Lost Highway

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Nie iwem Jovizna. Wydawało mi się, ze znasz moje zdanie, a zadajesz takie głupie pytania ;]
pragniesz takich utworow jak w latach 80' masz na mysli chwytlwe melodie typu livin badz bad medicine? To jest ten Twoj poziom, ktorego oczekujesz teraz?
Nie rozumiem po co to piszesz ;/ Nigdy chyba nawet tych piosenek ani nie chwaliłem, ani nie krytykowałem. A jesi już, to piosenki te są proste, ale mają w sobie to coś. W szczegolnośc Bad Medicine, bo za Livin'em specjalnie nie przepadam ;]
A jesli chodzi o "poziom" , to chyba dobrze wiesz, ze najwyzsze 'loty' mieli w latach 90 tych. Nie wiem po co walisz takimi tekstami?
by przestac ciagle powtarzac, ze chce sie piosenki takie jak grali w tamtych czasach!
i znowu!! To do mnie ??!! ;| Chodzi o to by tworzylimuzyke przynajmniej na takim poziomie. *juz pomijam porownania do tego co jest teraz) AMEN
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

w latach 80 byli cudni i wielcy za sprawa płyty o której decydowały dzieciaki w pizzeri
w latach 90 ludzie byli przekonani ze Jon z każdym włosem odciął 1 fana, czyli okres lawiny krytyki fanów na nowy image i nową muzykę i jakoś przemęczyli okres lat 90'
w obecnych latach CRUSH wykreował nową ere w muzyce czyli pop rock - plyta crush byla slabiutka , bounce miala byc mocna i ostra i fani też nie docenili bo mimo kilku ostrzejszych kawałków żaden przełom sie nie stał , no i hand piosenki lekko zabarwione rockiem a nagrody zbieraja za piosenke "sia la la la " wiec czemu mieliby uciekać od muzyki "sia la la la " skoro nabija ich portfele ? i Ameryka ich troszke docenila. Rownie krytycznie wypowiadają sie fani o Metallice, Aerosmith czy nawet Goo Goo Dolls - nie ma recepty by zadowolić wszystkich na świecie ale skoro są już po X lat na rynku i utrzymuja sie na nim znaczy ze jeszcze im sie chce. Zapewnie Jon jakby po płycie These Days strzelił sobie w łeb miałby 20% wiecej fanów ktorzy by czekali az Island Records wyda jakieś zarejestrowane w studio kawałki piosenek ktore bylyby hitami :) ja sie ciesze ze wogole cos nagrywaja i sie starają i gdybym przejmowal się opiniami ludzi nie byłbym juz 15 lat fanem :) i Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet :) (zapewne jovizna najpierw otworzy forum wiec tu życzenia :D:D:D)
C'mon
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

dobre! Jak zwykle schodzimy z tematu, ale kto powiedział, że Bon Jovi to zespół rockowy?
Mam zaczac wymieniac?
Przesledz ostatnie 10 lat,jestesmy przy destination- czy midnite in chelsea it's my life, all about lovin u, płyta tlfr, who says itp to są kawałki rockowe? Jak dla mnie nie bardzo.
Itsmy life tak ... do tego One wild night , dirty litte secret , hook me up , undiveded , cala plyta live OWN , Last man standig dlugo by jeszcze wymieniac. Te piosenki ktore wymienilem sa dowodem na to ze BJ potrafia grac dobrego rocka .
W takim razie ja znam Matta Bongiovi ;] troche Cie to razi co pisze? Sorry, ale dla mnie nie ma to w ogole znaczenia!!!
Okey nie znam cie
Cytat:
Jestem fanem Bon Jovi i dlatego chce aby grali rocka takiego jak w latach 90 .

