NOWY BACKSTAGE WITH JBJ

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Tak Jovizna, zapisze sie do fanklubu i co? Będe sobie kwitł x lat (i oczywiście, za każdy rok płacił ;) ) w nadziei, że mnie zaproszą na jakiś koncert dla wtajemniczonych gdzies w środku USA (na który i tak nie pojadę, bo nie będzie mnie stać), albo do udziału w teledysku (gdzie i tak moją gębe będzie widać przez sekunde i to jeszcze ją znajdę jak będe analizował każdą klatke przez godzinę). Taaaa już pędzę płacic :]
?atwo wychwalać coś jesli samemu się w tym siedzi, naprawdę. Ale jak chcecie bulić to wasza sprawa. Ja należę do osób, które nie będą lizac dupy nikomu - a BJ widocznie tego chcą poprzez podział na fanów lepszych i gorszych - 'frajerzy zapłacili to się im rzuci wejsciówką, niech se podejdą pod scenę i się podniecają, a plebs niech sie tłoczy z tyłu' Zajebista polityka, dobrze, że kapele, których fanem jestem ja, nie robią czegos takiego i chwała im za to
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
adanuta
It's My Life
It's My Life

Post autor: adanuta »

Misiek pisze:Zresztą nieważne ilu jest członków BSWJBJ, to napewno nie oni kupili 125 mln ich płyt

nie trzeba być w BSWJBJ, żeby kupować płyty. poza tym, myślę, że korzyści z karty fc na pewno nie są dla nas takie jak w Stanach. Umówmy się, nikt z polskich fanów sie nie znajjdzie w teledysku... nie łudźcie się...:) :mruga: będzie miał wiele szczęscia jak znajdziecie się na koncercie :P
Awatar użytkownika
Misiek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Misiek »

Tak sobie myslę , że jeśli już bj nie potrafi się obejść bez fc na koncertach, to mogliby przynajmniej ograniczyć te wejściówki co najwyżej do USA. Albo zrobić fc tylko dla Amerykanów. Bo skoro ci z innych krajów, czy kontynentów często nie mogą zobaczyć zespołu nawet w swoim kraju, to na pewno nie znajdą się w tej "elitarnej" grupie poza jego granicami.
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

facet, weź ich już tak nie broń - każda kapela, która ma oficjalny fanklub tak robi? Dziwne - Therion, Iron Maiden, Metallica, wspomniane U2 i wiele innych mają fankluby a z w/w kapel żadna nie robi czegos takiego (wiem bo na koncertach byłem osobiście, albo ktoś z ekipy był)
Ratt zakladam ze jesli byles na koncerach to pewnie w polsce...wiec nie dziwie sie ze niczego takiego nie zauwazyles...bo jesli nawet maja taki fan club z taka sama polityka...to czlonkow tego fc w polsce jest jak na lekarstwo....

Adrian...juz nie chce mi sie cytowac... jesli widze ze piszesz glupotke typu..ze za pieniadze z backstage bj kupuja sprzet :lol: heheh proszeee...

Dla sprostowania.. nie wychwalam backstage pod niebiosa..bo sama wiem ile na niego bluzgalam niemilosiernie przed koncertem..widzac te rzesze fanow ktorzy sa traktowani "lepiej" tylko dlatego ze zaplacili...
a czasami z muzyka bon jovi nie maja wiele wspolnego.
A dziewczeta stojace w pierwszym rzedzie maja rece zlozone jak do modlitwy,polowa pewnie tych wspanialych pan, blaga w modłach chyba o to zeby je jon kiedys hmm uzywajac troche wulgranych slow- przelecial, no nie oszukujmy sie.
Jedynym minusem tego fc jest cena...
ale jezeli to mi daje mozliwosc ze nie musze stac w kolejce 5 godzin.. to czemu nie ;]
Umówmy się, nikt z polskich fanów sie nie znajjdzie w teledysku... nie łudźcie się... będzie miał wiele szczęscia jak znajdziecie się na koncercie
:) ale w was mało wiary :)
Tak sobie myslę , że jeśli już bj nie potrafi się obejść bez fc na koncertach, to mogliby przynajmniej ograniczyć te wejściówki co najwyżej do USA. Albo zrobić fc tylko dla Amerykanów. Bo skoro ci z innych krajów, czy kontynentów często nie mogą zobaczyć zespołu nawet w swoim kraju, to na pewno nie znajdą się w tej "elitarnej" grupie poza jego granicami
Przepraszam..jakie kraje masz na mysli?
Niemcy? :mrgreen:
Francje? :mrgreen:
Japonie? :mrgreen:
chlopcze...oni to maja takze na wyciagniecie reki
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

