Glos Jona i Pana Anki wspaniale do siebie pasuja
Paul Anka & Jon Bon Jovi - "My Way"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Mi nie pasuje ? A niby jak wszedłem w posiadanie tej piosenkiJak Ci nie pasuje to się poskarz modom
"Wszyscy mądrzy Polacy i tak zagłosują na PIS bo PiS jest jedyną partią która chce dla nas wszystkich dobrze. Reszta ludzi to komuniści i takich trzeba odsunąć od władzy !"Cale szczescie nie jestes, a takie zachowanie to mi pachnie PiSem
Daj spokój PiS to dla mnie patologia totalna a jak słucham "Fanatyków" Pisuaru to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać. Nie mówię tutaj o zwykłych ludziach popierających ich "idee" czy "program", ale o fanatykach.
Piosenka bardzo nostaliczna.
Głos Jasia i Anki są bardzo kompatybilne
Ciekawe jak by brzmieli gdyby razem ześpiewli jeszcze Dajane, musze im podusnąć ten pomysł 
Głos Jasia i Anki są bardzo kompatybilne
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Ja od kilku dni nie umiem się uwolnić. Słucham kilkanaście razy dziennie i wciąż jestem tak samo zachwycona jak za pierwszym razem. Lubię rockowe granie, ale jak wpadam w melancholijny nastrój mogłabym takich duetów słuchać w nieskończoność.
These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do