To włącz sobie keep the faith!
Widac ze nie rozumiesz o co mi chodzi . Ja nie chce sobie wlaczac KTF ja chce aby w 2007/08 roku Bon Jovi nagrali plyty tak dobre jak wtedy .
I nie mow mi ze nie potrafia , co pamiec stracili przez 10 lat?
Za duzo bzdetnych gazet się naczytałeś
Moja wiedza na temat Bon Jovi opiera sie glownie na MTV oraz Internecie . Nie czytam tych gazet o ktorych ty myslisz. Dotego ogroma wiedze o BJ przekazalo mi moje starsze rodzenstwo ( ktore przestalo sluchac BJ po CRushu) Po 2 mam sluch i jakis gust i odrazu slychac roznice miedzy rokiem 1990 a 2000.
Znaczy się, Ci co wolą allright allright sa innej kategorii ?
Nie
Uwielbiam takie teksty! Syndrom polskiego fana. Problem nie jest w bon jovi i w tym jaką muzykę graja, ale w wiekszosci z was! Macie jakies kompleksy z tego powodu, że lubicie muzyke bj? Co chwila slysze takie teksty LUDZIE!! Co kogo to obchodzi
Przyznaje ten syndorm wystepuje , ale mnie nie dotyczy. Ja mam gdzies co kto o tym myli.Ale tak ogolnie jest !! Nawet temat na forum o tym jest jak dobrze pamietam.

Ta piosenka jest na prawdę fajna... bardzo, bardzo fajna !!
I nie mówcie mi że nie słychać w niej Bon Jovi :zly: ! Słychać.. :brawo:
I jeszcze ten śpiew Jona... facet na prawdę stara się urozmaicać. W trzech kawałkach jakie mamy śpiewa inaczej w każdym.
Ja tam nic nowego nie slysze , a staram sie .
Tak Bovi ja obrażam zespół tym, że ich płyty mogłyby leżeć na półce z disco polo a mnie i tak by to nie wzruszyło
MOze nie obarazasz ale predziej twoje slowa niz moje .
Z tego co widzę, to w czasach Keep the faith jeszcze raczkowałes
1992 ... hmm juz chodzilem
Przecież przedewszystkim chodzi o "poziom" muzyki, a ten jest dość S?ABY !!
Widac sie rozumiemy

To Panie Ryszardzie powiedz mi Pan czemu dzieje sie dokładniene na odwrot ?? Z całym szacunkiem !!
Czekam na odpowiedz!
Skonczcie te swoje wycieczki do lat osiemdziesiatych! JA JUZ SIE Z TYM POGODZILAM :D
JA NIE !! moze tutaj jest sedno sprawy.
Stary gdzie ty tam widzisz jakiekolwiek urozmaicenia? Standartowo zwrotka -refren-zwrotka-refren-solo-mostek-2xzwrotka ! jak w 95% piosenek od 2000 roku...i to musze przyznac jest dobijające... W sumie na np KTF czy TD bylo podobnie ale nie tak odrazu 'rzucajaco sie w oczy'... no i wiekszosc piosenek miala po mininum 5 minut...a teraz 3, ledwo 4 min. No ale starzeja sie wiec energii i pomyslow na pisanie takich dlugich piosenek coraz mniej i jak dla mnie to jest zrozumiale.
Mamy wyczekiwaną, nową, fajną piosenkę a tu na forum atmosferka co najmniej jakby się zespół rozpadał...

Dokladnie!! za kazdym razem jak ma wyjsc jakas nowa plyta, albo ukaze sie jakis fragment to nic tylko NARZEKACIE!!
Rozumiem, komus sie moze nie podobac nowa piosenka czy plyta i to napisac ale nie zeby odrazu "eeee kur*aaaaaaaaa ja chce zeby grali jak na dis dejs i kip de fejt! łeeeee "...
Stary ty takze narzekasz wiec o co ci chodzi ?

