TELEDYSK do MAM
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Dzieki za rady !:) Ale próbowałem juz tych tricków. Zrestartowalem kompa i poszło od razu 
a po co tak kombinujecie żeby obejrzeć jeszcze raz ? Wystarczy przed koncówką przesunąć suwak na poczatek
a swoją drogą, to mało jest view'sów
Czyzby pPlska była pierwsza
P
a po co tak kombinujecie żeby obejrzeć jeszcze raz ? Wystarczy przed koncówką przesunąć suwak na poczatek
a swoją drogą, to mało jest view'sów
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Dzięki
ale udało mi się już ogladnać i efekt ... oj bardzo bardzo pozytywnie ja się ciesze ze jest mało zespołu odbiegli od szablonu.Motyw Jaśka jako ducha zjawy bardzo mi się podoba ... jest coś innego.Bardzo lubie tego typu natrojowe teledyski i cieszę się ze Bon Jovi mogą się juz takim pochwalić 
Jestem na tak
Jestem na tak
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Na początku chciałabym bardzo podziękować joviemu i joviźnie, ehe ehe 
Więc...teledysk podoba mi sie BARDZO. Piosenka nastrojowa, wolna trochę nostalgiczna więc i clip dobrze do niej dopasowany. Najbardziej podobał mi się sam koniec, gdy się wszystko wyjaśniło (czyli oczywiście moment z duchem)
Całość bardzo udana, moim zdaniem. I byłoby w 100% idealnie gdyby w teledysku było więcej całego BJ. Myślę, że mogli wplątać resztę chłopaków jakoś w tę historię. A tu niestety widać ich za mało. Ale to jedyny minus. Ogólnie jestem zachwycona 
Więc...teledysk podoba mi sie BARDZO. Piosenka nastrojowa, wolna trochę nostalgiczna więc i clip dobrze do niej dopasowany. Najbardziej podobał mi się sam koniec, gdy się wszystko wyjaśniło (czyli oczywiście moment z duchem)
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dzieki Joviza , po raz kolejny ratujesz mi zycie :-) .
Co do teledysku , zgodze sie z wami . Fajny taki nastrojowy tak jak cala piosenka. Przyznam ze chcialbym widziec wiecej reszty zespolu.
Fajna laska, i coraz starszy Jon . Widac ze chlop sie starzeje:P
Co do teledysku , zgodze sie z wami . Fajny taki nastrojowy tak jak cala piosenka. Przyznam ze chcialbym widziec wiecej reszty zespolu.
Fajna laska, i coraz starszy Jon . Widac ze chlop sie starzeje:P
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czy wam tak samo jak mi nie nasuneła się pewna myśl widząc poniższa scene ? Oczywiście nie wiedziałem że Jona tam nie ma (duch, wspomnienie) ... Może dlatego był lekii niesmak po pierwszym obejrzeniu teledysku 

01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
-
- Have A Nice Day
Hmmm widze ze wszystkim tutaj sie ten teledysk bardzo podoba, bo mi jak narazie to tak srednio. Moze sie jeszcze do niego przekonam jak zobacze w tv w lepszej jakosci.
Ale to co zwrocilo moja uwage na samym poczatku...wlasnie sam wstep, pierwsza zwrotka kiedy Jon spiewa tylko przy akompaniamencie gitary - jest INNY niz wersji jaka slyszelismy na mp3. To wyglada tak jakby Jon to spiewał na zywo w trakcie teledyku...wiem ze tak nie jest ale jednak
Dobre to, bo przypomina niektore teledyski Bruce'a Springsteena w któych on naprawde spiewa na zywo np 'Streets of Philadelphia' czy 'Devils and dust'

A i jeszcze takie jedno moje male przemyslonko
... Ja bym scenariusz teledysku napisal torszke inaczej
a mianowicie - Jon tutaj gra glowna role, a u mnie zamiast niego byłby jakis inny koles, a Jona tam od czasu do czasu by pokazywano... Chodzi mi tutaj o motyw Tommi'ego i Jinny
ktory jak dla mnie jest super sprawą i przynajmniej w jednym teledysku na plyte powinien byc pokazany 
Ale to co zwrocilo moja uwage na samym poczatku...wlasnie sam wstep, pierwsza zwrotka kiedy Jon spiewa tylko przy akompaniamencie gitary - jest INNY niz wersji jaka slyszelismy na mp3. To wyglada tak jakby Jon to spiewał na zywo w trakcie teledyku...wiem ze tak nie jest ale jednak
A i jeszcze takie jedno moje male przemyslonko
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
AA! ja nie moge obejrzec! sciagnąc nie moge nei wiem czemu ;p wrr;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]