BJ znowu bez Sambory...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Cóż, przykre, że wszyscy daliśmy się przez chwilę nabrać :(
Ale to tylko dowodzi, jak bardzo potrzebujemy potwierdzenia, że wszystko jest OK i w Gdańsku nie przeżyjemy rozczarowania.
Na szczęście chyba wszystko powoli wraca do normy, wczoraj "przypadkowy" keek Avy, dziś Richie poinformował na Twitterze, że zaczyna znów zajmować się swoimi sprawami :)
Czyli KTF i... szykujmy jednak te pierogi ;)
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ava dodała jeszcze na swoim Twitterze:
For the last time i do NOT have an ask fm, and to the dumb person who made the fake one of me, f you.
I nie dziwię się jej, to musi być strasznie wkurzające, gdy ktoś udaje Ciebie..

No i oczywiście Richie, ku uciesze nas wszystkich chyba :)
Hey everyone, starting to review all the contest stuff... Really having fun.. Thank you for all the entries....
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Cóż, żyłam jeszcze w przeświadczeniu, że może na to pytanie o pierogach odpowie twierdząco. Albo chociaż w ogóle odpowie. Natomiast w ciągu naszej nocy po prostu usunęła moje pytanie. Drażliwy temat?
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Dajcie sobie juz spokoj z tymi pierogami, bo pomysla, ze zyja tu same psychole.
Ile lat mozna podniecac sie tym, ze sambora lubi czy tam zna polskie sloowo? Powiedzial tez kiedys, iz babcia czesto mowila do niego " pocaluj mnie w dupe" i moglby w koncu wam tez to napisac. Serio lol
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

alniac pisze:Cóż, żyłam jeszcze w przeświadczeniu, że może na to pytanie o pierogach odpowie twierdząco. Albo chociaż w ogóle odpowie. Natomiast w ciągu naszej nocy po prostu usunęła moje pytanie. Drażliwy temat?
A nie mówiłem? O co się założyliśmy...? :D tak pytania można formułować jedynie dla fejkowców ;)

[ Dodano: 2013-04-26, 13:19 ]
jovizna pisze: Ile lat mozna podniecac sie tym, ze sambora lubi czy tam zna polskie sloowo? Powiedzial tez kiedys, iz babcia czesto mowila do niego " pocaluj mnie w dupe" i moglby w koncu wam tez to napisac. Serio lol
Jovizna, nie podawaj takich info!, założe się, ze teraz ktoś zapyta o tą babci pupę... :D
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

jovizna pisze:Dajcie sobie juz spokoj z tymi pierogami, bo pomysla, ze zyja tu same psychole.
Ile lat mozna podniecac sie tym, ze sambora lubi czy tam zna polskie sloowo? Powiedzial tez kiedys, iz babcia czesto mowila do niego " pocaluj mnie w dupe" i moglby w koncu wam tez to napisac. Serio lol
Tak to jest jak się wszystko bierze zbyt dosłownie ;)
Dla mnie hasło "pierogi" to czysta przenośnia, dla określenia naszej chęci pokazania Ryśkowi, że jesteśmy dumni z naszego braterstwa krwi i że on też może być z tego dumny, bo mieszkają tu fajni, pozytywnie zakręceni ludzie. Tylko tyle i aż tyle :))
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

A to miałam zapytać wprost "hi ava, you know... we're wondering if ur dad is laying on the couch basted to death. oh and if he's in rehab, please, tell us"? Pierożki miały być żartem ;)
Poza tym, Ava kiedyś na Twitterze czy gdzieś tam wspomniała, że jedzą z ojczulkiem pierogi i im smakują, więc tak totalnie fikcyjne pytanie to to nie było z drugiej strony.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Richie w tym samochodzie z Avą taki smutny. Pewnie skupiony na jeździe. Cholera jak go zobaczyłam przez te dwie sekundy to jeszcze bardziej za nim tęsknię. Richie wracaj ! :beksa:
BJ - It's my life - Always !
KondZik

Post autor: KondZik »

Richie zagrał z Heaven & Earth. Jeden kawałek o ile się nie myle, ale odsłuchał całą płyte napewno. Stwierdził, że faktycznie BJ teraz brzmi katastrofalnie np przy takim wydawnictwie i że ma dość grania takiego "czegoś".
Posłuchajcie sobie...
http://music.aol.com/new-releases-full-cds#/5
I Don't Know What Love Is polecam szczególnie

ps. nie mamy ani gorszego perkmana, ani klawiszowca (o czym często zapominacie tutaj), ani gitarzysty. Jon nie ma takiego głosu już ale nadal potrafi śpiewać, żeby chwyciło serducho.
Ale po co?

[ Dodano: 2013-04-27, 11:02 ]
z TW

Heaven & Earth Band @HeavenEarthBand 8godz.

All of the positive comments about "Dig" re-enforces our idea that people are ready to bring real music back into their lives. Thank you!

Dziękuje dobranoc
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

KondZik pisze: Posłuchajcie sobie...
http://music.aol.com/new-releases-full-cds#/5
I Don't Know What Love Is polecam szczególnie
Uważaj z takimi zachętami, bo w tym kraju obowiązuje ustawa o przeciwdziałaniu narkomanii, a od "Dig" naprawdę można się uzależnić :D Ja słucham niemal non stop od tygodnia :)

PS. Wanted for the End of the World też jest jest warta polecenia
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

KondZik pisze:Dziękuje dobranoc
wcześnie chodzisz spać...
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

Nie zdziwilbym sie, gdyby to bylo po nieprzespanej nocy ;)
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

ZB pisze:Nie zdziwilbym sie, gdyby to bylo po nieprzespanej nocy
Ja bym się bardzo zdziwił. To raczej gimbazjalny tekścik... traktuje nas jak dzieciuchy :(
KondZik

Post autor: KondZik »

bartekbb23 pisze:
ZB pisze:Nie zdziwilbym sie, gdyby to bylo po nieprzespanej nocy
Ja bym się bardzo zdziwił. To raczej gimbazjalny tekścik... traktuje nas jak dzieciuchy :(
Gimnazjalny ale nieSTETY już w wieku gimnazjalnym nie jestem :P
A tak poważnie to jak Wam się podoba kawałek z Richiem? Brzmi to bardzo rockowo/bluesowo w jego stylu nie?
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Stuart Smith dobrze wiedział, kogo ma zaprosić na gościnny występ do tego kawałka :)
Chociaż przyznam się, że gdy pierwszy raz usłyszałam o tym projekcie, miałam nadzieję, że oprócz gitary i talk boxa, Richie dołoży także swój głos.
Ogólnie utwór bardzo do mnie trafia. Oceniam go jako jeden z najlepszych na płycie. Chociaż wszelkie rankingi są trudne, bo cała płyta jest jak dla mnie genialna. Wieszczę renesans organów Hammonda :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”