Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Dand pisze: Jeśli to jest Samborowy fanatyzm to zapisuje się na tą czarna liste ! :)
Swoją drogą widze,że każdy kto byl w Berlinie został tym fanatyzmem zarażony śmiertelnie.
Fakt, to wyjątkowo zaraźliwy wirus, przenosi się nawet przez YouTube :)
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

a na koncertach (z Richim :D ) to już strefa maksymalnego skażenia :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Dand pisze: Wie ktoś co mowi Richie na tym gifie od Miracle-BJ ?
http://www.youtube.com/watch?v=8TAHR3LrrIU :))
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Nie wiem czy to wiarygodne źródło? W sumie to nic nowego, ale tytuł artykułu niepokojący " Sambora wciąż ma problemy z Bon Jovi" ! :zly:

http://au.news.yahoo.com/thewest/entert ... -bon-jovi/
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Dzieki.
Miracle-BJ pisze:Nie wiem czy to wiarygodne źródło? W sumie to nic nowego, ale tytuł artykułu niepokojący " Sambora wciąż ma problemy z Bon Jovi" ! :zly:

http://au.news.yahoo.com/...-with-bon-jovi/
To tak dla przeciwwagi : http://rumorfix.com/2013/05/richie-samb ... exclusive/ "Rozmowy JBJ&Sambora przebiegają dobrze".
Obrazek
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dobra, już nic nie szukam i nie czytam bo dostanę kociokwiku! :kreci:

A Richie na tych zdjęciach wygląda rewelacyjnie! :o :brawo:
Awatar użytkownika
Bon Joviatko
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Bon Joviatko »

Mona Tozzi pisze:
Bon Joviatko pisze: :o Ale zaszalałaś wiedzą z Wikipedii. Poza tym co w tej definicji jest nie tak? Jesteś ślepo zapatrzona w Ryśka. Tego określenia używa się również do określenia osób, które mają klapki na oczach i są zapatrzone tylko w jedną osobę/rzecz, itp. (przynajmniej według mojej znajomej po polonistyce). Cokolwiek złego się powie na Richiego to jest źle bo on jest cacy. Mimo, że Phil się stara to i tak jest źle bo Richie jest najlepszy... Już pomijając wcześniejsze twoje komentarze... Po co ciągle stękać i jęczeć jak to będzie ciężko na koncercie bez Ryśka? Nie będzie go bo ma to gdzieś i tyle na ten temat. Ale ty jego winy i tak nie widzisz, lepiej poszukać innego winnego.
Zapewniam Cię, że moje horyzonty i wiedza są znacznie szersze niż Ci się wydaje. Cytat z Wikipedii przytoczyłam świadomie, bo to podstawowe źródło informacji dla Twojego pokolenia.
Mam prawo mieć swoje poglądy, sympatie i antypatie, tak samo jak Ty i fani z Finlandii. Daleko mi do fanatyka. Forum ma być z założenia miejscem wymiany myśli, komentarzy i poglądów. Nie jest dobrze, jeśli czyjeś posty kwestionują to prawo. Nie jest dobrze, jeśli wytacza się armaty przeciw komarom. Nie jest dobrze, jeśli pozwala się sobie na osobiste wycieczki. Nie będę Ci udowadniać, że nie jestem wielbłądem. Jeśli takie a nie inne wnioski wysnułaś z całej mojej aktywności na forum, to twoja sprawa i nie będę więcej wdawać się z Tobą w jakąkolwiek polemikę.
Have a nice day.
To niestety wybrałaś bardzo kiepskie źródło informacji jako przykład bo ja z Wikipedii nie korzystam. Wolę bardziej wiarygodne źródła ;]
Nie musisz mi też niczego udowadniać bo po twoich postach wszystko widać.
I jeszcze jedno, ja też mam prawo wyrażać swoje poglądy, co też zrobiłam. To działa w obie strony. Ale jak widać z niektórymi z was nie da się podyskutować bo potraficie tylko z czyichś poglądów kpić ;] Ja ze swojej strony temat kończę bo to i tak do niczego to nie prowadzi.
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

Miracle-BJ pisze:Dobra, już nic nie szukam i nie czytam bo dostanę kociokwiku! :kreci:

A Richie na tych zdjęciach wygląda rewelacyjnie! :o :brawo:
brakuje mu tylko gitary :D i Jona obok, Davida i Tico z tyłu i tysięcy fanów wokoło :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Jeszcze coś takiego znalazłam!

http://www.examiner.com/article/5-top-r ... nd-make-up

Ps. Dobranoc
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Rokitka pisze:(...)w moje ręce wpadła lista w piśmie branżowym na której znajdowały się nazwiska gwiazd muzyki filmu i sportu gwiazd które mają duże długi...znalazło sie tam nazwisko naszego gitarzysty... myślę że w obecnej syt. powinien brać sie do roboty.....
Dla mnie to nie tyle mało prawdopodobne, co niemożliwe :)
Możesz podać źródło tej informacji?
Kuba80BJ
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Kuba80BJ »