Na koniec takze zloze zyczenie WSZYSTKIM KOBIETEM Z TEGO FORUM ORAZ NIE TYLKO :P Duzo zdrowia a takze szczescia .. i wszystkiego ogolnie:P
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A jesli chodzi o "poziom" , to chyba dobrze wiesz, ze najwyzsze 'loty' mieli w latach 90 tych.
Owszem poziom był artystycznie wyższy niż w 80tych i doceniła to krytyka mówiąc, ze płyty są lepsze pod tym względem, ale nie uważali tego za jakieś arcydzieło i nigdy tych płyt nie określali takim mianem. Natomiast Crush (który wg Ciebie jest niżej artystycznie - chociaz ja uważam, ze artystycznie jest na równie dobrym poziomie tylko mówi o zupełnie innych tematach) został od razu doceniony i co więcej był wychwalany + 1wsza nominacja Grammy dla ALBUMU.
Chodzi o to by tworzylimuzyke przynajmniej na takim poziomie.
Chodzi CI o poziom (nominacje Grammy nie udowadniajaz, ze jest on dobry) czy o STYL muzyki. Bo tutaj chyba tkwi problem.

A dla zobrazowania:
Przecież przedewszystkim chodzi o "poziom" muzyki, a ten jest dość S?ABY ->->-> Nijak sie ma do: 5-ciu nominacji Grammy + masy nagród (pulbiczności + krytyki) + nagrody Grammy + Dobrych recenzji krytyki + itp.

STYL nie określa Poziom (chociaż widać, że niektórzy tak to postrzegają).

A co do joviego -> Zmieniłęś się :) Nie poznaje Cię :)
ja sie ciesze ze wogole cos nagrywaja i sie starają i gdybym przejmowal się opiniami ludzi nie byłbym juz 15 lat fanem
jovi -> to są piękne słowa normalnie :)

Dokladnie!! za kazdym razem jak ma wyjsc jakas nowa plyta, albo ukaze sie jakis fragment to nic tylko NARZEKACIE!!
Rozumiem, komus sie moze nie podobac nowa piosenka czy plyta i to napisac ale nie zeby odrazu "eeee kur*aaaaaaaaa ja chce zeby grali jak na dis dejs i kip de fejt! łeeeee "...
Odczuwam pewną zrozumiała dla mnie irytacje :)
Więc nie jest tylko tak, że zwrotka/refren/zwrotka itd... są wstawki i urozmaicenia.
A mnie tutaj zaskoczył niebanalny śpiew.
Mamy wyczekiwaną, nową, fajną piosenkę a tu na forum atmosferka co najmniej jakby się zespół rozpadał...
No wlasnie :P
Czy zespol musi pisac teksty o tym co sie dzieje w ich rzyciu w danym czasie .
NIE. Tak robi Metallica, tak robią BAckstreet Boysi, tak robi Stefan i Halina ze Zbyszofa. ALE ZESPÓ? BON JOVI ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE tak robił. TLFR zrobili bo chcieli pomajstrować. ZAWSZE mówia, że graja to co CZUJ? bo nie chcą być sztuczni.

Gral metal dla dziewczynek ale jakos te piosenki byly hitami . In these arms wg mnie jako song nie sprawia wrazenia takiej piosneki a teledys jest bardzo fajny . A co do Misunderstood to nie przypominaj mi tego ;/ ten teledysk , Jon - wygolona klata i ta koszula czy cos naprawde wstyd mi bylo jako FAN Bon Jovi
1. Z teledysku In These Arms to sie nawet Beavis (czy jak on tam ma) i jego kumpel nabijali.

