Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Kuba, święte słowa. Dosłownie jakbyś wypowiedział się za mnie. Chociaż muszę dodać (żeby się znów nikt do mnie nie przyczepił jaka jestem nieczuła), że ja chciałabym znać powód, dla którego nie ma Richiego. Oczywiście mógłby nam powiedzieć cokolwiek, nawet nieprawdę. Ale wszyscy czulibyśmy się lepiej mając jakąkolwiek wiedzę. Najgorsza jest ta cisza i masa artykułów i wypowiedzi o wątpliwym stopniu prawdziwości. Wolałabym usłyszeć od Rycha cokolwiek, stek zmyślonych bzdur, ale usłyszeć cokolwiek.

Richie pokazał się z Nikki. Łał, to straszne, jak on śmie!
Zastanówcie się czasem co piszecie. Serio, nie rozumiem reakcji niektórych osób..
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

"Richie, masz zakaz wychodzenia z domu i uśmiechania się do aparatu, bo nie ma cię na trasie" :D
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

No ręce opadają jak czytam taką Agatę i jej pokrewnych. Ludzie wydali swoje ciężko zarobione pieniądze za bilety na Bon Jovi. Na unikalnego gitarzystę będącego 30 lat w Bon Jovi. Nawet jeśli nie oddadzą biletów, bo Bon Jovi to jeszcze 3 innych gości, to mają prawo być bardzo wku$%ieni i wieszać na Richiem psy, bo to on jako jedyny się nie pojawił i jak widać dość dobrze się bawi i rzeczywiście jest u niego fucking great. Powód jest w tym momencie mało ważny, bo to on stroi fochy, może nie podoba mu się jego pozycja w zespole, ale powinien przyjechać zagrać i po koncercie pogadać z Jonem i przedstawić mu swoje ' żądania'. Jeśli Jon na nie nie przystanie to albo Richie się na to zgodzi, albo powie, sorry nie odpowiada mi to, odchodzę. Powinien już teraz tak przedstawić sprawę, a nie igra sobie z ludźmi, którzy często wydali nawet i 1500 zł za koncert. Richie nie zachowuje się okey.
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Cleevleen »

Mogę spytać, jaki sens ma kłócenie się po raz dwudziesty o to samo? Ludzie! Jedni czuliby się lepiej wiedząc przynajmniej z grubsza, czemu nie ma go w zespole, ułatwiłoby im to ustosunkowanie się do całej sytuacji; innych nie obchodzi albo nie tak bardzo obchodzi powód, bo dla nich najważniejsze jest to, że Richiego nie ma. Dwa podejścia, oba tak samo słuszne, bo zależące w znacznej mierze od osobowości! Każdy ma inną hierarchię wartości, dla każdego coś innego jest ważne! Po co się o to żreć i na siłę przekonywać do swojej racji? Nikt nikogo nie zmieni, a na pewno nie przez forum. Wrzućcie trochę na luz, bo zupełnie nie potrzebnie popsujecie relacje :(
Din_Winter pisze:sory za totalny offtop , ale jak
1)dobijemy do 100 stron do 6 czerwca
2)jeśli 6 czerwca Richie wróci
3)jeśli całą sytuacja się wyjaśni

jeśli jeden z powyższych podpunktów się spełni, to na koniec koncertu w Gdańsku będę próbował wbić na scenę :D , wiem, nie uda się, ale spróbuję :D
Również sorry za offtop, ale chciałabym to zobaczyć :D Zwykle to żeńska część widowni próbuje desperacko dostać się na scenę ;) (ale to trochę z innych powodów :D )
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

Cleevleen pisze:Mogę spytać, jaki sens ma kłócenie się po raz dwudziesty o to samo? Ludzie! Jedni czuliby się lepiej wiedząc przynajmniej z grubsza, czemu nie ma go w zespole, ułatwiłoby im to ustosunkowanie się do całej sytuacji; innych nie obchodzi albo nie tak bardzo obchodzi powód, bo dla nich najważniejsze jest to, że Richiego nie ma. Dwa podejścia, oba tak samo słuszne, bo zależące w znacznej mierze od osobowości! Każdy ma inną hierarchię wartości, dla każdego coś innego jest ważne! Po co się o to żreć i na siłę przekonywać do swojej racji? Nikt nikogo nie zmieni, a na pewno nie przez forum. Wrzućcie trochę na luz, bo zupełnie nie potrzebnie popsujecie relacje :(
Din_Winter pisze:sory za totalny offtop , ale jak
1)dobijemy do 100 stron do 6 czerwca
2)jeśli 6 czerwca Richie wróci
3)jeśli całą sytuacja się wyjaśni

jeśli jeden z powyższych podpunktów się spełni, to na koniec koncertu w Gdańsku będę próbował wbić na scenę :D , wiem, nie uda się, ale spróbuję :D
Również sorry za offtop, ale chciałabym to zobaczyć :D Zwykle to żeńska część widowni próbuje desperacko dostać się na scenę ;) (ale to trochę z innych powodów :D )
od razu mówię, nie mam zamiaru wycałowywać Jona, tylko wbić z płytą i markerem błagając o autograf :D i ewentualnie męski uścisk :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

proponuje zamknac watek, poniewaz lelum polelum tutaj obecne absoutnie nic nowego nei wnosi do dyskusji
a wrozenie z fusow i opowiesc i z mchu i paproci na ponad 50 stronach to chyba troche za duzo .
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

i ewentualnie męski uścisk
Obrazek
Why so serious?
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

bartekbb23 pisze:No ręce opadają jak czytam taką Agatę
Toż to nic nowego z Twojej strony :D