Tak apropo majątku Richiego:
http://youtu.be/Dx6aOXQ8j3s?t=26m48s

Ok.65 milionów dolarów, więc jest dość daleko od długów :) Wiedziałem, że w nim padła ta kwota tylko trochę mi zajeło żeby go odnaleźć w necie. Jak przegooglujecie temat to się to potwierdzi.
Zresztą polecam ten cały wywiad jak ktoś nie słuchał. Mega szczery i bardzo bezpośredni, jak zawsze u Sterna zresztą, bez ściemy. Można posłuchać w nim o bardzo wielu ciekawych rzeczach, podejściu Richiego do muzyki, wczesnych latach BJ, życiu prywatnym, alkoholiźmie itp + Prayer i Every Road akustycznie :)

[ Dodano: 2013-05-28, 00:37 ]
Ricky Skywalker pisze:Dopóki nie powie wprost, na wizji, że ma wszystkich w dupie i idzie szyć ubranka ;) Ale po Berlinie wiem, że nie powie...

http://www.youtube.com/watch?v=N0Y0JPbuAfY

Byłem tam, widziałem go na żywo, widziałem wzruszenie, autentyczne wzruszenie, gdy mówił to wszystko, jak zagrał dla nas dodatkowe kawałki potem, bo byliśmy "amazing audience"... :) To jest Richie Sambora i wiem, że jeśli ma ważny powód, by nie grać z zespołem, to znaczy, że naprawdę ma. Owszem, chciałbym wiedzieć, o co chodzi, chciałbym żeby wrócił, żeby to przetrzymał dla nas i dograł przynajmniej tę trasę do końca, nawet jeśli ma już dość Jona, ale... tak, wierzę w niego i zawsze będę :)
Pięknie powiedziane. Zgadzam się z przedmówcą :) Ech, ten Berlin....magia to mało powiedziane :)
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

i pomyśleć, że jeden kolo potrafi tak podzielić ludzi, którym w gruncie rzeczy o to samo chodzi... dobro zespołu.
Ostatnimi czasy za całe "zło" i "softowiznę" w Bon Jovi raczej obarczałem winą Johna, broniłem Rycha. Jednak tekst Richiego, że Jon musi przestać mówić o nim publicznie jest co najmniej prześmieszny. John stara się publicznie go wspierać - mało mówi, zapewnia, że Richie jest członkiem zespołu i to sprawy osobiste, a nasz gitarzysta wypala z takim czymś. Nie wiem, albo Rychu stracił kontakt z rzeczywistością, albo otacza się teraz jakimiś debilami lub cosik pochrzaniło mu się w główce od tej wódy. Chyba, że Ryszard ma za złe Jonowi, że ten go nadal publicznie trzyma w zespole... Z kolei to ostatnie skłania mnie do myślenia czy PhilX będzie na nowej płycie Bon Jovi, czy Bon Jovi nadal będzie istnieć czy ewentualnie Jon da wolną gitarę Philowi... I jeśli tak to czy Phil zagra coś fajnego ostrzejszego na nowym wydawnictwie. Bo naprawdę nie chce mi się już więcej myśleć dlaczego Richie pije kawkę i pisze jakieś mało konkretne bzdety na tweeterze a Jon Tico i David jednocześnie koncertując muszą każdego dnia tłumaczyć czemu nie ma z nimi Pana R. S. , a ten kolei ma za złe, że go bronią. To jakaś paranoja jest.
...and just only rock...
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Kuba80BJ pisze:Zresztą polecam ten cały wywiad jak ktoś nie słuchał. Mega szczery i bardzo bezpośredni, jak zawsze u Sterna zresztą, bez ściemy. Można posłuchać w nim o bardzo wielu ciekawych rzeczach, podejściu Richiego do muzyki, wczesnych latach BJ, życiu prywatnym, alkoholiźmie itp + Prayer i Every Road akustycznie :)
Kuba, dzięki za linka, dotąd znałam ten wywiad tylko z jednego fragmentu :)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dziesięć Przykazań, w stylu Bon Jovi ;/

http://www.examiner.com/article/parody- ... jovi-style

Ps. Czy może ktoś to dokładnie przetłumaczyć, bo jestem ciekawa tej parodii :D
Awatar użytkownika
michael
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW

Post autor: michael »

Podział 1................. +3.
http://www.youtube.com/watch?v=Ain9DIYS ... =endscreen

No comment. Witki opadają jak to wygladało... niestety.
Let's get rocked!
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”