2.A powiedz mi, że IMLife, SIISo, TYFLMe, OWNight, Everyday, WSYCGHome czy HAND nie były hitami ?? Chyba, ze patrzysz tylko na Polske. To i owszem z tych piosenek największy sukces odniósł IML ale piosenki z lat 80tych u nas też nie odniosły sukcesu bo nawet ich w PL nie puszczano ! (tylko co niektóe).
Ja obu tych kawalkow nie lubie slochac dla mnie na grammy zasluguja inne piosneki BJ , mam swoje grammy .
Mówisz co fan czuje? Otóż JA jako fan czuje że Everyday jest świetną ROCKOW? (Podchodzącą pod Hard) piosenką któą wałkuje własnie na gitarze elektrycznej. WSYCGH jest świetną lajtową piosenką któą chętnie puściłbym sobie jadąc Cadillakiem po Amerykańskich autostradach (+ LHighways, DAnywhere i jeszcze pare).

W powiedzial gdby ktos spiewal Everyday ze jest to muzyka dla fryzjerow.
Ale on określił CA?A twórczość BJ jako muzyka dla Fryzjerów a nie kawałek Everyday ! A Leszczyński powiedział potem , że KTF to Country (w innym odcinku).
Jestem fanem Bon Jovi i dlatego chce aby grali rocka takiego jak w latach 90 .

To włącz sobie keep the faith!
TO było genialne :)

Nom ja też się przyłączam do życzeń.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Stary ty takze narzekasz wiec o co ci chodzi ?
Uuuu z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie kiepsko... nowej matury bys nie zdał.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

A moim zdaniem Piter powinienes napic się meliski, bo widze, ze kazdy Twoj post jest zabarwiony lekka agresja :P a herbatka pozwoli Ci sie uspokoic i zrelaksowac ;) take it easy.

Do konca sami nie wiecie czego chcecie. Najpierw slyszę- niech graja tak jak w latach osiemdziesiatych i dziewiedziesiatych! Niech nie spiewaja wiecznie allright allright anie live my life itp. wiec gdy pytam jakie to teksty z tych lat 80 sa wysokich lotow i na poziomie, to slysze ze nie chodzi o teksty ani o chwytliwe melodie lat 80 tylko 90!!
dobre! Jak zwykle schodzimy z tematu, ale kto powiedział, że Bon Jovi to zespół rockowy?

Mam zaczac wymieniac?
Mozesz zaczynac...
Itsmy life tak ... do tego One wild night , dirty litte secret , hook me up , undiveded , cala plyta live OWN , Last man standig dlugo by jeszcze wymieniac. Te piosenki ktore wymienilem sa dowodem na to ze BJ potrafia grac dobrego rocka .
Z ta roznica, ze ja wymienilam songi, ktore byly singlami a Ty w wiekszosci te, ktore gdzies tam na szarym koncu znalazly sie na jakiejs plycie.
Przyznaje ten syndorm wystepuje , ale mnie nie dotyczy. Ja mam gdzies co kto o tym myli.Ale tak ogolnie jest Nawet temat na forum o tym jest jak dobrze pamietam.
Gdybys wierzyl w to co mowisz, to nie pisalbys tekstu w stylu: "niech nagraja plyte taka, by prawdziwi fani rocka nie smiali sie z nich " ;]
MOze nie obarazasz ale predziej twoje slowa niz moje .
Wiesz, zaloze sie, że Jonowi tez powiewaloby to czy plyty ich sa w sekcji-disco polo,czy muzyki symfonicznej ;D
To Panie Ryszardzie powiedz mi Pan czemu dzieje sie dokładniene na odwrot Z całym szacunkiem

Czekam na odpowiedz!
To jest wasza opinia. Widocznie oni postrzegaja to inaczej.
Gral metal dla dziewczynek ale jakos te piosenki byly hitami
To jest najbardziej wkurzajace :D Tytul jakiegos artykulu prasowego, ktory non stop jest przytaczany na tym forum! Oni nigdy nie grali metalu ani dla dobrych ani dla grzesznych dziewczynek! Grali rock n rolla i zawsze to powtarzaja! I darujcie slowa Wojewodzkiego, ktory lubi byc kontrowersyjny "pod publike"

I na koniec:

W IMIENIU SWOIM JAK I WSZYSTKICH KOBIET NA TYM FORUM DZIEKUJę ZA ?YCZENIA (CHOCIAZ CZUJE SIE OSACZONA PRZEZ MęSKI RÓD W TYM TEMACIE HEHEH CHYBA TYLKO JA MAM JESZCZE JAKIEKOLWIEK SI?Y BY Z WAMI DYSKUTOWAC)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Uuuu z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie kiepsko... nowej matury bys nie zdał.
Stary ja bym nie zdal gdybys tu tworzyl teksty .