Dla poprawy humoru co by wszystkich lekko uspokoić :)
Obrazek
Także żadne nasze teorie nie są trafne :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Antistar pisze:proponuje zamknac watek, poniewaz lelum polelum tutaj obecne absoutnie nic nowego nei wnosi do dyskusji
a wrozenie z fusow i opowiesc i z mchu i paproci na ponad 50 stronach to chyba troche za duzo .
Jak nie chcesz, nie musisz czytać. Zignoruj wątek, będziesz miał spokój ;) Ja tam wolę być na bieżąco, choć niekiedy wiąże się to z nerwami :)

[ Dodano: 2013-05-25, 13:33 ]
Din_Winter pisze:od razu mówię, nie mam zamiaru wycałowywać Jona
To jak przy okazji mnie wciągniesz ze sobą na scenę, to ja ten jawny brak z chęcią nadrobię :D
Agata BJ pisze: Dla poprawy humoru co by wszystkich lekko uspokoić :)
Obrazek
Także żadne nasze teorie nie są trafne :D
No tak, to faktycznie wyjaśnia całą sprawę :D Genialne ;)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Odnosząc się do tego co powiedział Jon na temat Bibera i skrytykował go słowami:
…"Nie możesz lekceważyć własnej publiczności. Ludzie ciężko pracują, żeby zapłacić za bilet i poświęcić ci 2, 3 godziny swojego życia… i … "Jeśli zrobisz to raz, wybaczą ci. Ale jeśli to ci się zdarza częściej – wstydź się!"
Naszła mnie taka myśl i zapytanie:
Dlaczego akurat teraz skrytykował Bibera?
Czy to była jakaś aluzja w stosunku do Ryśka?

A że Jasiek nie chce tego powiedzieć dosadnie w stosunku do Ryśka , bo zaraz media rozdmuchają całą aferę, a przecież Jasiek brudy „pierze we własnej pralce” to musiał kogoś opierdzielić i wyrzucić z siebie ten gniew!
Być może się mylę, ale chciałam się z wami podzielić moim spostrzeżeniem, być może tylko urojonym w mojej głowie :D

Ps. Nie wieszać mnie! :(
BJ - It's my life - Always !
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Miracle-BJ pisze:Odnosząc się do tego co powiedział Jon na temat Bibera i skrytykował go słowami:
…"Nie możesz lekceważyć własnej publiczności. Ludzie ciężko pracują, żeby zapłacić za bilet i poświęcić ci 2, 3 godziny swojego życia… i … "Jeśli zrobisz to raz, wybaczą ci. Ale jeśli to ci się zdarza częściej – wstydź się!"

A że Jasiek nie chce tego powiedzieć dosadnie w stosunku do Ryśka , bo zaraz media rozdmuchają całą aferę, a przecież Jasiek brudy „pierze we własnej pralce” to musiał kogoś opierdzielić i wyrzucić z siebie ten gniew!
Być może się mylę, ale chciałam się z wami podzielić moim spostrzeżeniem, być może tylko urojonym w mojej głowie :D

może będę kolejnym powieszonym, ale jak dla mnie ten punkt widzenia ma jakiś sens. hmm. nie pomyślałem w ten sposób, ale coś w tym, jest.
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Raczej wątpliwe - Bieber od dawna prosi się o zimny prysznic, a Jon powiedział głośno to, co wszyscy o tym "chłopczyku" myślą :) Tyle :D

Z nakręcaniem się poczekajmy do kolejnego tweet'a Matt'a lub Rich'a :D
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Miracle-BJ pisze:Odnosząc się do tego co powiedział Jon na temat Bibera i skrytykował go słowami:

Już to z 3 razy napisałem, że Biberowi oberwało się za Ryśka. Jeżeli Richie chciał koncertować na pół gwizdka nie przychodząc na próby i kosztem np promocji ciuchów ominąć kilka występów to ten opieprz pasuję idealnie pod Ryśka.
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Miracle-BJ, nie, sądzę, że to nie było do niego. Myślę, że akurat tu mówił bezpośrednio o Bieberze. Do tej pory jak chciał skomentować zachowanie Richiego, mówił o nim, nie zasłaniając się nikim innym. Sądzę, że nie zrobiłby czegoś takiego tak nagle. No i to by wyglądało, jakby bał się Ryśka, więc wolał mówić o kimś innym, a o to akurat Jona nie posądzam ;). Nie czytajmy między wierszami aż tak bardzo, bo tego typu "odnośniki" na upartego można by znaleźć dosłownie wszędzie ;)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Cieszę się, że zabraliście głos na ten temat, bardzo szczegółowo wysłucham a raczej przeczytam wasze opinie. Dzięki. :))

A to na poprawę nastroju albo na dobitkę :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=29bdXj-ZlBE

A TUTAJ RICHIE JEST PO PROSTU NIESAMOWITY! (najlepsze na końcu) :))

http://www.youtube.com/watch?v=thl_SF6Ygas
Ostatnio zmieniony 25 maja 2013, o 15:28 przez Miracle-BJ, łącznie zmieniany 1 raz.
BJ - It's my life - Always !
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”