backstage jest zabawką bo dla Amerykanina to tylko godzinka pracy - a dla Polaka od 3 do 5ciu dniówek :) (przeciętnego). Krytykowac czy nie krytykować to też jest pytanie, bo krytyka należy się dla osób, ktore kupują tylko po to zeby miec nie znając nawet imienia gitarzysty - by stanąc gdzies z przodu i pogłaskać Jona po tylku i zaśpiewać jedną znaną im piosenke it's my life. Jest to jest jakieś wyróznienie :P np znam jedną kobietę która znalazła sie na CMT, teledysku HAND, i koncercie NY glownie dlatego ze miala to backstage, wiec jakis plus - czasami przed koncertem można posluchac prób. No i AMSTERDAM 2005 też głownie był skierowany dla Europejskich fanów z backstagea dziamanie w stylu, ze po co mi to i bla bla bla ze kase lupią na tym jest glupie - np byly 3 czy 4 wersje dla zakupu HAND i każdy mogl wybrać taka jaka mu sie podobala - najtańsza kosztowala 20 zl wiec nie piszcie ze oni tylko lupią kasę. Dla niektorych HAND bylo za mało i kupowali single i tez mozna mowic ze to lupienie kasy - jedni lubią fajki i kupują codziennie paczuche inni kupują single, jeszcze inni backstage ;)
C'mon
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

jovi -> nic dodać nic ując.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

jovi -> nic dodać nic ując.
dodać do wypłaty
ująć lat i troche brzucha ;)
C'mon
Awatar użytkownika
Misiek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