Najpierw narzekasz na to co Grzesiek napisal ze LH jest fajna ,mowisz ze jest calkiem inaczej . A pozniej walisz haslo ze wszyscy narzekamy ;/ Wiec ocb?

Tutaj na forum nie dojdzemy do porozumienia . Zawsze beda 2 obozy . Adrian jovizna oraz reszta ktora akceptuje muzyke terazniejsza muzyke . Jest 2 grupa Piotrek oraz ja i pare innych osob ktorym ta muzyka nie odpowiada. Nie mowi ze nie ciesze sie ze BJ graja caly czas . Bardzo mnie cieszy ze BJ graja tyle lat , moge sluchac ich muzyke i czesto to robie . Ale chcialbym aby grali tak jak za czasow These days. Jak to wam nie pasuje to zablokujcie mi konto .

Mozesz zaczynac...
Jejku przeceiz Bon Jovi zawsze byli uznawani za rockowy zespol .

Kto ci powiedzial ze Bon Jovi nie jest rockowym ? A jak nie jest rockowym to jakim?
Z ta roznica, ze ja wymienilam songi, ktore byly singlami a Ty w wiekszosci te, ktore gdzies tam na szarym koncu znalazly sie na jakiejs plycie.
JEdna z cech Bon Jovi jest to ze czesto nie daja na single najlepszych piosnek na plyciie np Hook me up , Undiveded, Dirty litte secret , Last man standig, Two story town,
To jest najbardziej wkurzajace :D Tytul jakiegos artykulu prasowego, ktory non stop jest przytaczany na tym forum! Oni nigdy nie grali metalu ani dla dobrych ani dla grzesznych dziewczynek! Grali rock n rolla i zawsze to powtarzaja! I darujcie slowa Wojewodzkiego, ktory lubi byc kontrowersyjny "pod publike"
Mnie to takze wkurza ;/ taka etykieta jest spowodowana tym ze bon jovi wygladaja tak jak wygladaja .A slowa grali rock a rolla .. fajnie by grali go dalej.
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Adrian pisze:A mnie tutaj zaskoczył niebanalny śpiew.
Trudno się nie zgodzić. W ogóle jak posłuchać tego co mamy z nowej płytki to Jon bardzo się przykłada do śpiewania. Jego śpiew jest ostatnio bardzo ciekawy i właśnie niebanalny (momentami jak na TD).

Może gdybym nie miał 14 a 25 lat i słuchał bym Bon Jovi od 10-ciu lat to być może bym tego nie trawił. Ale inna sprawa że choć zaczynałem od NJ to zawsze wolałem nowe BJ (2000 ->).
Bovi pisze:JEdna z cech Bon Jovi jest to ze czesto nie daja na single najlepszych piosnek na plyciie np Hook me up , Undiveded, Dirty litte secret , Last man standig, Two story town,
Niestety tak jest. Z tym się trzeba pogodzić.

