A zauważyliście (choćby na początku jak siedzą koło siebie przy stoliku) żę Rysiek i Jon mają mniej więcej podobne włosyAgata BJ pisze:Faktycznie kształt głowy jakby Ryśka, a nawet mam wrażenie, że widać jego rysy twarzy. Przypadek?
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
A zauważyliście (choćby na początku jak siedzą koło siebie przy stoliku) żę Rysiek i Jon mają mniej więcej podobne włosyAgata BJ pisze:Faktycznie kształt głowy jakby Ryśka, a nawet mam wrażenie, że widać jego rysy twarzy. Przypadek?
Jakie domysły? To po prostu stwierdzenie faktówmedżika pisze:Na reszcie jakaś historia w tle, ale bez przesady z domysłami.
Dla mnie to po prostu ładny obrazek do miłej dla ucha piosenki. A swoją droga chyba wolałabym, żeby Jon zaczął wreszcie wyglądać jak przeciętny facet w jego wieku, bo to się już zaczyna robic niezdrowe. Po tylu latach chyba ma już świadomość posiadania okreslonej ilości fanów i pozowanie na idola małolatek wydaje mi się troche bez sensu
Oj Agacior... trudno jest chyba nie rozpaczać po kimś, z kim spędziło się 12 dzikich lat! Każdy musi zrobić swój krok naprzód a nie użalać się nad sobą do końca życia.Tylko trochę mi się nie zgadza, żeby Richie rozpaczał po rozwodzie z Heather.Przecież ma swoją Denise...i jakoś mu się chyba nie pali do powrotu do starej miłości
Ja nadal nie dosć, że nie widze zabway obrączkami - o późniejszym odbiciu lustrzanym Ryśka nie wspomne (To Jon i już!) to... ja nie widze DavidaAgata BJ pisze:Faktem jest też, że rzeczywiście i Rychu i David bawią się na początku teledysku obrączkami.
Bo są takie co słuchają 21 lat i poprostu troszke urosłyPtysia pisze:uważam, że teraz Jon ma więcej dojrzalszych fanek
Nio nie ma bo Jasiek nadaję się na kazda okazjePtysia pisze:chociaż to chyba nie ma znaczenie ile i w jakim wieku ma fanki.
No jak możesz nie widzieć? Jest to sam początek teledysku, dokładnie 27 sekunda. Koło Jona siedzi Rysiek, koło Ryśka Tico, a koło Tico właśnie David. Przyjrzyj się uważnie na nich i na ich dłoniePtysia pisze: Ja nadal nie dosć, że nie widze zabway obrączkami - o późniejszym odbiciu lustrzanym Ryśka nie wspomne (To Jon i już!) to... ja nie widze Davida![]()
Ptyśka czy my oglądamy ten sam teledysk?Ja nadal nie dosć, że nie widze zabway obrączkami - o późniejszym odbiciu lustrzanym Ryśka nie wspomne (To Jon i już!) to... ja nie widze Davida
Tico tez sią rozwiódł ? Tez majstruje przy paluchu..Ptyśka czy my oglądamy ten sam teledysk? Przecież wiadomo, że nie jest pokazane, iż oboje podrzucają swoje obrączki nie o taką zabawę chodzi. Robią to bardzo subtelnie
A clip do Dry County, These Days, Hey God ? Zapomniałeśno co ty takie są najlepsze:D a poza tym to od czasu In These Arms to nie pojawił sie zaden godny uwagi, IML takie sobie a o Misunderstood szkoda pisać:P
Agata BJ pisze:
No jak możesz nie widzieć? Jest to sam początek teledysku, dokładnie 27 sekunda. Koło Jona siedzi Rysiek, koło Ryśka Tico, a koło Tico właśnie David.
eee tam, po prostu może Jasiek już śpiewa tak długomrok pisze:
Bo są takie co słuchają 21 lat i poprostu troszke urosły![]()
![]()