Tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=hT_9Idax ... r_embeddedDand pisze:Jest jakiś link do YouTube gdzie będzie to Q&A na żywo ?
BBC Radio 2 - Koncert
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Ktoś zamierza nagrywać? Jeśli tak, jest szansa na wrzucenie tego w mp3 potem? Sam bym to zrobił (znacie moje zamiłowanie do bootlegów
) ale mój komp odmawia nagrywania czegokolwiek "na żywo" (także z mikrofonu np.) 

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
7 utworów brzmi zarówno zachęcająco, jak i zaskakująco.. Przy okazji ostatniego analogicznego koncertu promocyjnego dla BBC w 2009 roku usłyszeliśmy 4 nowe utwory. Dla przypomnienia dodam, że były to późniejsze single, nie wliczając Work for The Working Man, które singlem ostatecznie nie zostało.
Szukając przyczyn dzisiejszej premiery przeszło połowy nowego albumu na dwa miesiące przed jego wydaniem, nasuwa mi się refleksja, że chłopaki muszą być wyjątkowo dumni z materiału, który nagrali, skoro decydują się na prezentację nikomu nie znanego materiału w tak dużej dawce szerszej publiczności, nie koniecznie znającej twórczość zespołu. BBC2 to jedna z najchętniej słuchanych stacji na Wyspach, a zatem wiele przypadkowych z punktu widzenia Jona i spółki osób usłyszy dziś najnowsze utwory.
Będzie dziś o czym pisać na forum.. czekamy
Szukając przyczyn dzisiejszej premiery przeszło połowy nowego albumu na dwa miesiące przed jego wydaniem, nasuwa mi się refleksja, że chłopaki muszą być wyjątkowo dumni z materiału, który nagrali, skoro decydują się na prezentację nikomu nie znanego materiału w tak dużej dawce szerszej publiczności, nie koniecznie znającej twórczość zespołu. BBC2 to jedna z najchętniej słuchanych stacji na Wyspach, a zatem wiele przypadkowych z punktu widzenia Jona i spółki osób usłyszy dziś najnowsze utwory.
Będzie dziś o czym pisać na forum.. czekamy

-
- I Believe
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Wydaje się, że rzeczywiście tylko szczęśliwcy z Wielkiej Brytanii będą mieli dostęp do streamu video. Są jednak programy do tzw. zmiany IP na brytyjskie i to chyba w taki właśnie sposób dałoby się obejść. Szczegółów jak to zrobić niestety nie znam. Co do 7 nowych utworów to muszę napisać, że jestem zaskoczony aż tak dużą ilością nowych utworów, które dziś zostaną zaprezentowane live. Czekam z niecierpliwością mając nadzieję, że będzie to później gdzieś dostępne do odsłuchania dla spóźnialskich. Zapowiada się zatem bardzo miły wieczór. Aktualnie ktoś strasznie w tym radio countrowo przynudza....
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Proszę: http://www.bbc.co.uk/radio/player/bbc_radio_two
Ja chwilowo słucham, ale nie wiem czy się odważę na całość
Ja chwilowo słucham, ale nie wiem czy się odważę na całość