Tytuły, które podałeś uwielbiam

. Takie country to mogą grać do us..ej śmierci. I niech grają tego typu country, tylko gdzie np. harmonijka ustna?? Gdzie? Tamte numery stały się wręcz kultowymi i będą grane na koncertach jeszcze długo. A na LH nie znajduję takiego żadnego, założe się, że za kilka lat z tego albumu będą grali może 1 kawałek live.
Z hartmonijką sie zgodze sam miałem nadzieje, ze będzie ona słyszalna na LH.
Kultowe

Jak najbardziej nie.
Piosenkiz LH któe będa grane

4ry pewniaki -> MAMemory, Whole LOLeaving, WGIGon i AODay.
Rany im dłużej czytam te posty, tym bardziej negatywnie jestem nastawiony do całego zespołu.
Ja sie tak niestety negatywnie nastawiłem troche do Ryska i starej twórczości Jovisów . Bo ja nie uważam, zeby ich stara twórczośc była kultowa co co chwile mozna usłyszec . Dla mnie ich całą twórczosc jest kultowa z tym, ze niektóra cześć bardziej (jak np okres HANDA a niektóa mniej np okres Fahrenheita).
Podążanie z duchem czasu, jak tu ktoś ładnie napisał to nie jest pozostawianie za sobą takich utworów jak Faith, Always, Blood on Blood i całej reszty. Tymczasem ja od dawna już nie słyszałem piosenki BJ, która by mogła z nimi naprawdę konkurować. Uważam, że ich twórczość idzie w niewłaściwą stronę już od dawna.
No widzisz tutaj kolejny raz zachaczamy o sprawe gustu. Bon Jovi teraz uderzają jakbny do innej grupy. Co oczywiscie nie oznacza że od lepszej czy gorszej.
A np dla mnie Any Other Day, Whole Lot Of Leaving czy I Am biją takie Blood On Blood na głowe.
Ja nie wiem wogole jak mozna porównać tamta muzykę (te piosenki) do tej z LH ale nic. przemilcze to bo szkoda gadać
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Musze sobie to zanotować. Ważny post

Można mozna i co wiecej niektóe posenki z LH biją wspomniane bo (użyje Twojego tekstu

) są po prostu lepsze

Wspomniane AOD czy WLOLeaving to ioch jedne z najlepszych utworów ever a tmte stare (RCR czy BOB) to są jedne z ich bardzo dobrych utworów.
Zespół który stworzył utwory, które na stałe wpisały się do kanonu muzyki rokowej nie może po prostu ot tak nagle stracic stylu, talentu, klasy... czy może?

Kurde ale Wy narzekacie

Jesli uważasz że LH to utrata tam cos z rocka itp to proponuje sobie wmówic, ze już niogdy nie bedą tacy "cool" jak za czasów NJ czy "TD" i bedzie Ci sie żyło z tym lepiej.
A jak kiedys przez przypoadek spotkasz ich najnowsze dzieło któe spełni Twoje oczekiwania to wrażenia po przesluchaniu jej będą jeszcze większe
Ja tak robie sobie w czasie sesji. Wmawiam, ze nie mam szans tego zdać po czym jak dostaje 4ke czy może nawet wyżej jestem bardzo zadowlony