TELEDYSK do MAM

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Agata BJ pisze:Faktycznie kształt głowy jakby Ryśka, a nawet mam wrażenie, że widać jego rysy twarzy. Przypadek?
A zauważyliście (choćby na początku jak siedzą koło siebie przy stoliku) żę Rysiek i Jon mają mniej więcej podobne włosy ;) i ogólnie tak są podobnie ubrani ite wszystkie pierdoły ;) i bym się nie zdziwił gdyby tam Richie w odbiciu był ;] - ale teraz ciekawe...czy to jest poprostu nawiązanie do tego że on ten drugi głos śpiewa, czy nawiązanie do jego rozwodu... :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Faktem jest też, że rzeczywiście i Rychu i David bawią się na początku teledysku obrączkami. Tylko trochę mi się nie zgadza, żeby Richie rozpaczał po rozwodzie z Heather. Przecież ma swoją Denise...i jakoś mu się chyba nie pali do powrotu do starej miłości. Po co więc te symbole? Odbicie w szybie i obrączki?
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

medżika pisze:Na reszcie jakaś historia w tle, ale bez przesady z domysłami.
Dla mnie to po prostu ładny obrazek do miłej dla ucha piosenki. A swoją droga chyba wolałabym, żeby Jon zaczął wreszcie wyglądać jak przeciętny facet w jego wieku, bo to się już zaczyna robic niezdrowe. Po tylu latach chyba ma już świadomość posiadania okreslonej ilości fanów i pozowanie na idola małolatek wydaje mi się troche bez sensu
Jakie domysły? To po prostu stwierdzenie faktów :P Jak ktoś juz wspomniał- teledysk jest idealnie przemyślany i nawet sobie nie zdajemy sprawy jak bardzo!
Mam pytanie... jak wygląda przeciętny facet w jego wieku? Nie wiem czego się czepiacie. To nie nastoletni vocalista, którego image kreuje sztab stylistów. To dojrzały facet w pełni świadomy swojej atrakcyjności. Jest tym, kim chce być! Jeśłi chce być metroseksualny- prosże bardzo. To jego życie.
Gdyby czuł się z tym wszystkim żle- na pewno by tego nie robił. Niepotrzebne jest więc wasze użalanie.

Tylko trochę mi się nie zgadza, żeby Richie rozpaczał po rozwodzie z Heather.Przecież ma swoją Denise...i jakoś mu się chyba nie pali do powrotu do starej miłości
Oj Agacior... trudno jest chyba nie rozpaczać po kimś, z kim spędziło się 12 dzikich lat! Każdy musi zrobić swój krok naprzód a nie użalać się nad sobą do końca życia.
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

Agata BJ pisze:Faktem jest też, że rzeczywiście i Rychu i David bawią się na początku teledysku obrączkami.
Ja nadal nie dosć, że nie widze zabway obrączkami - o późniejszym odbiciu lustrzanym Ryśka nie wspomne (To Jon i już!) to... ja nie widze Davida ;)

Co do Jona- Jon wygląda na tzw "swoje lata", wiem, co mowię, bo wiem jak wygląda/wyglądają facet/faceci w jego wieku. Jest świadomy swoich lat, swojej urody, jest po prostu pewny siebie. I wcale nie odbieram- jak to ktoś wcześniej powiedział- że pozuje na idola nastolatek- wręcz przeciwnie- uważam, że teraz Jon ma więcej dojrzalszych fanek, chociaż to chyba nie ma znaczenie ile i w jakim wieku ma fanki.

p.s. Fajny DUSZEK z tego Jaśka :D :PPP
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Ptysia pisze:uważam, że teraz Jon ma więcej dojrzalszych fanek
Bo są takie co słuchają 21 lat i poprostu troszke urosły ;) :D
Ptysia pisze:chociaż to chyba nie ma znaczenie ile i w jakim wieku ma fanki.
Nio nie ma bo Jasiek nadaję się na kazda okazje :D i kazdy wiek :D :P
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ptysia pisze: Ja nadal nie dosć, że nie widze zabway obrączkami - o późniejszym odbiciu lustrzanym Ryśka nie wspomne (To Jon i już!) to... ja nie widze Davida ;)
No jak możesz nie widzieć? Jest to sam początek teledysku, dokładnie 27 sekunda. Koło Jona siedzi Rysiek, koło Ryśka Tico, a koło Tico właśnie David. Przyjrzyj się uważnie na nich i na ich dłonie ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Ja nadal nie dosć, że nie widze zabway obrączkami - o późniejszym odbiciu lustrzanym Ryśka nie wspomne (To Jon i już!) to... ja nie widze Davida
Ptyśka czy my oglądamy ten sam teledysk? :D Przecież wiadomo, że nie jest pokazane, iż oboje podrzucają swoje obrączki :P nie o taką zabawę chodzi. Robią to bardzo subtelnie. Tak samo jest z odbiciem.. wiadomo, że nie pokażą cienia Richiego wyższego od Jona bo byłoby to zbyt proste! Troszkę ruszcie główkami.

