Natomiast bardzo podobał mi się wstęp prezentera. Brakło końcowego komentarza, ale jak już napisałem wcześniej wstęp całkiem obszerny. Pan Darek wspomniał o wywiadzie Ryśka. W sumie wszystko to można przeczytać czy na Onecie czy Interii...
Jovinka pisze:Nie wiem czemu, ale jak usłyszałam ją w radiu to się ucieszyłam jak małe dziecko xD Zebyście widzieli mine mojej mamy jak zleciałam do radia i usiadłam przy nim xD
Już sobie wyobrażam. Ja na złość tym babom w przedziale puściłam na cały głośnik w laptopie tą piosenkę jak leciała. Oczy normalnie z orbit im wyszły, ale przynajmniej posłuchałam czegoś miłego dla ucha
Te babcie bylu bardzo przemadrzale
A co do utworu w rmf fm nie slyszalem jutro siedze i slucham radia.
Kepp the faith!
hm.. jest nadzieja że Rmf weźmie się za porządną promocję tak jak to robi np. z nowymi piosenkami Bajmu albo Budki suflera. Jeżeli tak będzie to prawdopodobnie BJ będą wysoko na popliście, bo nie oszukujmy się, ta lista zależy od ludzi z wewnątrz RMFu
świetnie się więc zapowiada!
mimo, że w anglii premiera była kilka dni temu, ja też usłyszałam ją dopiero dzisiaj rano w lokalnym radio! rewelacyjne uczucie i brzmi naprawdę fajnie.
Ja też dopiero dzisiaj, 10 godzin po Tobie, ale zawsze coś, oczywiście przeszukałem neta by to ściągnąć, ale chyba mam dziwną jakość.
No cóż, będzie oryginał, to będzie lepiej.
Czekam!
Przed chwilą Pan Darek Maciborek z RMF FM zapowiedział, że "Państwo pytali o WWBTF, wiec zaraz ustosunkuję się do tej prośby."
Prawdopodobnie puści utwór na antenie w czasie swojego dyżuru, czyli do godziny 21:30.
Miało być a nie było cóż szkoda.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Wydaje mi się, że WWBTF będzie puszczane codziennie i to nie tylko w RMF FM w programie Darka Maciborka, ale też w innych radiach tego typu (czyli ZETce i... i tyle ). Tak jak napisałem wcześniej - kwestia czasu i usłyszymy WWBTF na listach przebojów.
Wysyłane masowo maile do RMF FM mogą przynieść tylko odwrotny skutek do zamierzonego. Natomiast jeśli widzą, że jest odzew na piosenkę /z tego co wczoraj słyszałem w trakcie Poplisty ludzie pytali się w smsach wysłanych do RMF o nową piosenkę Bon Jovi/, a to tylko zwiększa jej szanse na pojawienie się w propozycjach do Poplisty.
Pozytywny odzew słuchaczy na piosenkę = więcej kasy z smsów dla radia.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!