Bon Jovi akustycznie
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Dla wszystkich tych, ktorzy nie mieli jeszcze okazji zobaczyć tego koncertu Unplugged, a którzy odbieraja w domu polską VH1 przypomnienie: W najbliższą niedzielę 12.8.2007 będzie ten koncert emitowany o godz 23:00 i potrwa do 0:00.
W najnowszym wydaniu pisma To & Owo zamieścili nawet krótką notke zapowiadającą to muzyczne wydarzenie.
W najnowszym wydaniu pisma To & Owo zamieścili nawet krótką notke zapowiadającą to muzyczne wydarzenie.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Ja też jestem szczęsliwa posiadaczką kanału VH1 
No więc jakie wrazenia maja państwo po koncercie??
Dla mnie osobiscie był śliczny szkoda tylko , że tv ma ograniczenia. Mogli już tą pełna godzine , ale cóz trudno
Najbardziej podobało mi się LOAP z sekcją skrzypkową
)))
Jakoś ostatnio pociąga mnie ten instrument
Nie podobały mi się tylko momenty w występach w deutach ... Osobiscie jak najbardziej jestem za promowaniem "młodzieży" . Jednak były chwile kiedy było słychać fałsz ...
Ogółem jednak jestem zadowolona
w końcu u Nas to święto jak Bon Jovi jest w TV
Dziwne uczucie 
No więc jakie wrazenia maja państwo po koncercie??
Dla mnie osobiscie był śliczny szkoda tylko , że tv ma ograniczenia. Mogli już tą pełna godzine , ale cóz trudno
Najbardziej podobało mi się LOAP z sekcją skrzypkową
Jakoś ostatnio pociąga mnie ten instrument
Nie podobały mi się tylko momenty w występach w deutach ... Osobiscie jak najbardziej jestem za promowaniem "młodzieży" . Jednak były chwile kiedy było słychać fałsz ...
Ogółem jednak jestem zadowolona
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Ja również jestem jakże szczęśliwą posiadaczką polskiego VH1
I oczywiście oglądałam wczoraj koncert.
Dla mnie był na prawdę genialny, bezbłędny, idealny (nie, nie mówią tego bo jestem "fanatyczką"). Koncert chwycił mnie za serducho
Wszystkie wykonania bardzo mi się podobały, łącznie z piosenką wykonaną z Leann Rymes. Kilka razy na prawdę się wzruszyłam!
Miłym zaskoczeniem było też wykonanie przez Jona piosenki "Halleluyah" (nie wiem czy dobrze napisałam
), którą osobiście bardzo lubię.
Generalnie - bardzo udany koncert, dla mnie był przecudownym zakończeniem dnia moich urodzin
P.S - Jak ktoś będzie wiedział, gdzie można ten koncert zdobyć to proszę o info
Dla mnie był na prawdę genialny, bezbłędny, idealny (nie, nie mówią tego bo jestem "fanatyczką"). Koncert chwycił mnie za serducho
Miłym zaskoczeniem było też wykonanie przez Jona piosenki "Halleluyah" (nie wiem czy dobrze napisałam
Generalnie - bardzo udany koncert, dla mnie był przecudownym zakończeniem dnia moich urodzin
P.S - Jak ktoś będzie wiedział, gdzie można ten koncert zdobyć to proszę o info
Najłatwiej zdobyć w... internecieP.S - Jak ktoś będzie wiedział, gdzie można ten koncert zdobyć to proszę o info
Tak po tym koncercie jechali prawie wszyscy mniej lub bardziej. Ja także po obejrzeniu w necie nie byłem zachwycony. Ale kiedy wczoraj tak popatrzyłem i posłuchałem na chłodno to wcale nie było aż tak źle i tragicznie jak tu niektórzy mówili. A o skrzypcach i innych takich to jużkiedyś mówiłem, że te instrumenty bardzo pasują i wnoszą wiele dobrego. Pewnie dużo osób się nie zgodzi no ale cóż... kwestia gust i postrzegania muzyki.
Niech już Cię pomęczęBonjova pisze:Ten koncert tylko część całego koncertu. Trzy różne stacje puszczały wybrane utwory. Cały koncert 12 piosenek wyemitowała stacja CMT
Ten który oglądałem robił dobre wrażenie, no może Any Other Day nie najlepiej. Livin' On A Prayer - rewelka, szczególnie Jonowe przeciągania.
Natomiast wykonanie takiej piosenki jak Stranger podobnie jak na albumie graniczy chyba z cudem (mówię o śpiewie naszego duetu
Niech już Cię pomęczęBonjova pisze:Ten koncert tylko część całego koncertu. Trzy różne stacje puszczały wybrane utwory. Cały koncert 12 piosenek wyemitowała stacja CMT
Ten który oglądałem robił dobre wrażenie, no może Any Other Day nie najlepiej.
Livin' On A Prayer - rewelka, szczególnie Jonowe przeciągania.
Natomiast wykonanie takiej piosenki jak Stranger podobnie jak na albumie graniczy chyba z cudem (mówię o śpiewie naszego duetu
Hallelujah jak zwykle piękne.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Rowniez nie jestem posiadaczka vh1 i moze dobrze, gdyz nie mam ochoty powracac do tego koncertu. Posiadam cale DVD, wiec gdyby ktos byl zainteresowany wymiana to czekam na propozycje, powazne propozycje 
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dla tych co nie widzieli. Na razie 2 częći koncert
cz 1
http://www.sendspace.com/file/hgti1f
cz 2
http://www.sendspace.com/file/j02t1g
cz 3
http://www.sendspace.com/file/0xraqn
cz 1
http://www.sendspace.com/file/hgti1f
cz 2
http://www.sendspace.com/file/j02t1g
cz 3
http://www.sendspace.com/file/0xraqn
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2007, o 13:31 przez Bonjova, łącznie zmieniany 1 raz.
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Jak dla mnie, najlepiej wypadł duet z LeAnn Rimes, miłe dla ucha smyczki. Natomiast najmniej mnie przekonał widziany już wcześniej duet w Its my life. Niespecjalnie zauważyłem żeby Richie "rozłożył" koncert. To co pokazali nie wyglądało źle.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!