400 milionów kary

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

kondzik pisze:"Napisaliśmy ten utwór, by podziękować wszystkim tym, którzy nas wspierali przez ostatnich 25 lat. (...)
?adne mi podziękowanie. Myśle ,że ci co słuchali Bon Jovi od poczatku, przez te 25 lat odczuli WSYCGH jako policzek a nie jako podziękowanie...
Obrazek
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Dandi pisze:
kondzik pisze:"Napisaliśmy ten utwór, by podziękować wszystkim tym, którzy nas wspierali przez ostatnich 25 lat. (...)
?adne mi podziękowanie. Myśle ,że ci co słuchali Bon Jovi od poczatku, przez te 25 lat odczuli WSYCGH jako policzek a nie jako podziękowanie...
To już inna sprawa... ;] :cfaniak:
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Moncza
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Moncza »

Dandi pisze:kondzik napisał/a:
"Napisaliśmy ten utwór, by podziękować wszystkim tym, którzy nas wspierali przez ostatnich 25 lat. (...)

Skąd wiesz, że jemu nie chodziło tylko o najbliższą rodzinę i przyjaciół. Może oni nie odczuli tego jako policzek.
Jedyna rzecz warta życia: Bezgranicznie Kochać kogoś, Kto Kocha nas bezgranicznie !
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Tatar pisze:BJ też leci więc nie ma się czym ekscytować...
A kto powiedział że ja się ekscytuje tylko się dziwie dlaczego ludzie są tacy no delikatnie mówiąc głupi jesli chodzi o pieniądze
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

ewaika789 pisze: tylko się dziwie dlaczego ludzie są tacy no delikatnie mówiąc głupi jesli chodzi o pieniądze
No niestety taki jest dzisiejszy świat, tacy są ludzie i trzeba sie z tym pogodzić.
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Każdy, czyli w tym przypadku BJ. Poza publicznym oskarżeniem zespół chyba nie zamierza wnosić sprawy do sądu, przynajmniej nie słyszałam o tym.
Z tego co pamietam chca albo 15 tys dolarów albo 75 tys. ?eby nie było kasa pójdzie na cele charytatywne.
O co chodzi? Utwór "Who Says You Can't Go Home" został użyty przez słynną guberanator Alaski Sarah Palin do kampanii, bez zgody zespołu."
Czysty chwyt promujący. Miał on na celu wywołać dyskusje. Oprócz piosenki BJ użyto też innych piosenek. Zaraz po tym artyści min Springsteen, Cooper zastrzegli, że nei życzą sobie aby puszczano ich piosenki w obozie przeciwnika politycznego.
"Napisaliśmy ten utwór, by podziękować wszystkim tym, którzy nas wspierali przez ostatnich 25 lat. (...)
Od razu wiedziałem, że piosenka tekstowo to takie Wanted 20 lat później. I wychodzi na to, ze tak rzeczywiście jest.
Zdecydowanie nie. Wystarczy poczytać zagraniczne fora, bo takich fanów troche jest. Owszem akurat przy tej piosence ludzie są podzieleni.
A kto powiedział że ja się ekscytuje tylko się dziwie dlaczego ludzie są tacy no delikatnie mówiąc głupi jesli chodzi o pieniądze
Gdyby świat nie był nastawiony na kasę to nie mielibyśmy SWWet a kolejną płytę pokroju BJ czy Fahrenheit.
Dla chęci zysku (a nie strat jak w poprzednich 2ch albumach) zatrudniono sztab ludzi mających sprawić, ze Bon Jovi zaczną zarabiać na siebie. Nikt jednak nie sądził, ze to będzie aż tak ogromna maszynka do zarabiania pieniędzy :)
Swoja drogą kasę zgarniała wtedy wytwórnia a zespół średnio zarabiał.
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Dla chęci zysku (a nie strat jak w poprzednich 2ch albumach) zatrudniono sztab ludzi mających sprawić, ze Bon Jovi zaczną zarabiać na siebie.
I im się udało bo takie życie jak mają członkowie zespołu mało którzy ludzie mają
Adrian pisze:Swoja drogą kasę zgarniała wtedy wytwórnia a zespół średnio zarabiał.
no to im się chyba odpłacili bo teraz na brak funduszy nie mogą chyba narzekać jeszcze nie wiadomo jak to wyjdzie właśnie z tymi 400mln. kary
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

żeby tylko ten koleś sie nie przerobił :P ... jeszcze za zniesławienie będzie musiał BJ zapłacić... i tego mu życzę :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”