Oceny - What About Now?

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

http://www.t-mobile-music.pl/opinie/rec ... 12016.html

DZIAD ROCK fajne pojęcie słucham DZIAD ROCKA.

Swoją drogą mam wrażenie, że recke pisał Student. :P
KondZik

Post autor: KondZik »

Ciekawe co za fanka tak rozpaczliwie broni w tych komentarzach :P
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

bartekbb23 pisze:http://www.t-mobile-music.pl/opinie/rec ... 12016.html

DZIAD ROCK fajne pojęcie słucham DZIAD ROCKA.

Swoją drogą mam wrażenie, że recke pisał Student. :P
Poziom coraz większej ilości recenzji jest dramatycznie żenujący. I to takie generalne spostrzeżenie, nie tylko odnośnie BJ. Czytam coraz więcej absolutnie skrajnych recenzji tych sdamych albumów podawanych w coraz to bardziej żenujący sposób.

Sposób pisania tej wygląda na niedorozwiniętego i niewyżytego 14latka, który myśli, ze napisze kilka dziwnych obelg i będzie cool. Nie wierze, że ktoś płaci za takie coś ;/

Przygałkować, muzaka, earwormem - na serio jakbym czytał jakiegoś niedorozwoja ;/

Co do poglądów zawartych w artykule to nie będę się czepiał bo każdy ma swoje. Jedni klękają przed Springsteenem inni się z niego śmieją. Uważam to za coś normalnego. Jednak forma jest dla mnie odpychająca.
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

KondZik pisze:Ciekawe co za fanka tak rozpaczliwie broni w tych komentarzach :P
Panie Richie , żeby nie było . Ja dopiero to czytam ;)

Oni się chyba ścigają , który napisze gorzej na temat BJ ... prawie jak na tym forum :D
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Adrian, rzeczywiście, artykuł trąci wulgarnością, a komentarze na poziomie ;]
jakim prawem wypowiadasz się o legendarnym zespole $*^&&% parówo , skoro z pewnością nic o nim nie wiesz?!
pracujesz w firmie telekomunikacyjnej to zajmij się telefonami, a nie wystawianiem opinii na temat czegoś o czym nie masz pojęcia bo jesteś zwyczajnie za głupi -,-
takie złamasy jak Ty tylko coraz bardziej pokazują mi w jak beznadziejnym co do gustu muszę mieszkać, i pamiętaj gnoju ze wsi, skoro jesteś za głupi żeby o czymś mówić to o tym nie mów bo kiedyś się doigrasz .....
Why so serious?
Malkolit
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Malkolit »

Recenzja naprawdę żenująca. Może się komuś nie podobać... ale temu panu zabrakło zwyczajnie kultury, bo ten tekst jest po prostu wulgarny.

Swoją drogą, po paru przesłuchaniach doszedłem do wniosku, że ten album nie jest aż tak zły, jak myślałem na początku. Szczególnie wybijają się na nim dwa pierwsze utwory, ot, dość przyjemny dla ucha pop. Mimo wszystko jednak wolę zasłuchiwać się w nowym DM, jakoś bardziej przypadło mi do gustu (a pozycja podobna).
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

To może dla zobrazowania popularności danych piosenek podam zestawienie z jovitalka.
W nawiasach ilość osób, które uznały dana piosenkę za najlepszy utwór z płyty.

(18) That's What The Water Made Me
(14) I'm With You
(10) Pictures Of You

(8) Thick As Thieves
(5) What's Left Of Me
(4) Army Of One
(3) The Beautiful World
(2) Amen
(1) Room At The End Of The World
(1) Because We Can

(0) The Fighter
(0) What About Now
Bonusy też 0
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Nie spodziewam się ani jednej polskiej dobrej recenzji bo po prostu takiej nie będzie. Podałem wcześniej kilka linków do zagranicznych i najlepsza jest chyba z washington post gdzie Jon jest porównywany do Bruce'a i nazywany 'mężem stanu' hehe :D
Czekam tylko na Teraz Rocka aby z ciekawości zobaczyć czy będzie 1 czy 2 gwiazdki...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

He he, gosciowi tez puscily troche nerwy na te wygibasy. W sumie czy az tak zle pisze? Nie zgadzam sie do It's my life i w sumie ostatni akapit tez niezbyt ale reszta wlasciwie na rzeczy.
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Yossarian pisze:Adrian, rzeczywiście, artykuł trąci wulgarnością, a komentarze na poziomie ;]
jakim prawem wypowiadasz się o legendarnym zespole $*^&&% parówo , skoro z pewnością nic o nim nie wiesz?!
pracujesz w firmie telekomunikacyjnej to zajmij się telefonami, a nie wystawianiem opinii na temat czegoś o czym nie masz pojęcia bo jesteś zwyczajnie za głupi -,-
takie złamasy jak Ty tylko coraz bardziej pokazują mi w jak beznadziejnym co do gustu muszę mieszkać, i pamiętaj gnoju ze wsi, skoro jesteś za głupi żeby o czymś mówić to o tym nie mów bo kiedyś się doigrasz .....
xD Nie czytałem komentarzy. "Gnoju ze wsi" mnie rozwaliło na łopatki ;)
Problem jednak w tym, ze ludzie pisza głupie komentarze w ramach swojego wolnego czasu a i po to by wyładowac swoje frustrację. Ktoś kolesiowi zapewne jednak płaci za to co wyczynia i to już zupełnie co innego. A do tego oczywiście T-Mobile promuję taki poziom. Naprawdę tragedia.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Prawda w oczy kole...
bartekbb23

Scrooge pisze:Prawda w oczy kole...
http://www.bonjovi.pl/forum/topics1/ost ... vt2619.htm

Mówiłem, że dużo by się wygrać nie dało stawiając, że odejdzie hehe :lol:

:P
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Co ma 1 do 2?
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

...a może poprostu gościa tak wkurzył żenujący poziom WAN, że napisał jak napisał. Jakbym miał napisać recenzję to brzmiała by ona podobnie... Skoro "Jovisi" hehehe nie traktuja fanow powaznie to dlaczego recenzenci mają im oddawać hołd.
Ja przesłuchałem płyte 2 i pół raza i o niej zapomniałem.

WAN to największe gówno jakie ta kapela nagrała w swojej historii. Możecie sobie pisać, że to rzecz gustu, subiektywna opinia itp bzdury...

I jak widać nie tylko ja widze że: "Lata nie mają tu nic do rzeczy. Springsteen może co dwa-trzy sezony wywalić płytę, którą weźmie za ryj połowę amerykańskiej mierzwy i pokaże, że w emerytalnym wieku można mieć bardziej niewyparzoną gębę i więcej siły w kroku, niż ma niejeden młodzieniaszek"

bye
bartekbb23

Scrooge pisze:Co ma 1 do 2?
Nic po prostu przeglądałem tematy, wpadłem na ten, a że napisałeś tak wstawiłem :p Absolutnie nic wspólnego :p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”