Richie niszczy koncert MTV Unplugged!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ja pierdziele odwalcie sie od Adriana wreszcie co
Napisał co napisał , znalazl takie info i tyle. Potem powiedział co naprawde myśli i po sprawie. Przestańcie jeździć po nim gdyż to właśnie Adrian przedstawia na tym forum posty najbardziej "fachowe" z największa liczbą odpowiadajacych prawdzie informacji.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day

Zastanawia mnie tylko jedno. Zaraz po poście Adriana napisałam, że jest to kompletna bzdura zaczerpnieta z plotkarskiego serwisu.Nakreśliłam jak wyglądała naprawdę sytuacja. Mimo to, temat nakręcał się dalej z niedowierzaniem-jak to w ogóle mozliwe,by Sambora schrzanił koncert. Czyżby moje posty były mniej wiarygodne od Adrianowych? DAMN!
Przychylam się do posta Franka, nie podobają mi się takie prowokacje ani żarty. Dobrze wiemy, że informacje zamieszczane na innych stronach czy w gazetach:Tinach, naj, bądż bravo whatever, mają jakieś swoje żródło pochodzenia. Zapewnie nie jeden raz za takie posłuzyło "dziennikarzom" bj.pl. Po co więc nakręcac bezsensowną nieprawdziwą dyskusje, która potem idzie dalej w sieć? Niestety nikt potem nie poinformuje ludzi, że była to wyłącznie prowokacja Adriana z forum bon jovi

