Till We Ain't Strangers Anymore nowy klip

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

Frankie pisze:Rich, Tico, Dave i Hugh akurat byli tutaj zbędni.
Zawsze lepiej jak jest caly band :D
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

Szkoda, że ich nie ma, mogliby być właśnie zwykłymi ludźmi, niekoniecznie w łóżku ;)
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Martuś
It's My Life
It's My Life

Post autor: Martuś »

Powiem tak: teledysk OK. Spoko nawet. Tylko mnie się ta ucięta końcówka nie podoba. Nie dali jęków końcowych jak na płycie ;) A szkoda, bo to świetny moment...
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Martuś pisze:Nie dali jęków końcowych jak na płycie :) A szkoda, bo to świetny moment...
Ciekawe gdzie by je wlepili? Mam chyba pomysł ;]
The clouds are breakin',
Hellion
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

Post autor: Hellion »

magda01614 pisze:Ciekawe gdzie by je wlepili? Mam chyba pomysł...
:lol:

A mi się teledysk nie podoba. Jak zresztą wszystko co związane z LH.. xP
Awatar użytkownika
Sharmi
I Believe
I Believe

Post autor: Sharmi »

Heh akurat jestem w takiej sytuacji jak John i LeAnn w teldysku..Piekna piosenka i piękny teledysk taki uczucuowy,łapiacy za serduszko i Jon męski ajć :P

Teledysk jak i piosenka na 10 !!
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Uwielbiam teledyski, które opowiadają jakieś ciekawe historie jak np. ten do "Make a memory". Ten teledysk od tej strony jest nieco uboższy, choć nie jest o niczym. Mimo wszystko uważam clip za BARDZO udany i wręcz chwytający za serce :) W połączeniu z piosenką (nota bene moją ulubioną z LH) tworzy cudowny klimat. Jestem jak najbardziej na TAK :) Dobra robota!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
rockdk
It's My Life
It's My Life

Post autor: rockdk »

Jak dla mnie to piosenka ujdzie ale teledysk mi się nie podoba. Przesłodzony !! ;/
For those about to rock - we salute you ;)
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

rockdk pisze:Jak dla mnie to piosenka ujdzie ale teledysk mi się nie podoba. Przesłodzony !!
Piosenka ujdzie? To jedna z najlepszych piosenek na LH. Co do teledysku to się zgodze, może nawet nie przesłodzony.. klimatem zbliżony jest to MAM, jednak TWAin'tSA nie wyszedł im za bardzo - cały czas albo idą przez ulice, albo siedzą, leżą w łóżku, dla mnie to historia o niczym. Ale w końcu teledyski nigdy nie były ich mocną stroną :D

Anka29 pisze:Aha! I co ta LeAnn ma z włosami? Cały czas je poprawia.
Policzyłam i poprawiła je dokładnie 7 razy :)
The clouds are breakin',
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Piosenka jest super, a klip taki: raz obejrzeć i wystarczy.
Dużo bardziej podobał mi sie klip do Make A Memory.
No i te włosy Jona... :beksa:
Innymi słowy mogło być lepiej bo pomysł dobry, tylko zabrakło dopracowania w szczegółach. a brak zespołu uważam za skandal. W MAM przynajmniej mignęli przez chwilkę ;/
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Kasiunia pisze:a brak zespołu uważam za skandal. W MAM przynajmniej mignęli przez chwilkę ;/
Jak to ktoś napisał na forum BSWJBJ to nie jest już Bon Jovi tylko Jon Bon Jovi and friends ;]
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jovita »

bartekbb23 pisze:
Kasiunia pisze:a brak zespołu uważam za skandal. W MAM przynajmniej mignęli przez chwilkę ;/
Jak to ktoś napisał na forum BSWJBJ to nie jest już Bon Jovi tylko Jon Bon Jovi and friends ;]
Nie przesadzacie? ;] Przecież nie wiemy jak jest-może oni po prostu nie lubią grać w teledyskach :P ;). A tak serio...to, że nie pojawili się w tym teledysku to nie jest jeszcze tragedia i chyba najwidoczniej chłopaki nie mięli nic przeciwko...zresztą chyba nie bardzo by pasowały wstawki całego zespołu w tym teledysku ;) A jeszcze poza tym to teledysk i tak jest kiepski więc nic nie stracili na tym ;P
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Jovita pisze:bartekbb23 napisał/a:
Kasiunia napisał/a:
a brak zespołu uważam za skandal. W MAM przynajmniej mignęli przez chwilkę ;/

Nie przesadzacie? ;] Przecież nie wiemy jak jest-może oni po prostu nie lubią grać w teledyskach :P ;) . A tak serio...to, że nie pojawili się w tym teledysku to nie jest jeszcze tragedia i chyba najwidoczniej chłopaki nie mięli nic przeciwko...zresztą chyba nie bardzo by pasowały wstawki całego zespołu w tym teledysku ;) A jeszcze poza tym to teledysk i tak jest kiepski więc nic nie stracili na tym ;P

Widze, że nie rozumiesz.Chodzi tu o całokształt poczynań Jona od teledyskó w na które zawsze miał zlefke, przez to co nagrywają ( czytaj country itp.) czyli to na co Jon ma akurat ochote, aż po setlisty na koncertach , gdzie ewentualnie jakis niewielki głos ma rysiek ;]
Awatar użytkownika
Jovita
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jovita »

bartekbb23 pisze:Widze, że nie rozumiesz.Chodzi tu o całokształt poczynań Jona od teledyskó w na które zawsze miał zlefke, przez to co nagrywają ( czytaj country itp.) czyli to na co Jon ma akurat ochote, aż po setlisty na koncertach , gdzie ewentualnie jakis niewielki głos ma rysiek
Hmmm...Dobrze jesteś poinformowany hehe, Ale nie widzę powodów by robić z tego takie wielkie halo XD. A poza tym chyba żaden z nich nie ma żadnych "ale" co do tego co grają i każdy ma wkład w to co się dzieje na płycie, a nie sam Jon więc jest to dzieło zbiorowe ;)
Ja nie mówie, że ten country klimat mi odpowiada jakoś specjalnie, ale nie ma chyba powodu do tego by się kogokolwiek czepiać :)
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:Jak to ktoś napisał na forum BSWJBJ to nie jest już Bon Jovi tylko Jon Bon Jovi and friends ;]
Haha, zgodze się całkowicie, dziwię się wogóle, że wsadził do tego teledsyku LeAnn, w końcu mógłby sam zagrać w teledysku i zaśpiewać jej kwestie (jak w i innych teledyskach) :P
bartekbb23 pisze:gdzie ewentualnie jakis niewielki głos ma rysiek
Rychu śpiewa przecież na każdym koncercie, jako chórek :D Myśle, że Jon nie chce aby Richie śpiewał, bo po jakimś czasie wywalili by go samego ze "swojej" kapeli, nawet w ankiecie "legendy rocka" ( http://muzyka.onet.pl/0,1646533,newsy.html ) napisali samego Jona, a czemu nie Rycha, taki sam wkład miał w zespole i jest taką samą legendą.
bartekbb23 pisze:przez to co nagrywają ( czytaj country itp.)
Zaczeło się chyba od duetu Jennifer WSYCan'tGH, odnisło sukces, to przecież oczywiste jest, że musieli nagrać drugą płyte w podobnym klimacie.. i do duetu musiał wziąć akurat LeAnn, która jest również piosenkarką country.
The clouds are breakin',
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”