jovizna pisze:Przepraszam..jakie kraje masz na mysli?
Niemcy?
Francje?
Japonie?
wydaje mi się, że bj ma wielkich fanów też w innych częściach świata. Ale zastanawiam się czy też nie będę kiedys myślał inaczej o BSWJBJ, może gdy będzie mnie na to stać to nie będę tego tak krytykował...
jovi pisze:Krytykowac czy nie krytykować to też jest pytanie, bo krytyka należy się dla osób, ktore kupują tylko po to zeby miec nie znając nawet imienia gitarzysty - by stanąc gdzies z przodu i pogłaskać Jona po tylku i zaśpiewać jedną znaną im piosenke it's my life.
właśnie o takich "fanach" mówię, z resztą nie tylko ja. Oni po prostu zajmują miejsca które innym należą się bardziej. I to jest smutne.
jovi pisze:No i AMSTERDAM 2005 też głownie był skierowany dla Europejskich fanów z backstagea dziamanie w stylu, ze po co mi to i bla bla bla ze kase lupią na tym jest glupie - np byly 3 czy 4 wersje dla zakupu HAND i każdy mogl wybrać taka jaka mu sie podobala - najtańsza kosztowala 20 zl wiec nie piszcie ze oni tylko lupią kasę. Dla niektorych HAND bylo za mało i kupowali single i tez mozna mowic ze to lupienie kasy - jedni lubią fajki i kupują codziennie paczuche inni kupują single, jeszcze inni backstage
Płyty to już inna sprawa, sam wolałem wersję HAND tę droższą niż EE :mrgreen:
a jak bym był bardziej cierpliwy to bym kupił z DVD :-|
You can't give up"
R.S.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Joviaczku jak juz mowilam ..ja nie musze znac imienia pana ktory podaje ricziemu gitare bo to mnie jakos zupelnie nie interesuje...co nie znaczy ze nie powinnam ubiegac sie o backstage :P
ująć lat i troche brzucha
Lat staruszku juz Ci sie nie odejmie..a brzuch..proponuje mniej piwa i wiecej ruchu, w ostatecznosci masaz...... erotyczny ;)
wydaje mi się, że bj ma wielkich fanów też w innych częściach świata
A mi sie wydaje ze niebo jest niebieskie.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Joviaczku jak juz mowilam ..ja nie musze znac imienia pana ktory podaje ricziemu gitare bo to mnie jakos zupelnie nie interesuje...co nie znaczy ze nie powinnam ubiegac sie o backstage
no ja też nie muszę ale skoro widzialem go X razy na koncertach jakoś mnie zaciekawilo kim on do cholery jest ;) tak samo Bobby i Jeff :) zagrali trase z BJ a połowa ludzi myslała ze Richie i David sklonowali się tylko nie wyszło i są brzydsi ;)
Lat staruszku juz Ci sie nie odejmie..a brzuch..proponuje mniej piwa i wiecej ruchu, w ostatecznosci masaz...... erotyczny
Za 3cią wypłate sobie lifting strzele :D nie da się pic mniej piwa skoro zawsze mało mi ;) a co do masażu to obiecanki macanki 8)
A mi sie wydaje ze niebo jest niebieskie.
takie rzeczy to tylko w These Days :D
C'mon
Awatar użytkownika
Misiek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

jovizna pisze:Przepraszam..jakie kraje masz na mysli?
Niemcy?
Francje?
Japonie?
ale mi docinasz, zaraz się zamknę w sobie :(
chciałbym tylko, żeby nie zdzierali tyle kasy od tych, którzy chcą zająć miejsca w pierwszych rzędach na koncertach.
Czy chcę tak wiele? :|
You can't give up"
R.S.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wszystko co zle to jovizna.Nikomu nie docinam.

Chcieć to Ty mozesz...ja tez chce i cała reszta ludzi z forum pewnie też chce,ale co z tego? Myślisz ze jon akurat przejmuje sie fanami których na to nie stać?? Ma to zupełnie w powazaniu, bo wie że i tak lista członków będzie wynosiła kilkanaście tysięcy fanow (jak nie kilkadziesiąt) z całego świata. I nie spędzają mu snu z powiek fani z polski,ukrainy czy białorusi którzy za te 50$ mogą przeżyc następny miesiąc.

Masz wybór..albo sie temu sprzeciwiac i buntowac wiedząc że i tak na nic sie to zda, albo wykupić backstage i chodzić zimą w trampkach ;]
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
adanuta
It's My Life
It's My Life

Post autor: adanuta »

Ja myśle, że czas przestać się użalać. Wiemy, że 50 dolców to dużo, ale Ludzie, Kogo stać niech płaci za backstage a kogo nie stać lub nie chce niech nie płaci. Tu przecież nikt nikogo nie zmusza.... Chyba już na ten temat dość słów padło. A jak jovizna pisze Jona to i tak zbyt nie obchodzi bo swoje z tego będzie miał. I tym " optymistycznym" akcentem kończę swój wywód... :)
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

komercha, chęć napchania sakiewki i tyle.... smutne
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

zgadzam się z tym, że to indywidualna kwestia - być czy nie być (oczywiście w backstage). Ja byłam przez rok i choć już chyba się nie będę raczej rejestrować, to miło wspominam ten rok i niczego nie żałuję!! No, może prócz tego, że BJ nie byli wtedy w Pl.... :mrgreen:
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”