no wlasnie tekst chyba powaznie brac trzeba biorac pod uwage Ryska tweety. Ja ciagle tego nie posluchalem,moze w robocie sie uda ale po wqszych opiniach troche sie boje...Tomker pisze:
Trudno traktować "utwór" i tekst poważnie, więc nadal nie wiem co siedzi w głowie Richiego...
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Po WAN jakoś specjalnie mnie ta piosenka nie odstrasza, chociaż fakt - potrzebuje jakiejś lepszej oprawy studyjnej, bo takie coś można na laptopie dziś zrobić przy dobrym sprzęcie
Jak dla mnie to taki WAN w stylu Richiego
Również uważam, że to jednorazowy wyskok i wiadomość dla Jona. Swoją drogą, uważam to za dziecinade...
Powinni się spotkać, dać sobie po liściu, powiedzieć co mają powiedzieć i albo się w cholerę rozejść, albo dalej tworzyć to, czym podbili świat.
Powinni się spotkać, dać sobie po liściu, powiedzieć co mają powiedzieć i albo się w cholerę rozejść, albo dalej tworzyć to, czym podbili świat.
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
- Collie
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Keep The Faith
- Kontakt:
Piosenka dla mnie straszna, fu. Obyście mieli rację, że to tylko tak jednorazowo. Zabawa między Jonem a Richiem - szkoda gadać.
Richie Sambora @TheRealSambora 18 min
Hey guys I wanna thank you all for posting those tracks. I forgot how much soul was Inside them. When u find more keep em comin...
Richie Sambora @TheRealSambora 18 min
Hey guys I wanna thank you all for posting those tracks. I forgot how much soul was Inside them. When u find more keep em comin...
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
https://www.instagram.com/qeeriefire/
Richie Sambora - Stars Pay Tribute To Radio Personality Kidd Kraddick
by WENN | 28 July 2013
Stars including Richie Sambora, Kelly Clarkson and Harry Styles have paid tribute to American radio host Kidd Kraddick after he died suddenly on Saturday (27Jul13) aged 53.
Kraddick, real name David Kraddick, passed away at a charity golf tournament in New Orleans, Louisiana while raising money for his Kidd's Kids foundation but no official cause of death had been announced as Wenn went to press.
He presented radio show Kidd Kraddick in the Morning on Dallas, Texas station Khks-Fm 106.1 and representatives from his company YEA Networks released a statement which reads, "All of us with YEA Networks and the Kidd Kraddick in the Morning crew are heartbroken over the loss of our dear friend and leader. Kidd devoted his life to making people smile every morning, and for 21 years his foundation has been dedicated to bringing joy to thousands of chronically and terminally ill children."
The statement added that the cause of death would be announced at "the appropriate time".
On hearing the tragic news, stars took to Twitter.com to express their shock, with Bon Jovi guitarist Sambora writing, "My deepest smypathy (sic) going out tonite (sic) to the friends and family of my friend and legend Kidd Kraddick...a great guy and supporter... Sad."
Singer Clarkson adds, "Oh man, I just heard Kidd Kraddick died! He's my childhood dj. What a sad day. His poor family. He was always nice 2 (sic) me from the beginning."
One Direction star Styles offers, "Absolutely devastated to hear about the sad passing of Kidd Kraddick. He was always so nice and will be incredibly missed. Lovely man. Rip." while Jordin Sparks adds, "I'm gonna miss you Kidd."
The Jonas Brothers singers Nick and Joe Jonas shared their shock, with Nick writing, "Really hope this is not true about Kidd Kraddick. You will be missed." and his brother Joe adding, "The sad sad news about Kidd Kraddick is shocking. He will be missed greatly."
Contactmusic
http://www.contactmusic.com/story/stars ... ck_3785352
(no tak, ale to już wiemy, jako ciekawostkę można jedynie odnotować, że media nadal traktują go jako "Star" a nie "Tailor"
oraz, że jego literówka nie tylko nam rzuciła się w oczy;)
by WENN | 28 July 2013
Stars including Richie Sambora, Kelly Clarkson and Harry Styles have paid tribute to American radio host Kidd Kraddick after he died suddenly on Saturday (27Jul13) aged 53.
Kraddick, real name David Kraddick, passed away at a charity golf tournament in New Orleans, Louisiana while raising money for his Kidd's Kids foundation but no official cause of death had been announced as Wenn went to press.
He presented radio show Kidd Kraddick in the Morning on Dallas, Texas station Khks-Fm 106.1 and representatives from his company YEA Networks released a statement which reads, "All of us with YEA Networks and the Kidd Kraddick in the Morning crew are heartbroken over the loss of our dear friend and leader. Kidd devoted his life to making people smile every morning, and for 21 years his foundation has been dedicated to bringing joy to thousands of chronically and terminally ill children."
The statement added that the cause of death would be announced at "the appropriate time".
On hearing the tragic news, stars took to Twitter.com to express their shock, with Bon Jovi guitarist Sambora writing, "My deepest smypathy (sic) going out tonite (sic) to the friends and family of my friend and legend Kidd Kraddick...a great guy and supporter... Sad."
Singer Clarkson adds, "Oh man, I just heard Kidd Kraddick died! He's my childhood dj. What a sad day. His poor family. He was always nice 2 (sic) me from the beginning."
One Direction star Styles offers, "Absolutely devastated to hear about the sad passing of Kidd Kraddick. He was always so nice and will be incredibly missed. Lovely man. Rip." while Jordin Sparks adds, "I'm gonna miss you Kidd."
The Jonas Brothers singers Nick and Joe Jonas shared their shock, with Nick writing, "Really hope this is not true about Kidd Kraddick. You will be missed." and his brother Joe adding, "The sad sad news about Kidd Kraddick is shocking. He will be missed greatly."