Proponuję zrobić ankietę w której będzie można zagłosować na Lost Highway - tak lub nie (bez takich że średnio, nieźle itp...). Zobaczymy kto ma rację :lol:
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Bovi napisał:
Stary ja bym nie zdal gdybys tu tworzyl teksty .
A co za trudne dla Ciebie ? :D
Bovi napisał:
Najpierw narzekasz na to co Grzesiek napisal ze LH jest fajna ,mowisz ze jest calkiem inaczej . A pozniej walisz haslo ze wszyscy narzekamy Wiec ocb?
Biega o to, ze nie narzekam tylko wyraziłem wlasne zdanie. A na koncu napisałem, ze rozumiem czemu teraz nagrywaja taka muzyke... nie chce mi sie cytowac samego siebie... Dotarło?
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tutaj na forum nie dojdzemy do porozumienia . Zawsze beda 2 obozy . Adrian jovizna oraz reszta ktora akceptuje muzyke terazniejsza muzyke . Jest 2 grupa Piotrek oraz ja i pare innych osob ktorym ta muzyka nie odpowiada
Robaczku a w ogole jest mozliwe porozumienie w tej kwestii?

Tak, akceptuję! Nie jest to do konca muzyka moich marzen, ale skoro oni decydują sie na to, to ja w to wchodzę! Nie zalezy mi na tym by był to rock! Może byc i disco, ale jesli mi to disco przypadnie do gustu to ja chce go sluchac! bo chodzi chyba o to, co Ci sama piosenka daję a nie o to jakiej kategorii jest. Nie bedzie juz to ta sama euforia z którą słuchało sie pierwszy raz ktf, ale prawie 10 lat wałkowania tego robi swoje!

I przepraszam, ale ja do swojego obozu nikogo nie zapraszałam :P
Ale chcialbym aby grali tak jak za czasow These days.
A moze Jon dlatego nieustannie powtarza w swoich tekstach:
Goodbye to all my yesterdays, goodbye I'm movin on
by dac Ci do zrozumienia, ze to co bylo minelo i juz nie powroci? :P
Jak to wam nie pasuje to zablokujcie mi konto .
Ok zrobi sie jak Bodzio wroci . joke :P
Jejku przeceiz Bon Jovi zawsze byli uznawani za rockowy zespol .

Kto ci powiedzial ze Bon Jovi nie jest rockowym ? A jak nie jest rockowym to jakim?
Uznawani przez kogo? Przez prasę? przez krytykow? To oni przypięli im ta metkę! Dla zespolu nigdy nie miało to wiekszego znaczenia. Chcieli grac rock n rolla,czyli taką muzykę jaką jaką czują! A czy to przez media nazywane było rockiem czy popem.. to lata mi to kolo noska
Mnie to takze wkurza taka etykieta jest spowodowana tym ze bon jovi wygladaja tak jak wygladaja
Rozumiem, ze publicznie powinni przeprosic za to, że byli i są nadal ( no prawie :P ) atrakcyjnymi facetami? :lol:
Przeciez to takie nie rockowe...
Proponuję zrobić ankietę w której będzie można zagłosować na Lost Highway - tak lub nie (bez takich że średnio, nieźle itp...). Zobaczymy kto ma rację
:cfaniak: Ten pomysl powinien umrzec szybciej niz sie narodzil.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Ty to jestes jovizna dziwna.Zawsze negujesz wszystko co mówią inni i najgłosniej wyrazasz swoje zdanie i myślisz ze jestes najmądrzejsza i wszystkie rozumy pozjadałaś.Prosze bardzo jesli cie to czyni szczesliwa i usatysfakcjonowana to trwaj dalej w swoich wyimaginowanych pogladach.Ale jak wiadomo najgorsze psy najgłosniej szczekaja......
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Zawsze negujesz wszystko co mówią inni
Pokaz mi to, gdzie kogos obrazam, gdzie neguje. Staram sie raczej pokazac cos, czego inni zdaja sie nei dostrzegac.
najgłosniej wyrazasz swoje zdanie
Mam prawo do tego a co uwazasz za "najglosniejsze" to twoja sprawa
i myślisz ze jestes najmądrzejsza i wszystkie rozumy pozjadałaś.
Twojego nie, bo bym sie nie najadla.
.Prosze bardzo jesli cie to czyni szczesliwa i usatysfakcjonowana to trwaj dalej w swoich wyimaginowanych pogladach
Who r u to tell me how to live my life?
Ale jak wiadomo najgorsze psy najgłosniej szczekaja......
I za ten tekst pownienes dostac co najmniej ostrzezenie :)