Także dzisiaj Adrian dostajesz "minusa"
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ok. Spox. Ale przeczytałeś to co napisałem później, że była to lekka prowokacjaAdrian ty się troche przejechałeś po Richu to ja sie troche przejechalem po Tobie.
Nie jestem tutaj żadną osobistością od pisania rzetelnych informacji. Mogę pisać jak najbardziej bzdurne info które mogą moderatorzy usuwać a ja moge dostać bana , albo ostrzeżenie (PippoNie no cholera jasna, ludzie CO WY GADACIE. nie wiem czy śmiać sie czy płakać. Adrian wiesz jaka jest koronna zasada rzetelnego dziennikarza, bądź w twoim przypadku umieszczającego na forum informacje?
Tak pamiętam to jak dzisiaj. Odpowiedź Jona po pierwszym przesłuchaniu była : NIE. Dopiero drugie przesłuchanie przyniosło zamierzony efekt (5 sekund i You are in !)Przypomnę może historię założenia Bon Jovi., Rich się zgłosił bo był przekonany - zresztą słusznie - ze tylko on może nadać temu zespołowi charakterystyczne brzmienie. On jest nierozerwalną częścią zespołu i nia pozostanie do końca.
Kurde. Nie czytałeś tego co później napisałem, czy nie jasno sie wyraziłem. To była PROWOKACJA. Widać skuteczna....I do tego nazywać jeszcze kogoś MENELEM. Człowieku wiesz co, może najpierw pomyśl zanim coś napiszesz, ok?
Czy mi się wydaje czy tylko jedna osoba zrozumiała co pisałem we wcześniejszych postach :/Ja pierdziele odwalcie sie od Adriana wreszcie coNapisał co napisał , znalazl takie info i tyle. Potem powiedział co naprawde myśli i po sprawie.
Bałem się, ze mi zepsujesz zabawęCzyżby moje posty były mniej wiarygodne od Adrianowych? DAMN!![]()
Kurde fajnie by było przeczytać informacje któarą sie wymyśliło np w Tylko RockuNiestety nikt potem nie poinformuje ludzi, że była to wyłącznie prowokacja Adriana z forum bon jovi![]()
To jeszcze jeden wał i mam plusaTakże dzisiaj Adrian dostajesz "minusa"
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
"?eby nie było nudno (i miałem zły dzień) postanowiłem trochę sobie pojechać po Ryśku."
Czy tak sie zachowuje ktoś kto ma zły dzień? O menelu też była informacja czy to jedynie Twoje Adrian conajmniej niestosowne określenie?
Ostatnie Twoje posty odebrałem jako próbę zatarcia złego wrażenia.
Pozostane przy swoim zdaniu tzn: jeśli coś chcemy napisać najpierw pomyślmy.....
Człowieka, który ma problem z alkoholem i który kieruje się do specjalistycznej kliniki na leczenie odwykowe, moim subiektywnym zdaniem niesprawiedkliwie jest nazywać menelem.
Mimo wszystko Adrian, pozdrawiam i mam nadzieje, że unikniesz takich (moim zdaniem) wpadek w przyszłości.
Czy tak sie zachowuje ktoś kto ma zły dzień? O menelu też była informacja czy to jedynie Twoje Adrian conajmniej niestosowne określenie?
Ostatnie Twoje posty odebrałem jako próbę zatarcia złego wrażenia.
Pozostane przy swoim zdaniu tzn: jeśli coś chcemy napisać najpierw pomyślmy.....
Człowieka, który ma problem z alkoholem i który kieruje się do specjalistycznej kliniki na leczenie odwykowe, moim subiektywnym zdaniem niesprawiedkliwie jest nazywać menelem.
Mimo wszystko Adrian, pozdrawiam i mam nadzieje, że unikniesz takich (moim zdaniem) wpadek w przyszłości.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Spox. Jak to sami pisaliście - forum nie jest terapią dla ludzi z depresją. Richie tego nie czyta i nie zdołuje się bardziej więc można sobie trochę popisać głupot.
ps i offtop
Klepnoem sobie dzisiaj Andrju Gołote i Tomasz Adamka po ramieniu
I nie dostałem wpier...l . Aaaa co tam z Richiem widziałem Gołote i Adamka 
ps i offtop
Klepnoem sobie dzisiaj Andrju Gołote i Tomasz Adamka po ramieniu
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
I w imie prowokacji można nazwac kogoś menelem (dodatkwo kogoś takiego ? ;| ) Zastanow się trochę. Samo słowo "prowokacja" brzmi źle i nacechowane jest złymi wartościami !Kurde. Nie czytałeś tego co później napisałem, czy nie jasno sie wyraziłem. To była PROWOKACJA. Widać skuteczna....
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
"Menel" odnosiło się do przyszłości ... Może tak być ale nie musiI w imie prowokacji można nazwac kogoś menelem (dodatkwo kogoś takiego ? ;| ) Zastanow się trochę. Samo słowo "prowokacja" brzmi źle i nacechowane jest złymi wartościami !
A teraz nazwałem rzeczy po imieniu Richie to alkoholik.
Swoją drogą ciekawe co było powodem udania się do szpitala ...
a) Jon po koncercie MTV był na niego tak wściekły, że albo z nim po ludzku pogadał albo go zjechał i postawił ultimatum
b) Zobaczył chłop jak nisko upadł i że zaczyna zawalać już nawet koncerty i to go ruszyło
Pewne jest jedno. Koncert Unplugged był dobrym w skutkach wydarzeniem ...
Aż ciekaw jestem jak to wyszło.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
A po cóż tego typu spekulacje? Poszedł na odwyk bo poszedł i już. Dobrze, że się tak stało, bo im wcześniej się zacznie leczyć tym lepiej. Nieważne są okoliczności w jakich zdecydował się skierować na leczenie.Adrian pisze: Swoją drogą ciekawe co było powodem udania się do szpitala ...
a) Jon po koncercie MTV był na niego tak wściekły, że albo z nim po ludzku pogadał albo go zjechał i postawił ultimatum
b) Zobaczył chłop jak nisko upadł i że zaczyna zawalać już nawet koncerty i to go ruszyło
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
http://muzyka.onet.pl/10174,1550485,newsy.html - ci ludzie :|
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
http://www.youtube.com/watch?v=vVnjc8B9iSU
Holly s...t chyba się zakochałem w tej piosence
!!
Jakże refren pięknie brzmi w "tym świetle"
ps
I wy wierzycie że ja chciałbym wymienić Ryska
Popatrzcie na ten filmik - piosenka jakże na czasie -> Coś genialnego 
Holly s...t chyba się zakochałem w tej piosence

Jakże refren pięknie brzmi w "tym świetle"
ps
I wy wierzycie że ja chciałbym wymienić Ryska

Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2007, o 11:02 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
No cóż...a najbardziej zaciekawił mnie ten komentarz - http://muzyka.onet.pl/1,202,8,31260842, ... forum.html
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Najlepiej komentować jak się nie wie jak było na prawdę. Parodia.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Najlepiej komentować jak się nie wie jak było na prawdę. Parodia.