bartekbb23 pisze:
Ktoś napisał, że 2-3 albumy jeszcze nagrają, a jon będzie mieć 60 lat. Ja się bardziej martwię o Tico, on ma już 60tke na karku, a odwala tam najcięższą robotę na koncertach. Człowiek się w pewnym momencie zaczyna sypać kompletnie, Jon się posypał w ciągu ostatnich paru lat. Martwię się, żeby Tico się trzymał i nie wpadł w cięzką starość po różnie to bywa.
Ja tylko dodam, że ostatnio widziałem gościa który oprowadzał po sprzęcie Tico na scenie. Nasz kochany kubańczyk ma maskę tlenową bo czasami potrzebuje strzały tlenu podczas koncertów......
Gdzieś kiedyś to widziałem ale też kiedyś widziałem że RS też mają takie cuda, na zapleczu różne rzeczy się dzieją zawsze i nie ma się co dziwić.
KondZik pisze:Echo dziwne to naprawde, Jon miał dziwny pomysł, ale takiego go nie znam, klawisze ok, sam nie wiem takie dziwne, ale to już chyba 3-4 kawałek którego nie skreślam bo 1 raz słucham i sam nie wiem co to, nawet troche mnie rusza to w zwrotce
KondZik pisze:Echo dziwne to naprawde, Jon miał dziwny pomysł, ale takiego go nie znam, klawisze ok, sam nie wiem takie dziwne, ale to już chyba 3-4 kawałek którego nie skreślam bo 1 raz słucham i sam nie wiem co to, nawet troche mnie rusza to w zwrotce
Ta piosenka jest na iTunes? Bo jej nie widzę.
Ja nie słuchałem z iTunesa więc Ci nie pomoge Kasiu.
A z 2 hands kto się zgodzi że motyw w zwrotce Coldplay jak nic ?
sobol_77 pisze:
I w ogóle czemu Adi nie skomentowałeś moich ocen, zrobiłem jak chciałeś .
Są zajebiste. Dzięki za odpowiedź. Mam już jakieś wyobrażenie pozostałych piosenek i jestem jeszcze bardziej zaciekawiony. Rozbudziliście u mnie płomień ciekawości
kejt93bub pisze:
Ta piosenka jest na iTunes? Bo jej nie widzę.