?adne mi podziękowanie. Myśle ,że ci co słuchali Bon Jovi od poczatku, przez te 25 lat odczuli WSYCGH jako policzek a nie jako podziękowanie...kondzik pisze:"Napisaliśmy ten utwór, by podziękować wszystkim tym, którzy nas wspierali przez ostatnich 25 lat. (...)
400 milionów kary
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
To już inna sprawa...Dandi pisze:?adne mi podziękowanie. Myśle ,że ci co słuchali Bon Jovi od poczatku, przez te 25 lat odczuli WSYCGH jako policzek a nie jako podziękowanie...kondzik pisze:"Napisaliśmy ten utwór, by podziękować wszystkim tym, którzy nas wspierali przez ostatnich 25 lat. (...)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Skąd wiesz, że jemu nie chodziło tylko o najbliższą rodzinę i przyjaciół. Może oni nie odczuli tego jako policzek.Dandi pisze:kondzik napisał/a:
"Napisaliśmy ten utwór, by podziękować wszystkim tym, którzy nas wspierali przez ostatnich 25 lat. (...)
?adne mi podziękowanie. Myśle ,że ci co słuchali Bon Jovi od poczatku, przez te 25 lat odczuli WSYCGH jako policzek a nie jako podziękowanie...
Jedyna rzecz warta życia: Bezgranicznie Kochać kogoś, Kto Kocha nas bezgranicznie !
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Z tego co pamietam chca albo 15 tys dolarów albo 75 tys. ?eby nie było kasa pójdzie na cele charytatywne.Każdy, czyli w tym przypadku BJ. Poza publicznym oskarżeniem zespół chyba nie zamierza wnosić sprawy do sądu, przynajmniej nie słyszałam o tym.
Czysty chwyt promujący. Miał on na celu wywołać dyskusje. Oprócz piosenki BJ użyto też innych piosenek. Zaraz po tym artyści min Springsteen, Cooper zastrzegli, że nei życzą sobie aby puszczano ich piosenki w obozie przeciwnika politycznego.O co chodzi? Utwór "Who Says You Can't Go Home" został użyty przez słynną guberanator Alaski Sarah Palin do kampanii, bez zgody zespołu."
Od razu wiedziałem, że piosenka tekstowo to takie Wanted 20 lat później. I wychodzi na to, ze tak rzeczywiście jest."Napisaliśmy ten utwór, by podziękować wszystkim tym, którzy nas wspierali przez ostatnich 25 lat. (...)
Zdecydowanie nie. Wystarczy poczytać zagraniczne fora, bo takich fanów troche jest. Owszem akurat przy tej piosence ludzie są podzieleni.?adne mi podziękowanie. Myśle ,że ci co słuchali Bon Jovi od poczatku, przez te 25 lat odczuli WSYCGH jako policzek a nie jako podziękowanie...
Gdyby świat nie był nastawiony na kasę to nie mielibyśmy SWWet a kolejną płytę pokroju BJ czy Fahrenheit.A kto powiedział że ja się ekscytuje tylko się dziwie dlaczego ludzie są tacy no delikatnie mówiąc głupi jesli chodzi o pieniądze
Dla chęci zysku (a nie strat jak w poprzednich 2ch albumach) zatrudniono sztab ludzi mających sprawić, ze Bon Jovi zaczną zarabiać na siebie. Nikt jednak nie sądził, ze to będzie aż tak ogromna maszynka do zarabiania pieniędzy
Swoja drogą kasę zgarniała wtedy wytwórnia a zespół średnio zarabiał.
I im się udało bo takie życie jak mają członkowie zespołu mało którzy ludzie mająDla chęci zysku (a nie strat jak w poprzednich 2ch albumach) zatrudniono sztab ludzi mających sprawić, ze Bon Jovi zaczną zarabiać na siebie.
no to im się chyba odpłacili bo teraz na brak funduszy nie mogą chyba narzekać jeszcze nie wiadomo jak to wyjdzie właśnie z tymi 400mln. karyAdrian pisze:Swoja drogą kasę zgarniała wtedy wytwórnia a zespół średnio zarabiał.