Wiem, ze nadepnelam ci na odcisk, ale upustu emocji szukaj gdzie indziej.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekb23 ty szczekasz najglosniej. Jovizna napisala pare dlugich postow na ten temat i nikogo nie obrazila tak jak ty tym swoim jednym.
Robaczku a w ogole jest mozliwe porozumienie w tej kwestii?
Robaczku :P ... raczej nie ma . Ale po to jest forum zeby o tym dyskutowac . Jak bysmy nie mieli o czym gadac to bysmy nie siedzieli tutaj.
A moze Jon dlatego nieustannie powtarza w swoich tekstach:
Goodbye to all my yesterdays, goodbye I'm movin on
by dac Ci do zrozumienia, ze to co bylo minelo i juz nie powroci?
Wiesz ze moze i tutaj Masz racje ;] Ale ja nie chce takiej racji .
Ok zrobi sie jak Bodzio wroci . joke
Zrobie sobie nowego usera i dalej bede was wkurzal :P
Uznawani przez kogo? Przez prasę? przez krytykow? To oni przypięli im ta metkę! Dla zespolu nigdy nie miało to wiekszego znaczenia. Chcieli grac rock n rolla,czyli taką muzykę jaką jaką czują! A czy to przez media nazywane było rockiem czy popem.. to lata mi to kolo noska
Rockiem bardziej lata 90 , po KTF raczej rock and roll zas TD rock taki dojrzaly , Crush pop-rock , LH - country OMG
Rozumiem, ze publicznie powinni przeprosic za to, że byli i są nadal ( no prawie :P ) atrakcyjnymi facetami? :lol:
Przeciez to takie nie rockowe...
Nie przeprosic , za wyraz twarzy oni nie odpowiadaja . Ale taki wyglad moze nie jest rockowy ale w wykonaniu BJ jest do zniesienia.
i myślisz ze jestes najmądrzejsza i wszystkie rozumy pozjadałaś.

Twojego nie, bo bym sie nie najadla.
TO bylo dobre:D
Ale jak wiadomo najgorsze psy najgłosniej szczekaja......

I za ten tekst pownienes dostac co najmniej ostrzezenie :)
Ostrzezenie jak najbardziej. bartekbb23 ile masz lat?
Biega o to, ze nie narzekam tylko wyraziłem wlasne zdanie. A na koncu napisałem, ze rozumiem czemu teraz nagrywaja taka muzyke... nie chce mi sie cytowac samego siebie... Dotarło?
To ci ktorzy wg ciebie narzekaja tez wyrazaja wlasne zdanie. I nie dotarlo . Wg mnie sam sie w tym pogubiles.
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

jovizna pisze:Zawsze negujesz wszystko co mówią inni

Pokaz mi to, gdzie kogos obrazam, gdzie neguje.
Nie ma sprawy. Ja pokażę:
jovizna pisze:Proponuję zrobić ankietę w której będzie można zagłosować na Lost Highway - tak lub nie (bez takich że średnio, nieźle itp...). Zobaczymy kto ma rację

:cfaniak: Ten pomysl powinien umrzec szybciej niz sie narodzil.
Tutaj właśnie negujesz :P (ale nie obrażasz ;)) . Ale Twoje prawo. Nie neguję tego :D

Jeszcze jedno: czy aż tak Ci się spieszy że nie masz czasu na polskie znaki :PPP ?
Ostatnio zmieniony 8 marca 2007, o 21:05 przez Grzesiek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Zerowy poziom 90% powyższych wypowiedzi mnie przeraża. Zaczniecie pisać coś ciekawego a nie bić się jak przedszkolaki?
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”