BJ na POPLIŚCIE

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lunar_piano
I Believe
I Believe

Post autor: lunar_piano »

ja dzisiaj tylko 25 głosów... przepraszam :whoeva:
...no i przyszło mi chałturzyć....
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

oddałam już tyle głosów, że mi sie w oczach troi ta lista :O
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Moim jakże skromnym zdaniem :P nie ma sensu, aby jedna osoba głosowała 20, 40 czy 50 razy. Jeśli ludziom nie podoba się dana piosenka TO TRUDNO! Jest wiosna, robi się coraz cieplej,wakacje tuż tuż, dziewuchy zrzucają z siebie wszystko, chcą się bawić :P i nie dziwię się, ze nikt nie ma ochoty słuchać o tej porze roku tak leniwych songów, które dobre są na jesienną szarugę :) Po co nabijać "sztuczne" głosy? Może każdy z nas niech kupi po 100 egzemplarzy "Lost Highway" , wtedy na pewno osiągnie ona status "złotej płyty" i bj przyjadą heh. JUST LET IT BE!
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

jovizna pisze:Moim jakże skromnym zdaniem :P nie ma sensu, aby jedna osoba głosowała 20, 40 czy 50 razy. Jeśli ludziom nie podoba się dana piosenka TO TRUDNO! Jest wiosna, robi się coraz cieplej,wakacje tuż tuż, dziewuchy zrzucają z siebie wszystko, chcą się bawić :P i nie dziwię się, ze nikt nie ma ochoty słuchać o tej porze roku tak leniwych songów, które dobre są na jesienną szarugę :) Po co nabijać "sztuczne" głosy? Może każdy z nas niech kupi po 100 egzemplarzy "Lost Highway" , wtedy na pewno osiągnie ona status "złotej płyty" i bj przyjadą heh. JUST LET IT BE!
W sumie to masz rację Naszego kraju nie da się "nawrócić" .Więc po co robić sztuczną popularność....?Jak oni i tak zagłosuja na Justina :P
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Atena
It's My Life
It's My Life

Post autor: Atena »

A nie zapominacie czasem głosować na Nie na wykonawców znajdujących się wyżej na liście? A może powinniśmy się zgadać na co
głosujemy na Nie, co wy na to?
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

To chyba faktycznie nie da Wam zbyt wiele. Musielibyście większość dnia poświęcić na głosowanie, jeśli chcecie, żeby BJ się nie tylko utrzymali w ogóle na liście, ale żeby byli dość wysoko. To trochę bez sensu. Raz sprawiliście, że byli na 5. miejscu, fajnie, podziwiam. Ale może teraz lepiej dać już spokój i zobaczyć, czy piosenka faktycznie podoba się ludziom, czy nie. Czy będzie potrafiła być na liście bez dziesiątek Waszych głosów, a tylko i wyłącznie z jednym głosem dziennie od osoby. Tak uczciwie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Jovizna, z całym szacunkiem, przecież nikt Cię nie zmusza do głosowania. Każdy sam decyduje czy odda głos czy nie. Gdyby nikt nie chciał słuchać YWTMAM to raczej wcale by jej nie było na liście jednej z najpopularniejszych rozgłośni radiowych w Polsce, pomyśl o tym w wolnym czasie.
Słucham Poplisty już od bardzo dawna (wtedy się jeszcze tak nie nazywała) i nie raz zdarzało się, że lider, następnego dnia lądował w dolnych rejonach notowania.
Dziś przecież też jest dzień (i nowe notowanie)
Pozdrawiam

[ Dodano: 2007-05-02, 11:34 ]
Do Agaty BJ,
Czy myślisz, że na inne piosenki głosują jedynie oddając jeden głos?
Jeśli ktoś chce wysłać więcej to przecież jego sprawa.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

N
Frankie pisze:Jovizna, z całym szacunkiem, przecież nikt Cię nie zmusza do głosowania. Każdy sam decyduje czy odda głos czy nie. Gdyby nikt nie chciał słuchać YWTMAM to raczej wcale by jej nie było na liście jednej z najpopularniejszych rozgłośni radiowych w Polsce, pomyśl o tym w wolnym czasie.
Słucham Poplisty już od bardzo dawna (wtedy się jeszcze tak nie nazywała) i nie raz zdarzało się, że lider, następnego dnia lądował w dolnych rejonach notowania.
Pozdrawiam
Ja nie potrafie jednego zrozumieć po co się wypacać ? Jezeli ludziom się nie podoba trudno i tyle ... Czemu tak wam zalezy zeby Bon Jovi było najlepsze na liście ?
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Czy ja gdzies napisałem, że się "wypacam" oddając dziennie 30, 40 głosow ? Wysyłam jeden do dwóch smsów dziennie, opłaca się bo nawet wczoraj wygrałem płytę za sms o robieniu kanapki w czynie społecznym, teraz czekam na przesyłkę, a listy słucham( zresztą tak jak i RMF FM) bo lubię.
Z głosowaniem jest jak z przechodzeniem na czerwonym świetle - twój osobisty wybór mroku.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wiem,ale nie mówie że wypowiedz tyczyła się tylko Ciebie ale niektórzy głosują po 25 razy i interesuje mnie po co ? Rozumiem ze ich wybór tylko pytanie dlaczego?
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Frankie pisze:Jovizna, z całym szacunkiem, przecież nikt Cię nie zmusza do głosowania. Każdy sam decyduje czy odda głos czy nie. Gdyby nikt nie chciał słuchać YWTMAM to raczej wcale by jej nie było na liście jednej z najpopularniejszych rozgłośni radiowych w Polsce, pomyśl o tym w wolnym czasie.
Pozdrawiam
Owszem, nikt nie zmusza nikogo do głosowania, ani nie nakazuje ile razy każdy powinien to zrobić. Tylko gdzie w tym jest sens i co przez to chcecie osiągnąć? Na koncercie też postawicie w puste miejsca makiety ludzi, żeby bon jovi pomyślało, iż ma mnóstwo fanów? :)

Nie sądzę, że nikt nie chce słuchać MAM w Polsce, ale czemu też na siłę staracie się umieścić ją w pierwszej "trójce". Oddaję jeden głos, niom najwyżej dwa( za męża :P ) i to wszystko. Nie wydaje mi się, by oddawanie jeszcze głosów za babcię,dziadka, stryjka, sąsiadkę było fair :) tak samo jak głosowanie na -NIE- na utwory znajdujące się na wyższych pozycjach, tak by zrobić miejsce dla Bon Jovi(nieważne czy są one dobre czy nie). Nie chcielibyście chyba, aby fani innego zespołu robili tak samo z bj? Po prostu pozwólcie temu trwać. Jakoś przy Its my life nie było tyle zamieszania a odniosło na liście rmf ogromny sukces.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Odpowiem pytaniem na pytanie: Po co przytaczać całą moją wypowiedź zamiast najistotniejszego, w danym kontekście jej fragmentu?
Pytanie do Jovizny: Czy te uśmieszki w Twojej wypowiedzi mają wyrażać sarkazm? bo nie wiem jak je rozumieć.
Zapewne wszyscy wiecie na czym polega demokracja m.in. na tym, że każdy może robić to co uważa za stosowne.
Jak na Popliście był Hand, Say it isnt so,WSYCGH to nie głosowaliście?
Jak można nie zagłosować na piosenkę swojego ulubionego zespołu?
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

mrok pisze:nio własnie też mnie to interesuje po co oddawać po 20,25 głosów?
A poto, że jak sie destinationpoland zaczynało to ktoś, chyba bodzio ( pewnosci nie mam ) prosił, że jak bedzie nowa płyta i nowe single to żeby głosować :PPP I ja to teraz robie , a jak sie nie podoba to nie głosuj :PPP Ale nie namawiał innych do nie głosowania.

PS. JAk miło, że powróciłaś Jovizna :D ;]
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Chciałam powiedziec, ze w radiu jest coś takiego, że jeśli puści sie jednego dnia ten sam utwór np. 100 razy to on wczesniej czy pózniej wpadnie w ucho słuchaczowi. Choć byłby on niewiadomo jak kiczowaty człowiek go zapamieta i wiele osób go polubi. A jesli MAM uzyska dobre miejsca na popliscie bedzie on cześciej puszczany i w końcu może Polacy docenią BJ.? To jest jedna z przyczyn dla której przynajmniej ja głosuje możecie się nie zgadzac wasza sprawa :)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Frankie przecież nikt nie mówi, że macie wcale nie głosować. Głosujcie, bo i to dobrze o was świadczy. I myślę, że ani Jovizna ani nikt nie zwracał się tu z pretensjami do Ciebie ani do nikogo. Ja też nie rozumiem oddawania 20, 30...40 głosów po to, żeby BJ zaistniało wysoko na liście. Ale oczywiście to jest wybór indywidualny każdego fana. Ja jako fanka uważam, że jest to gra nie fair , nawet jeśli ma to przynieść BJ sławę w RMF FM ;) (to jest uśmiech zwykły, bez sarkazmu, zaznaczam z góry :P )
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”