To chyba w dwoch był Jon bo w jednym z nich gdy Piasek miał "pokazać" JBJ to zaśpiewał Wanted i w sumie miło mi było bo nie poleciał IML czy LOAP a troszke mniej znaną dla szarego człowieka piosenką.EVENo pisze:Za to w innym odcinku w "Kalamburach" ktoś (nie pamiętam kto) dostał Jona. Ja, będąc ciekaw co pokaże - zawiodłem się, bo jedynie usłyszałem "DALEJ!".
Listy przebojów- We Weren't Born To Follow
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day

My się kiedyś na lekcji wychowawczej też bawiliśmy w takie zgadywanie. "Zaśpiewałam" I'm a cowboy, on a ..
no i przez 2 tygodnie mówili na mnie Dolly Parton
A na moje wyjaśnienia, że to BJ padało tylko tyle, że oni przecież już nie śpiewają i nie grali counry tylko pop-rock w latach 80-tych ...
no i przez 2 tygodnie mówili na mnie Dolly Parton

One light burning ...
- milagros^
- Have A Nice Day
WWBTF było 5 na nrd??? http://www.eskarock.pl/index.php?page=l ... burgerking
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przede wszystkim ,że bedzie w nim cały zespól a nie sam Jon. Odpowiadała by mi taka wizja jak w tym spocie MLB z tym ,że z całym zespołem z tyłu.EVENo pisze:Czego oczekujecie po teledysku?
Moze cos w stylu nowego teledysku Pearl Jam do The Fixer - zespól na scenie, wśród fanów, proste a zarazem dobrze wyglądające. Aha - chciałbym by zęby Jona miały zwyczajną biel , nie jakąś jaskrawą ( wiem - czepiam sie

- milagros^
- Have A Nice Day
O moj boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz w rmf mowili duuuuzo!!!!
[ Dodano: 2009-09-20, 19:51 ]
Maciborek stwierdzil ze woli byc samborą niz jbj, bo ten trzyma gitare, ojjj napiszcie za mnie reszte kto slyszal.....
[ Dodano: 2009-09-20, 19:54 ]
mowili tez, ze dobrze ze odeszli od country i wracaja do r'n'r, , ze slychac born to be my baby w refrenie, ale to dobrze, bo za to wszyscy kochamy bon jovi....
[ Dodano: 2009-09-20, 19:51 ]
Maciborek stwierdzil ze woli byc samborą niz jbj, bo ten trzyma gitare, ojjj napiszcie za mnie reszte kto slyszal.....

[ Dodano: 2009-09-20, 19:54 ]
mowili tez, ze dobrze ze odeszli od country i wracaja do r'n'r, , ze slychac born to be my baby w refrenie, ale to dobrze, bo za to wszyscy kochamy bon jovi....
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Ano promuje, bo prawdopodobnie znowu zobaczymy na okładce napis "RMF FM Poleca". A co do tego, że Pan Darek mówi o tym, że odeszli od country to nie pierwszy raz słysze. Jak pierwszy raz był WWBTF w Poczekalni to też mówił, że "na szczęście nie kontynuują tworzenia country i wracają to starych brzmień" czy jakoś tak.
[ Dodano: 2009-09-20, 20:21 ]
[ Dodano: 2009-09-20, 20:21 ]
Trzeba go zaprosić na forum, aby się zarejestrował i z nami pogawędził choć raz xDjovi pisze:być może warto dodać news z podziękowaniem Panu Maciborkowi. Zaprosisz do tej piaskownicyPodziekować w konmcu chłopina promuje naszego banda.