Phil X @TheRealPhilX 1 h
a HUGE thanks to everyone for the awesome tweets, pic/vid posts, comments & so forth.
you made my @BonJovi experience even more KICK ASS!
Brzmi jak porzegnanie. Ktoś tu chyba wraca!!

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Gdyby Phil zdecydował się zostać z rodziną, co z pewnością uraziłoby bossa (on nigdy nie zostawał), to Bobby przejmie gitarę prowadzącą jak w Portoryko w 2007 rokuprezes1 pisze:To będzie ciekawa sytuacja we wrześniu bo Phil - w razie braku Ryśka - będzie musiał wybrać: dziecko/żona/ czy trasa z BJ...Jak wybierze rodzinę co zrobi Jonny?
Mona wpadnij czasem porozprawiać na temat nowych kawałków/albumów solowych Rycha.. PozdrawiamMona Tozzi pisze:To był mój ostatni post na tym forum.
http://www.youtube.com/watch?v=3yh2InVsFagmadm pisze:Bobby na prowadzącą i problem z głowyprezes1 pisze:Phil - w razie braku Ryśka - będzie musiał wybrać: dziecko/żona/ czy trasa z BJ...Jak wybierze rodzinę co zrobi Jonny?
Mona Tozzi pisze: To był mój ostatni post na tym forum.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
Mona nie obraź się ani nic, ale według mnie takie zachowanie jest trochę głupie i bez sensu, bo skoro kończysz tylko dlatego że coś tam, to odpowiedz sobie na pytanie, po co wgl zaczęłaś?Mona Tozzi pisze:Ostatnie tweety Richiego przywołują jego kolejne utwory w następującej kolejności:
One Last Goodbye, One Light Burning, In It For Love, Hard Time Comes Easy, Long Way Around, You Never Really Know, Come Back As Me
Ostatnie video: The solo works of Richie Sambora
Just saying
Btw, jestem z pokolenia, które żyjąc w czasach cenzury PRL do perfekcji opanowało sztukę używania i odczytywania kodów w procesie komunikacji międzyludzkiej![]()
To był mój ostatni post na tym forum.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.