Contactmusic
http://www.contactmusic.com/story/stars ... ck_3785352
(no tak, ale to już wiemy, jako ciekawostkę można jedynie odnotować, że media nadal traktują go jako "Star" a nie "Tailor"
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2013, o 10:33 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 2 razy.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Może Richie zapragnął mieć takie swoje solowe BWC? hehe...
Tylko solówka lepsza...
Nie wiem co to jest i po cholerę to nagrywał więc nie będę komentował(miał takich dziwnych piosenek w przeszłości kilka)...
Gdyby coś nagrywali nowego to by Ebbin napisał cokolwiek na twitterze...Chyba że producentką jest Nikki i gościnnie gra na bębnach(talerzach i garnkach haha)...
Tylko solówka lepsza...
Nie wiem co to jest i po cholerę to nagrywał więc nie będę komentował(miał takich dziwnych piosenek w przeszłości kilka)...
Gdyby coś nagrywali nowego to by Ebbin napisał cokolwiek na twitterze...Chyba że producentką jest Nikki i gościnnie gra na bębnach(talerzach i garnkach haha)...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- madm
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ
Gdyby wierzyć we wszystkie tweety Ryśka to wszyscy byśmy rzygali tęczą, bo wszystko jest fuckin great 
Mnie już ta cała szopka przestała interesować. Richie niech sobie pisze co chce, Jon niech mówi co mu sie podoba. Dopóki Richie gra na igle a Jon nawija nić na igłe Rycha to obydwaj dla mnie są winni tej sytuacji. Koncert w Gdańsku mi się podobał, Phil znakomicie się spisuje. Z Rychem czy bez Rycha, Bon Jovi nie napiszą już płyty na miare tych z lat 80 i 90, więc czas tylko tutaj pogarsza sytuacje, bo im dłużej będzie grał Phil, tym więcej ludzi się do niego przekona i nie będzie potrzeby powrotu Rysia z klanu.
Mnie już ta cała szopka przestała interesować. Richie niech sobie pisze co chce, Jon niech mówi co mu sie podoba. Dopóki Richie gra na igle a Jon nawija nić na igłe Rycha to obydwaj dla mnie są winni tej sytuacji. Koncert w Gdańsku mi się podobał, Phil znakomicie się spisuje. Z Rychem czy bez Rycha, Bon Jovi nie napiszą już płyty na miare tych z lat 80 i 90, więc czas tylko tutaj pogarsza sytuacje, bo im dłużej będzie grał Phil, tym więcej ludzi się do niego przekona i nie będzie potrzeby powrotu Rysia z klanu.
It's my life!
- mr.bluesman
- It's My Life
Kolejny plus jest taki, że Richie odśpiewał B4...ale muszę przyznać, że aż za lekko i zbyt prosto wyszło mu dojście do tego dźwięku, więc nie wiem czy "coś" mu w tym pomogło, czy rzeczywiście tak się chłopak ostatnio wyszkolił.Tomker pisze:Z plusów widzę, że nie tylko ja zauważyłem fajną gitarkę(o reszcie komponentów tego utworu nie wspomnę, bo miały być plusy;)
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kawałek jest połączeniem Ryśka kawałków na projekt White Trash Beautiful, Sugar Daddy z jego solo i poparte stylistyką nowych, młodych artystów jak np Adam Lambert.
Jaj nie urywa. Do Ryśka tego typu kawałki mi cholernie nie pasują. A może na prośbę córki szykuje się do duetu z Tylor Swift, Justinem Biberem czy Avril Lavigne ;>?
Kawałek jest na pewno zdecydowanie bardziej do przetrawienia niż 1/4 AOLowdown (SDaddy, WTStorm i TCOAWind). AOLowdown nie był albumem z klimatem któego od Ryśka bym oczekiwał i jakoś go przeżyłem więc i ten numer jakoś przeżyje.
Jaj nie urywa. Do Ryśka tego typu kawałki mi cholernie nie pasują. A może na prośbę córki szykuje się do duetu z Tylor Swift, Justinem Biberem czy Avril Lavigne ;>?
Kawałek jest na pewno zdecydowanie bardziej do przetrawienia niż 1/4 AOLowdown (SDaddy, WTStorm i TCOAWind). AOLowdown nie był albumem z klimatem któego od Ryśka bym oczekiwał i jakoś go przeżyłem więc i ten numer jakoś przeżyje.
Bez Richiego w Europie!
Jon kiedyś śpiewał na luzie w C5. więc nie ma sie czym podniecać.Kolejny plus jest taki, że Richie odśpiewał B4...ale muszę przyznać, że aż za lekko i zbyt prosto wyszło mu dojście do tego dźwięku
Ciekaw jestem Ile dzis Jon wyciągnie
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
- Din_Winter
- Have A Nice Day
Dziadku Tomker'ze, mam nadzieję że ostatnie tweety Ryśka nie spowodowały że wysiadł Ci rozrusznik sercaTomker pisze:Rychu napisał, że jej tekścior jest chole@nie na czasiemadm pisze:A według mnie to piosenka, a nie żadna wiadomość.

a co do piosenki
w sumie to demo, więc spoko, gitara jest ok, wokal niezgorszy, ale ta końcówka gdzie wokal przez jakiś syntezator leci do bani, i perkusje trzeba naprawić bo Tico dostanie zawału jak to usłyszy , a tekst, Come Back As Me , jego pierwsze i najlepsze ME to był gitarzysta, może to bd oznaczać coś dobrego... nwm , tak jak czekałem do 19 czerwca, tak teraz czekam do 10 września (lub do czasu aż pojawi się jakieś info)
http://www.youtube.com/watch?v=L4sfH2j3Dvo zaje backing wokal, tylko nwm czyj głos przeważa
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait