Ja jak zobaczyłam to łóżko to od razu zachciało mi się spać i pomyślałam o swoimmrok pisze:...A nie przyszło Ci do głowy ze do łozko coś oznacza
Till We Ain't Strangers Anymore nowy klip
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Przecież to liftingBonjova pisze:Przyjzyjcie sie jak Jon ma wysmuklone policzki.
Ja tam zwróciłam uwage na uwydatniony nochal - zimno było i pewnie się z tego powodu bardziej uwydatnił

Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
So sweet!!!
Piosenka już dociera do ludzi i, co najważniejsze, się podoba. I mówta co chceta, ale większość "ludziów niezwiązanych z BJ" zauważyła ją dopiero teraz dzięki temu klipowi. No i dobrze!!
Piosenka już dociera do ludzi i, co najważniejsze, się podoba. I mówta co chceta, ale większość "ludziów niezwiązanych z BJ" zauważyła ją dopiero teraz dzięki temu klipowi. No i dobrze!!
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
-
- I Believe
Pomysł super
Ta piosenka ma klimat i taki teledysk naprawdę świetnie tu pasuje. Skromny, ale momentami naprawdę prześliczny. Tylko te miny Jona... Jak dla mnie to wygląda jakby nie mógł sie zdecydować, czy ma się wczuwać w klimat, czy jednak nie za bardzo. Ale ogólnie jednak na plus

These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zamysł tej historyki może był i dobry, ale wykonanie hmm... troszkę mniej niż dobre. Kamera w nudny sposób na zmianę pokazuje Jon-leann-jon-leann-jon... zero ciekawych i fajnych przejść i ujęć (poza zbliżeniami ich twarzy). Na plus przemawia mimika Jona heheh, naturalnie jakoś przyszło mu udawanie smutnego- o dziwo!
W ogóle to mógłby nagrać ten teledysk z kimś bardziej urodziwym
sorry, ale pani Rimes w ogóle nie jest w moim typie. Jak mozna mieć tyle pieniędzy i tak wyglądać?

W ogóle to mógłby nagrać ten teledysk z kimś bardziej urodziwym
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Co do pani leAnn to sie zgadzam nic szczególnego z daleka w miare ale takto.. No moze głoś ma ładny tzn ma dobry głos silny i w ogole.
Teledysk mi się podoba jest skromny, prosty naprawde klimatyczny lepszy od LH, no i niesie jakies przesłanie samotni ludzie i te sprawy jest Ok
a Jon to jakby z 10 lat mu ubyło jednak telewizja czyni cuda
:p
Teledysk mi się podoba jest skromny, prosty naprawde klimatyczny lepszy od LH, no i niesie jakies przesłanie samotni ludzie i te sprawy jest Ok
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
ATrochę przesadzili z tym odmładzaniem. Jon czasami wygląda jak robot a LeAnn jakby miała skóre niemowlaka. Osobiście wolałbym ich bez odmładzania.a Jon to jakby z 10 lat mu ubyło jednak telewizja czyni cuda
:p
No to chyba dobrze ? Nie ?sorry, ale pani Rimes w ogóle nie jest w moim typie.
Własnie mi się przypomniał skecz w Saturday Night Live jak koleś zadawał pytanie i mówił temat "Homosexu..." a ten drugi "Oooo" xD
Osobiście to mnie w tym klipie najbardziej odrzuca xDNie,ale przyznacie ze te sceny kiedy ich twarze się zblizają są przesliczne...
No, proszę, jakie to ludzie maja różne gusta... mnie się też bardzo podobają ujęcia ze zbliżeniem twarzy. (Jon może i odmłodzony, ale LeAnn - gdzie są kobiety z taka cerą??) Teledysk jest zupełnie przyzwoity, dobrze oddaje treśc i klimat piosenki. To co mi przeszkadza to początek - taki znikąd, nagle się zaczyna, bez wstępówAdrian pisze:Cytat:
Nie,ale przyznacie ze te sceny kiedy ich twarze się zblizają są przesliczne...
Osobiście to mnie w tym klipie najbardziej odrzuca xD
No i nie ma zespołu! Odwieczny problem
Aha! I co ta LeAnn ma z włosami? Cały czas je poprawia.
- magda01614
- Have A Nice Day
Zgodzę sięmrok pisze:Co prawda jak już wspominałam pod newsem lepszy pomysł niż wykonanie.
Lifting, albo dobra makijażystak... Może to i toPtysia pisze:Przecież to lifting
Ja tam zwróciłam uwage na uwydatniony nochal - zimno było i pewnie się z tego powodu bardziej uwydatnił
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Przypomniały mi się te lampy na zdjęciach do teledysku, to byłu lampy "wygładzające", coś takiego jak natychmiastowy retusz. Więc trudno sie dziwic ze tak wyglądają.Anka29 pisze:(Jon może i odmłodzony, ale LeAnn - gdzie są kobiety z taka cerą??)
Mam inny pomysł, mogliby od razu z łóżka wyjśćAnka29 pisze:Ale szczerze mówiąc nie wiem, jak można by było wpasowac chłopaków w tę historię...mogliby byc przechodniami, zaglądającymi do łóżka
Ale jak dla mnie: teledysk nudny, piosenka super, będzie często puszczana w radiu, natiomiast w TV rzadko.
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Jak dla mnie teledysk fajny, prosty w przekazie. Rich, Tico, Dave i Hugh akurat byli tutaj zbędni.
Można go już oglądać na www.bonjovi.com
Można go już oglądać na www.bonjovi.com
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!