A jesli chodzi o "poziom" , to chyba dobrze wiesz, ze najwyzsze 'loty' mieli w latach 90 tych.
Owszem poziom był artystycznie wyższy niż w 80tych i doceniła to krytyka mówiąc, ze płyty są lepsze pod tym względem, ale nie uważali tego za jakieś arcydzieło i nigdy tych płyt nie określali takim mianem. Natomiast Crush (który wg Ciebie jest niżej artystycznie - chociaz ja uważam, ze artystycznie jest na równie dobrym poziomie tylko mówi o zupełnie innych tematach) został od razu doceniony i co więcej był wychwalany + 1wsza nominacja Grammy dla ALBUMU.
Chodzi o to by tworzylimuzyke przynajmniej na takim poziomie.
Chodzi CI o poziom (nominacje Grammy nie udowadniajaz, ze jest on dobry) czy o STYL muzyki. Bo tutaj chyba tkwi problem.
A dla zobrazowania:
Przecież przedewszystkim chodzi o "poziom" muzyki, a ten jest dość S?ABY ->->-> Nijak sie ma do: 5-ciu nominacji Grammy + masy nagród (pulbiczności + krytyki) + nagrody Grammy + Dobrych recenzji krytyki + itp.
STYL nie określa Poziom (chociaż widać, że niektórzy tak to postrzegają).
A co do joviego -> Zmieniłęś się

Nie poznaje Cię
ja sie ciesze ze wogole cos nagrywaja i sie starają i gdybym przejmowal się opiniami ludzi nie byłbym juz 15 lat fanem
jovi -> to są piękne słowa normalnie
Dokladnie!! za kazdym razem jak ma wyjsc jakas nowa plyta, albo ukaze sie jakis fragment to nic tylko NARZEKACIE!!
Rozumiem, komus sie moze nie podobac nowa piosenka czy plyta i to napisac ale nie zeby odrazu "eeee kur*aaaaaaaaa ja chce zeby grali jak na dis dejs i kip de fejt! łeeeee "...
Odczuwam pewną zrozumiała dla mnie irytacje
Więc nie jest tylko tak, że zwrotka/refren/zwrotka itd... są wstawki i urozmaicenia.
A mnie tutaj zaskoczył niebanalny śpiew.
Mamy wyczekiwaną, nową, fajną piosenkę a tu na forum atmosferka co najmniej jakby się zespół rozpadał...
No wlasnie
Czy zespol musi pisac teksty o tym co sie dzieje w ich rzyciu w danym czasie .
NIE. Tak robi Metallica, tak robią BAckstreet Boysi, tak robi Stefan i Halina ze Zbyszofa. ALE ZESPÓ? BON JOVI ZAWSZE, ZAWSZE, ZAWSZE tak robił. TLFR zrobili bo chcieli pomajstrować. ZAWSZE mówia, że graja to co CZUJ? bo nie chcą być sztuczni.
Gral metal dla dziewczynek ale jakos te piosenki byly hitami . In these arms wg mnie jako song nie sprawia wrazenia takiej piosneki a teledys jest bardzo fajny . A co do Misunderstood to nie przypominaj mi tego

ten teledysk , Jon - wygolona klata i ta koszula czy cos naprawde wstyd mi bylo jako FAN Bon Jovi
1. Z teledysku In These Arms to sie nawet Beavis (czy jak on tam ma) i jego kumpel nabijali.
2.A powiedz mi, że IMLife, SIISo, TYFLMe, OWNight, Everyday, WSYCGHome czy HAND nie były hitami

Chyba, ze patrzysz tylko na Polske. To i owszem z tych piosenek największy sukces odniósł IML ale piosenki z lat 80tych u nas też nie odniosły sukcesu bo nawet ich w PL nie puszczano ! (tylko co niektóe).
Ja obu tych kawalkow nie lubie slochac dla mnie na grammy zasluguja inne piosneki BJ , mam swoje grammy .
Mówisz co fan czuje? Otóż JA jako fan czuje że Everyday jest świetną ROCKOW? (Podchodzącą pod Hard) piosenką któą wałkuje własnie na gitarze elektrycznej. WSYCGH jest świetną lajtową piosenką któą chętnie puściłbym sobie jadąc Cadillakiem po Amerykańskich autostradach (+ LHighways, DAnywhere i jeszcze pare).
W powiedzial gdby ktos spiewal Everyday ze jest to muzyka dla fryzjerow.
Ale on określił CA?A twórczość BJ jako muzyka dla Fryzjerów a nie kawałek Everyday ! A Leszczyński powiedział potem , że KTF to Country (w innym odcinku).
Jestem fanem Bon Jovi i dlatego chce aby grali rocka takiego jak w latach 90 .
To włącz sobie keep the faith!
TO było genialne
Nom ja też się przyłączam do życzeń.