Po 1 chlopcze - nie obrazaj mniety chyba jakiś głupi jestes? wyraźnie napisałem na samym poczatku, że nie będziemy glosowac po pare razy jak w przypadku make a memory
Whole lot...Poplista
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- PePe
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
-
bartekbb23
gdzie cie obraziłem? pokaż, zapytałem sie czy głupi jestes, zapytałem, nie stwierdziłem, wiec nie obraziłem, chłopczePePe pisze:Po 1 chlopcze - nie obrazaj mnie![]()
ty czytaj ze zrozumieniem, bo już 2. raz nie przeczytałeś dobrze, wiedziałem ze sie przyczepisz wiec napisałem po tym głosowaniu pare razy, ze mozecie nie glosowac ani razu, nie widziałes? to zapraszam do okulisty moze,nie wiem juzPePe pisze:a po 2 - czytaj ze zrozumieniem. Nie napisalem o glosowaniu pare razy tylko w ogole o jakimkolwiek glosowaniu.
to ty obrazasz mnie nie szanując i nie doceniając inicjatywy jaką podjełemPePe pisze:Ale nie musisz przy tym obrazac innych
czy ja coś powiedziałem o trasie lh? wątpie, nawet jej nie miałem na mysli, a nie mów, że jest zamknieta, bo zawsze za odpowiednie pieniądze można zrobić wszystkoPePe pisze:Trasa LH i tak juz jest zamknieta i dopieta na ostatni guzik
masz lepszy pomysł? jak tak to dawaj, a nie obrazasz mnie, nic lepszego zrobic nie moge, wiec próbuje w sposób jaki moge, aby uświadomić ludziom że bon jovi jeszcze istnieją poprzez radioPePe pisze:uwazam za dziwne probe promowania zespolu singlem, ktory nawet nie wszystkim fanom-fanatykom odpowiad
jak masz jeszcze jakieś uwagi to prosze nie zaśmiecaj tematu, tylko napisz mi na gadu, chetnie pogadam konstruktywnie bez obrażania siebie nawzajem tutaj
No nie powiedziałabym, że to jest nieważnebartekbb23 pisze:a myślałem, że sprowadzenie zespołu do Polski jest priorytetem, ale widze, że sie myle, a pamiętajcie, że im głośniej o nich tym lepiej i nie ważne czy utwór jest dobry czy nie
[ Dodano: 2008-04-28, 18:10 ]
Jestem ciekawa Twojej oceny gustu muzycznego tych, którzy głosują na te wszystkie listy przebojów. Posłuchaj radia to się przekonasz.bartekbb23 pisze:normalnie sam jasno(czarno)widze wy chyba jesteście mózgiem 'mas' skoro wiecie czy by sie spodobało...czekać na kolejne it's my life?...czekamy już 8 lat i ni ma, a piosenki w stylu everyday nie stały sie hitami, więc kto wie, a nuż by sie spodobało...fani zespołu...żal.....
-
bartekbb23
- PePe
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
ok. Stonesi jakos na naszych listach nie krolowali kiedy przyjechali z koncertem. Kazda proba jest dobra - z tym sie zgodze. Ale blagam wez pod uwage to jaki jest polski rynek i zobacz ze taka piosenka jak WLOL moze bardziej ludzi zrazic do zespolu niz przyciagnac! Nie potepiam Twojej akcji samej w sobie. Potepiam to jakim tworem chcesz zespol promowac. Wszyscy jestesmy zdesperowani ale trzeba na to patrzec rowniez pod katem tego jak ludzie zareaguja. Lepiej byloby druknac kilka ulotek ze Smirkiem i adresem naszej petycji. Czy teraz wiesz o co mi chodzi?
A co do Twojego tekstu z pytaniem o moja glupote - tam skad ja pochodze takie pytanie jest obrazliwe![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A co do Twojego tekstu z pytaniem o moja glupote - tam skad ja pochodze takie pytanie jest obrazliwe
Nie zaszkodzi spróbować, wysłanie kilku maili nie zaszkodzi. A może ludziom się spodoba, niezbadane są wyroki Polaków (weźmy taką Mandarynę
), więc czemu nie WLOL?
To super, że Bartek wychodzi z inicjatywą i chce pokazać innym, że taki zespół jak BJ jeszcze istnieje (bo ostatnio spotkałam się z dziwnym pytaniem: "a oni jeszcze grają?"). Każda akcja jest dobra
To super, że Bartek wychodzi z inicjatywą i chce pokazać innym, że taki zespół jak BJ jeszcze istnieje (bo ostatnio spotkałam się z dziwnym pytaniem: "a oni jeszcze grają?"). Każda akcja jest dobra
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
-
bartekbb23
no to skoro tak to rozpatrujesz, to co, wogle nie wpomniec o takiej płycie jak LH? bo z tego co wiem, to mało kogo satysfakcjonuje wybór singli dotychczasaowych, trzeba próbowac promować tym co jest, trudno, a moim zdaniem nawet zła reakcja jest lepsza niż ignorancja i obojętność jak to w życiuPePe pisze:Nie potepiam Twojej akcji samej w sobie. Potepiam to jakim tworem chcesz zespol promowac.
A ma kojarzyć z kolejnym tanim przebojem jak IML z tekstem, ktory rozumieja dzieci w podstawówce?A po co?
Zeby się Bon Jovi kojarzyło ludziom z nienajlepszą pioseneczką? Chyba lepiej naprawdę poczekac na następne IML - wiadomo, że coś w tym stylu zainteresuje ludzi, a przy Whole lot... większośc ludzi przełączy na inną częstotliwośc...
Przy Pink Floyd tez większośc ludzi przełącza. I co z tego?
(oczywsiście nie porownuje Whole lot.. do kawałków Pink Floyd puszczanych w radiu)
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Tak w ogóle, tym którzy znają Bon Jovi tylko z radia (mam na myśli te popularniejsze stacje) zespół kojarzy się nie tylko z IML, ale też z Livin' On A Prayer. Chyba lepiej żeby było tak w dalszym ciągu niż mieli by się kojarzyć z "Whole lot....". Nie przecze, że przydało by się "przypomnieć" wszystkim o tym zespole- właśnie przez jakąś popularną stację radiową- ale utworem "Whole lot..." było by to przypomnienie krótkotrwałe.
-
studentmibm
- Have A Nice Day

Mika napisał\a
?? ze WLOL sredniej klasy?? co Ty gadasz? fakt gusta sa rozne, ale moim zdaniem to jest piosenka na poziomie piosenek z TD. Oni od dawna nie nagrali nic tak emocjonalnego. To samo Make a memory. Dwie naprawde dobre piosenki.
co do tego co napisał PePe... zły dobor singli. Wg mnie na single dali dwie najlepsze piosenki jakie sa na albumie (MAM i WLOL). Jakie to sa wg Ciebie te inne swietne piosenki? nie przecze sa inne fajne utwory na LH ale te dwie , czyli MAM I WLOL to jest DOKLADNIE to co chcialbym w tej chwili slyszec w ich wykonaniu, biorac pod uwage ich wiek i to, ze nie sa juz chloptasiami po 30 lat.
I jeszcze... kiedys po premierze LH w METAL HAMMER ukazala sie recenzja tej plyty, gdzie byla ona bardzo dobrze przyjeta. W pewnym momencie padlo haslo " dawno nie slyszalem nic tak szczerego w wykonaniu BJ "
Zgadzam sie z tym w pelni. Dopiero teraz po prawie roku w pelni doceniam ta plyte. Jakies to wszystko prawdziwe, nie liczac We got it going on ktore wogole nie pasuje do LH, w to miejsce powinno wskoczyc Walk like a man.
Nijak do tej plyta ma sie HAND czy badziewny Bounce.
Co do klimatu country... nie wyobrazam sobie WLOL bez tej gitary w refrenie.
PePe napisał:powiedzmy sobie szczerze- piosenka o której mówimy jest średniej klasy
ze cona LH jest mnostwo swietnych piosenek. niestety single sa kompletnie (moim zdaniem) zle dobrane.
co do tego co napisał PePe... zły dobor singli. Wg mnie na single dali dwie najlepsze piosenki jakie sa na albumie (MAM i WLOL). Jakie to sa wg Ciebie te inne swietne piosenki? nie przecze sa inne fajne utwory na LH ale te dwie , czyli MAM I WLOL to jest DOKLADNIE to co chcialbym w tej chwili slyszec w ich wykonaniu, biorac pod uwage ich wiek i to, ze nie sa juz chloptasiami po 30 lat.
I jeszcze... kiedys po premierze LH w METAL HAMMER ukazala sie recenzja tej plyty, gdzie byla ona bardzo dobrze przyjeta. W pewnym momencie padlo haslo " dawno nie slyszalem nic tak szczerego w wykonaniu BJ "
Zgadzam sie z tym w pelni. Dopiero teraz po prawie roku w pelni doceniam ta plyte. Jakies to wszystko prawdziwe, nie liczac We got it going on ktore wogole nie pasuje do LH, w to miejsce powinno wskoczyc Walk like a man.
Nijak do tej plyta ma sie HAND czy badziewny Bounce.
Co do klimatu country... nie wyobrazam sobie WLOL bez tej gitary w refrenie.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2008, o 19:51 przez studentmibm, łącznie zmieniany 2 razy.
-
bartekbb23
Zacytuję sama siebie ..... no cóż nie do końca chodziło mi o to co napisałamstudentmibm pisze:powiedzmy sobie szczerze- piosenka o której mówimy jest średniej klasy
- Agata BJ
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
A ja uważam, że pomysł Bartka był w porządku i w ogóle nie rozumiem czemu się na niego rzucacie. Jak nie chcecie to się do tego nie przykładajcie i już. Po co tyle zamieszania i bezsensowne, przekomarzające się wzajemnie dyskusje?
Chcecie to głosujcie, nie chcecie to nie głosujcie. Nie ma nic prostszego...
- AxeL
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Moze i w porzadku , ale sposób tworzenia przez niego niektorych postow jest wkurzajacy. Chcecie ITL 2 ? Widac ze lubicie powtorki z rozrywki. Chcesz robic reklame BJ? czlowieku to jest BON JOVI i wiesz mi co jak co ale ludzie ich znajaA ja uważam, że pomysł Bartka był w porządku i w ogóle nie rozumiem czemu się na niego rzucacie.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days