Zawsze lepiej jak jest caly bandFrankie pisze:Rich, Tico, Dave i Hugh akurat byli tutaj zbędni.
Till We Ain't Strangers Anymore nowy klip
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- magda01614
- Have A Nice Day
Powiem tak: teledysk OK. Spoko nawet. Tylko mnie się ta ucięta końcówka nie podoba. Nie dali jęków końcowych jak na płycie
A szkoda, bo to świetny moment...
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
- magda01614
- Have A Nice Day
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Uwielbiam teledyski, które opowiadają jakieś ciekawe historie jak np. ten do "Make a memory". Ten teledysk od tej strony jest nieco uboższy, choć nie jest o niczym. Mimo wszystko uważam clip za BARDZO udany i wręcz chwytający za serce
W połączeniu z piosenką (nota bene moją ulubioną z LH) tworzy cudowny klimat. Jestem jak najbardziej na TAK
Dobra robota!
- magda01614
- Have A Nice Day
Piosenka ujdzie? To jedna z najlepszych piosenek na LH. Co do teledysku to się zgodze, może nawet nie przesłodzony.. klimatem zbliżony jest to MAM, jednak TWAin'tSA nie wyszedł im za bardzo - cały czas albo idą przez ulice, albo siedzą, leżą w łóżku, dla mnie to historia o niczym. Ale w końcu teledyski nigdy nie były ich mocną stronąrockdk pisze:Jak dla mnie to piosenka ujdzie ale teledysk mi się nie podoba. Przesłodzony![]()
Policzyłam i poprawiła je dokładnie 7 razyAnka29 pisze:Aha! I co ta LeAnn ma z włosami? Cały czas je poprawia.
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
The clouds are breakin',
Nie przesadzacie?bartekbb23 pisze:Jak to ktoś napisał na forum BSWJBJ to nie jest już Bon Jovi tylko Jon Bon Jovi and friendsKasiunia pisze:a brak zespołu uważam za skandal. W MAM przynajmniej mignęli przez chwilkę
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Jovita pisze:bartekbb23 napisał/a:
Kasiunia napisał/a:
a brak zespołu uważam za skandal. W MAM przynajmniej mignęli przez chwilkę
Jak to ktoś napisał na forum BSWJBJ to nie jest już Bon Jovi tylko Jon Bon Jovi and friends
Nie przesadzacie?Przecież nie wiemy jak jest-może oni po prostu nie lubią grać w teledyskach
![]()
. A tak serio...to, że nie pojawili się w tym teledysku to nie jest jeszcze tragedia i chyba najwidoczniej chłopaki nie mięli nic przeciwko...zresztą chyba nie bardzo by pasowały wstawki całego zespołu w tym teledysku
A jeszcze poza tym to teledysk i tak jest kiepski więc nic nie stracili na tym ;P
Widze, że nie rozumiesz.Chodzi tu o całokształt poczynań Jona od teledyskó w na które zawsze miał zlefke, przez to co nagrywają ( czytaj country itp.) czyli to na co Jon ma akurat ochote, aż po setlisty na koncertach , gdzie ewentualnie jakis niewielki głos ma rysiek
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Hmmm...Dobrze jesteś poinformowany hehe, Ale nie widzę powodów by robić z tego takie wielkie halo XD. A poza tym chyba żaden z nich nie ma żadnych "ale" co do tego co grają i każdy ma wkład w to co się dzieje na płycie, a nie sam Jon więc jest to dzieło zbiorowebartekbb23 pisze:Widze, że nie rozumiesz.Chodzi tu o całokształt poczynań Jona od teledyskó w na które zawsze miał zlefke, przez to co nagrywają ( czytaj country itp.) czyli to na co Jon ma akurat ochote, aż po setlisty na koncertach , gdzie ewentualnie jakis niewielki głos ma rysiek
Ja nie mówie, że ten country klimat mi odpowiada jakoś specjalnie, ale nie ma chyba powodu do tego by się kogokolwiek czepiać
- magda01614
- Have A Nice Day
Haha, zgodze się całkowicie, dziwię się wogóle, że wsadził do tego teledsyku LeAnn, w końcu mógłby sam zagrać w teledysku i zaśpiewać jej kwestie (jak w i innych teledyskach)bartekbb23 pisze:Jak to ktoś napisał na forum BSWJBJ to nie jest już Bon Jovi tylko Jon Bon Jovi and friends![]()
Rychu śpiewa przecież na każdym koncercie, jako chórekbartekbb23 pisze:gdzie ewentualnie jakis niewielki głos ma rysiek
Zaczeło się chyba od duetu Jennifer WSYCan'tGH, odnisło sukces, to przecież oczywiste jest, że musieli nagrać drugą płyte w podobnym klimacie.. i do duetu musiał wziąć akurat LeAnn, która jest również piosenkarką country.bartekbb23 pisze:przez to co nagrywają ( czytaj country itp.)
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',