oficjalną tracklistą The Circle:
1. Can I Be Happy Now?
2. We Weren't Born to Follow
3. Selfish
4. (Back From) Another Tragedy
5. The Truth
6. Just Like Friends
7. Drivin'
8. Never Again
9. Work for the Working Man
10. All I Want to Know
11. 7 Oceans
12. Tomorrow
Jednak to nie jest na razie nic pewnego.
1. Can I Be Happy Now?
3. Selfish
5. The Truth
6. Just Like Friends
7. Drivin'
8. Never Again
10. All I Want to Know
11. 7 Oceans
12. Tomorrow
Jednak to nie jest na razie nic pewnego.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
12 utworków... trochę maławoFrankie pisze:1. Can I Be Happy Now?
3. Selfish
5. The Truth
6. Just Like Friends
7. Drivin'
8. Never Again
10. All I Want to Know
11. 7 Oceans
12. Tomorrow
[ Dodano: 2009-08-20, 22:15 ]
osobiście mam nadzieję na choćby jedna dobrą power balladę miłosną w stylu bon jovi, ach te marzenia
-
- It's My Life
dlaczego od razu marzenia? trzeba być dobrej myślibartekbb23 pisze:12 utworków... trochę maławoFrankie pisze:1. Can I Be Happy Now?
3. Selfish
5. The Truth
6. Just Like Friends
7. Drivin'
8. Never Again
10. All I Want to Know
11. 7 Oceans
12. Tomorrow
[ Dodano: 2009-08-20, 22:15 ]
osobiście mam nadzieję na choćby jedna dobrą power balladę miłosną w stylu bon jovi, ach te marzenia
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tytuły fajne, nie ma co. Tyle tylko ,że raz, niewiele można po nich powiedzieć a dwa ,że nie wiadomo na ile są one zgodne z prawda.
Najbardziej zaciekawił mnie tytuł Selfish
Co do liczby to nie oczekiwałem ,że będzie ich więcej. Może jeszcze dla Europejczyków wpadnie jeden bonusowy utwór. Oby cos jak DLS![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Najbardziej zaciekawił mnie tytuł Selfish
Co do liczby to nie oczekiwałem ,że będzie ich więcej. Może jeszcze dla Europejczyków wpadnie jeden bonusowy utwór. Oby cos jak DLS
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)