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Widze temat kwitnie, a ja słowa jeszcze nie napisałem:P
Co do tego odbicia, to chyba rzeczywiście nie Jon. Kształ i wielkość głowy, szerokość szyi (chyba inna kurtka), odległośc ramienia od szyi jest tez znacznie krutsza w odbiciu itd. wydaje mi sie też, że jak na odbicie to te włosy są za ciemne, a tam jest dość jasno. To takie drobne szczegóły, ale z drugiej strony możemy się mylić. Moze napiszą o tym w swojej książce bigraficznej ?? :P

Jovizna
Ptyśka czy my oglądamy ten sam teledysk? Przecież wiadomo, że nie jest pokazane, iż oboje podrzucają swoje obrączki nie o taką zabawę chodzi. Robią to bardzo subtelnie
Tico tez sią rozwiódł ? Tez majstruje przy paluchu..

Taken
no co ty takie są najlepsze:D a poza tym to od czasu In These Arms to nie pojawił sie zaden godny uwagi, IML takie sobie a o Misunderstood szkoda pisać:P
A clip do Dry County, These Days, Hey God ? Zapomniałeś :P.
No a IML jest teledyskiem równie 'przebojowym' i komercyjnym co sama piosenka i pod kątem pod którym, że tak powiem rozpatrzamy teraz teledyski wypada chyba bardzo słabo ;]
A Misunderstood to chyba jeden z najgorszych teledysków, siara kiła i mogiła.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Moncza
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Moncza »

Hmmm... Ja się w dalszym ciągu zastanawiam czy to duszek czy wspomnienie, na początku skłaniałam się do wypowiedzi Jovizny ale tak teraz sobie myślę, jaki w tym wszystkim mają udział chłopcy. Bo jeśli jest to wspomnienie tej dziewczyny to w tym momencie chłopaków też, bo to miejsce które Jasiek zajmował obok Ryśka na końcu było puste. A on chyba z nimi się nie rozstawał.
Nie żebym się czepiała po prostu intryguje mnie ten teledysk
Jedyna rzecz warta życia: Bezgranicznie Kochać kogoś, Kto Kocha nas bezgranicznie !
medżika
I Believe
I Believe

Post autor: medżika »

Nocóż. Wychodzi na to , że odbiór teledysku zależy od stopnia emocjonalnego zaangażowania. Widać u mnie z tym słabiutko. A jeśli chodzi o Jaśka i facetów w jego wieku, to może wyraziłam się niezbyt fortunnie, chodziło mi raczej o brak naturalności, może faktycznie jest to sprawa niezależna od wieku. Ja po prostu nie lubię takiego totalnego wystylizowanego, wypieszczonego wizerunku. Przeszkadza mi to w odbiorze całości obrazka. Tak mam i już, po prostu kwestia gustu.
These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms will wait for you
Awatar użytkownika
Bon Joviatko
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Bon Joviatko »

jovizna pisze:Definitywnie tyczy się on rozwodów Richiego i Davida
( pewnie to nie przypadek, że oboje bawią się swoimi ślubnymi obrączkami na początku ;] )
Bardzo zaciekawiła mnie jedna rzecz w Waszej rozmowie... I w związku z tym mam pytanie: czy David się rozwiódł???? :o :o :o
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Bon Joviatko pisze:Bardzo zaciekawiła mnie jedna rzecz w Waszej rozmowie... I w związku z tym mam pytanie: czy David się rozwiódł???? :o :o :o
Nie ma co jesteś trochę nie na czasie ;)
Dave rozwiódł się bodajże jakoś w 2005 r. i od paru lat ma nową babkę
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

No wszystko extra, że jest taka " mitologia" w teledysku jeśli chodzi o śluby, rozwody, odbicia w szybie i obrączki. Ale co zrozumie z tego zwykły widz przed telewizorem, który nie jest zagorzałym fanem Bon Jovi?
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

tak sobie pomyślałem...wkońcu BJ nie poszli na komercje ;) - Teledysk jest tak jakby wlaśnie dla fanów, a nie jakiś prosty itd. picuś glancuś hops i kasa leci :P - jest jakaś historia włączona (przysłanie :D) i tym podobne ;]
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

Agata BJ pisze:

No jak możesz nie widzieć? Jest to sam początek teledysku, dokładnie 27 sekunda. Koło Jona siedzi Rysiek, koło Ryśka Tico, a koło Tico właśnie David.

Taaa dziadek za babke, baka ze rzepkę, oj przydałby się ktoś na przyczypkę ;) :P

No niech tam Wam bedzie

Czytałam kiedyś w bardzo poważnym i mądrym piśmie naukowo- psychologicznym(oczywiście amerykańskim, bo amerykanie moją manie badania wszystkich i wszystkiego) , że jak facet bawi się obrączką (tudzież palcem na którym się nosi obrączke) to jest niezapokojny... :D Ale ja tam nie wiem, ja takich badań nigdy nie przprowadzałam ;) Znam za to facetów którzy się bawią serdecznym palcem i w ich przypadku to oznaka nieśmiałości.....

[ Dodano: 2007-05-09, 16:43 ]
mrok pisze:
Bo są takie co słuchają 21 lat i poprostu troszke urosły ;) :D
eee tam, po prostu może Jasiek już śpiewa tak długo :)) ?
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”