Ja już wiem... oni teraz dla checy udostępniają utwory w wersji disco... a jak kupimy płytę to bedzie zaskoczenie bo będą tam rasowe rockery... ot taka promocja....
Moderator: Mod's Team
Boże a Wy dalej czekacie na rockery... 14 lat nie wydali takiej piosenki, ale wciąż macie nadziejęyanni pisze:WTF?
!
Ja już wiem... oni teraz dla checy udostępniają utwory w wersji disco... a jak kupimy płytę to bedzie zaskoczenie bo będą tam rasowe rockery... ot taka promocja....
Dokladnie w tym samym miejscu co na zdjęciach.... z tyłuROCKSTAR pisze:Where's Phil X ?
Nie... ja nie czekam na rockery... bardziej na muze z klimatem.... taki sarkazm....kikusia28 pisze:Boże a Wy dalej czekacie na rockery... 14 lat nie wydali takiej piosenki, ale wciąż macie nadziejęyanni pisze:WTF?
!
Ja już wiem... oni teraz dla checy udostępniają utwory w wersji disco... a jak kupimy płytę to bedzie zaskoczenie bo będą tam rasowe rockery... ot taka promocja....![]()
Widzę, że słynne słowa- "Keep The Faith", wzięli sobie co niektórzy za bardzo do serca
Taa Wy wszyscy niby nie czekacie na rockery. Tylko dlaczego nie podobają się Wam nowe piosenki? Właśnie dlatego, że czekacie na coś z pazurem.yanni pisze:Nie... ja nie czekam na rockery... bardziej na muze z klimatem.... taki sarkazm....kikusia28 pisze:Boże a Wy dalej czekacie na rockery... 14 lat nie wydali takiej piosenki, ale wciąż macie nadziejęyanni pisze:WTF?
!
Ja już wiem... oni teraz dla checy udostępniają utwory w wersji disco... a jak kupimy płytę to bedzie zaskoczenie bo będą tam rasowe rockery... ot taka promocja....![]()
Widzę, że słynne słowa- "Keep The Faith", wzięli sobie co niektórzy za bardzo do serca
Klimat ostatnimi czasy ja znajduję w utworach "niesiglowych" BJ, więc jest jeszcze szansayanni pisze: Nie... ja nie czekam na rockery... bardziej na muze z klimatem.... taki sarkazm....
O to własnie, ja chyba zawsze znajdowałam klimat w utworach niesinglowychmellono pisze:Klimat ostatnimi czasy ja znajduję w utworach "niesiglowych" BJ, więc jest jeszcze szansayanni pisze: Nie... ja nie czekam na rockery... bardziej na muze z klimatem.... taki sarkazm.......
he he bo widzisz Dand, Ty jesteś inteligentny facet i pewne rzeczy do Ciebie docierają, a do niektórych niestety nigdy nie dotrą.Dand pisze: Reasumując, po paru przesłuchaniach, jest ok i pewnie będzie lepiej. Ogólnie to zgadzam się z Kikusią, co dopiero jest końcem świata
ojtaam, po prostu nie lubisz discoBrand New EVENo pisze:Klon We Don't Run, tylko jeszcze więcej auto-tune'a. Ale fajny tekst, Jon w refrenie przyznaje, że ŁeeenaaaKnaaaanaaaaa, ponieważ MaaaaThyThyRaaaaaNnnnnnnłłłłłłł. Melodia wymyślona przez znudzonego sześciolatka, czyli wszystko w normie, tyle, że do tego czasu takie gnioty tylko zapychały album, a nie były #promosinglem.
To by było na tyle jeśli chodzi o moje wielkie oczekiwanie na nowy album. Właśnie umarło, wracam do Green Daya. Albo nawet Nickelbacka.