Till We Ain't Strangers Anymore nowy klip

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jovita »

mrok pisze:...A nie przyszło Ci do głowy ze do łozko coś oznacza
Ja jak zobaczyłam to łóżko to od razu zachciało mi się spać i pomyślałam o swoim :D hehe ;)
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Piosenka fajna, ale teledysk do kitu. Za to charakteryzatorka/makijażystka pokazała swoj talent. Przyjzyjcie sie jak Jon ma wysmuklone policzki.
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

Bonjova pisze:Przyjzyjcie sie jak Jon ma wysmuklone policzki.
Przecież to lifting ;)
Ja tam zwróciłam uwage na uwydatniony nochal - zimno było i pewnie się z tego powodu bardziej uwydatnił :lol:
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Ptysia pisze:Ja tam zwróciłam uwage na uwydatniony nochal - zimno było i pewnie się z tego powodu bardziej uwydatnił
ha ha ha....

Nie,ale przyznacie ze te sceny kiedy ich twarze się zblizają są przesliczne...
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

So sweet!!!

Piosenka już dociera do ludzi i, co najważniejsze, się podoba. I mówta co chceta, ale większość "ludziów niezwiązanych z BJ" zauważyła ją dopiero teraz dzięki temu klipowi. No i dobrze!! :D
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

alexz123 pisze:Piosenka już dociera do ludzi i, co najważniejsze, się podoba. I mówta co chceta, ale większość "ludziów niezwiązanych z BJ" zauważyła ją dopiero teraz dzięki temu klipowi. No i dobrze!! :D

do jakich ludzi ?
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Teledysk beznadziejny... co mnie obchodzi że ma ukryte jakieś znaczenie czy coś. W ogóle mi się on nie podoba, przesadzony...
kasiatko15
I Believe
I Believe

Post autor: kasiatko15 »

Ogólnie teledysk spoko. Tylko Jon na nim jakiś taki zniechęcony... cięzko mi sprecyzować ... taki poważny . Ja rozumiem że piosenka nie należy do żywiołowych ale choć trochę życia można w niej pokazać :)
medżika
I Believe
I Believe

Post autor: medżika »

Pomysł super :brawo: :brawo: Ta piosenka ma klimat i taki teledysk naprawdę świetnie tu pasuje. Skromny, ale momentami naprawdę prześliczny. Tylko te miny Jona... Jak dla mnie to wygląda jakby nie mógł sie zdecydować, czy ma się wczuwać w klimat, czy jednak nie za bardzo. Ale ogólnie jednak na plus
These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms will wait for you
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Zamysł tej historyki może był i dobry, ale wykonanie hmm... troszkę mniej niż dobre. Kamera w nudny sposób na zmianę pokazuje Jon-leann-jon-leann-jon... zero ciekawych i fajnych przejść i ujęć (poza zbliżeniami ich twarzy). Na plus przemawia mimika Jona heheh, naturalnie jakoś przyszło mu udawanie smutnego- o dziwo!

W ogóle to mógłby nagrać ten teledysk z kimś bardziej urodziwym :P sorry, ale pani Rimes w ogóle nie jest w moim typie. Jak mozna mieć tyle pieniędzy i tak wyglądać? :P :P
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Co do pani leAnn to sie zgadzam nic szczególnego z daleka w miare ale takto.. No moze głoś ma ładny tzn ma dobry głos silny i w ogole.
Teledysk mi się podoba jest skromny, prosty naprawde klimatyczny lepszy od LH, no i niesie jakies przesłanie samotni ludzie i te sprawy jest Ok :D a Jon to jakby z 10 lat mu ubyło jednak telewizja czyni cuda :D:p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

:D a Jon to jakby z 10 lat mu ubyło jednak telewizja czyni cuda :D :p
ATrochę przesadzili z tym odmładzaniem. Jon czasami wygląda jak robot a LeAnn jakby miała skóre niemowlaka. Osobiście wolałbym ich bez odmładzania.
:P sorry, ale pani Rimes w ogóle nie jest w moim typie.
No to chyba dobrze ? Nie ?
Własnie mi się przypomniał skecz w Saturday Night Live jak koleś zadawał pytanie i mówił temat "Homosexu..." a ten drugi "Oooo" xD
Osobiście to mnie w tym klipie najbardziej odrzuca xD
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

Adrian pisze:Cytat:

Osobiście to mnie w tym klipie najbardziej odrzuca xD
No, proszę, jakie to ludzie maja różne gusta... mnie się też bardzo podobają ujęcia ze zbliżeniem twarzy. (Jon może i odmłodzony, ale LeAnn - gdzie są kobiety z taka cerą??) Teledysk jest zupełnie przyzwoity, dobrze oddaje treśc i klimat piosenki. To co mi przeszkadza to początek - taki znikąd, nagle się zaczyna, bez wstępów :D . Myślę też, że nam - znającym piosenkę - może przeszkadzac to ,że została w tym klipie skrócona (a przecież i tak długa nie była). Natomiast ludzie, którzy słyszą ją po raz pierwszy, oglądając teledysk pewnie odbierają to inaczej.
No i nie ma zespołu! Odwieczny problem :P Ale szczerze mówiąc nie wiem, jak można by było wpasowac chłopaków w tę historię...mogliby byc przechodniami, zaglądającymi do łóżka :D

Aha! I co ta LeAnn ma z włosami? Cały czas je poprawia.
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

mrok pisze:Co prawda jak już wspominałam pod newsem lepszy pomysł niż wykonanie.
Zgodzę się :D Zdaje mi sie nawet, że Jon nie otwiera odpowiednio ust do playbacku, chyba nawet juz tego mu sie nie chce robić...

Ptysia pisze:Przecież to lifting
Ja tam zwróciłam uwage na uwydatniony nochal - zimno było i pewnie się z tego powodu bardziej uwydatnił
Lifting, albo dobra makijażystak... Może to i to :P A Jon i tak ma już duży nochal nawet bez zimna ;]
Anka29 pisze:(Jon może i odmłodzony, ale LeAnn - gdzie są kobiety z taka cerą??)
Przypomniały mi się te lampy na zdjęciach do teledysku, to byłu lampy "wygładzające", coś takiego jak natychmiastowy retusz. Więc trudno sie dziwic ze tak wyglądają.
Anka29 pisze:Ale szczerze mówiąc nie wiem, jak można by było wpasowac chłopaków w tę historię...mogliby byc przechodniami, zaglądającymi do łóżka
Mam inny pomysł, mogliby od razu z łóżka wyjść :D

Ale jak dla mnie: teledysk nudny, piosenka super, będzie często puszczana w radiu, natiomiast w TV rzadko.
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Jak dla mnie teledysk fajny, prosty w przekazie. Rich, Tico, Dave i Hugh akurat byli tutaj zbędni.

Można go już oglądać na www.bonjovi.com
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”