Cóż, przykre, że wszyscy daliśmy się przez chwilę nabrać
Ale to tylko dowodzi, jak bardzo potrzebujemy potwierdzenia, że wszystko jest OK i w Gdańsku nie przeżyjemy rozczarowania.
Na szczęście chyba wszystko powoli wraca do normy, wczoraj "przypadkowy" keek Avy, dziś Richie poinformował na Twitterze, że zaczyna znów zajmować się swoimi sprawami
Czyli KTF i... szykujmy jednak te pierogi
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Cóż, żyłam jeszcze w przeświadczeniu, że może na to pytanie o pierogach odpowie twierdząco. Albo chociaż w ogóle odpowie. Natomiast w ciągu naszej nocy po prostu usunęła moje pytanie. Drażliwy temat?
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Dajcie sobie juz spokoj z tymi pierogami, bo pomysla, ze zyja tu same psychole.
Ile lat mozna podniecac sie tym, ze sambora lubi czy tam zna polskie sloowo? Powiedzial tez kiedys, iz babcia czesto mowila do niego " pocaluj mnie w dupe" i moglby w koncu wam tez to napisac. Serio lol
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
alniac pisze:Cóż, żyłam jeszcze w przeświadczeniu, że może na to pytanie o pierogach odpowie twierdząco. Albo chociaż w ogóle odpowie. Natomiast w ciągu naszej nocy po prostu usunęła moje pytanie. Drażliwy temat?
A nie mówiłem? O co się założyliśmy...? tak pytania można formułować jedynie dla fejkowców
[ Dodano: 2013-04-26, 13:19 ]
jovizna pisze:
Ile lat mozna podniecac sie tym, ze sambora lubi czy tam zna polskie sloowo? Powiedzial tez kiedys, iz babcia czesto mowila do niego " pocaluj mnie w dupe" i moglby w koncu wam tez to napisac. Serio lol
Jovizna, nie podawaj takich info!, założe się, ze teraz ktoś zapyta o tą babci pupę...
jovizna pisze:Dajcie sobie juz spokoj z tymi pierogami, bo pomysla, ze zyja tu same psychole.
Tak to jest jak się wszystko bierze zbyt dosłownie
Dla mnie hasło "pierogi" to czysta przenośnia, dla określenia naszej chęci pokazania Ryśkowi, że jesteśmy dumni z naszego braterstwa krwi i że on też może być z tego dumny, bo mieszkają tu fajni, pozytywnie zakręceni ludzie. Tylko tyle i aż tyle
A to miałam zapytać wprost "hi ava, you know... we're wondering if ur dad is laying on the couch basted to death. oh and if he's in rehab, please, tell us"? Pierożki miały być żartem
Poza tym, Ava kiedyś na Twitterze czy gdzieś tam wspomniała, że jedzą z ojczulkiem pierogi i im smakują, więc tak totalnie fikcyjne pytanie to to nie było z drugiej strony.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Richie w tym samochodzie z Avą taki smutny. Pewnie skupiony na jeździe. Cholera jak go zobaczyłam przez te dwie sekundy to jeszcze bardziej za nim tęsknię. Richie wracaj !
Richie zagrał z Heaven & Earth. Jeden kawałek o ile się nie myle, ale odsłuchał całą płyte napewno. Stwierdził, że faktycznie BJ teraz brzmi katastrofalnie np przy takim wydawnictwie i że ma dość grania takiego "czegoś".
Posłuchajcie sobie... http://music.aol.com/new-releases-full-cds#/5
I Don't Know What Love Is polecam szczególnie
ps. nie mamy ani gorszego perkmana, ani klawiszowca (o czym często zapominacie tutaj), ani gitarzysty. Jon nie ma takiego głosu już ale nadal potrafi śpiewać, żeby chwyciło serducho.
Ale po co?
[ Dodano: 2013-04-27, 11:02 ]
z TW
Heaven & Earth Band @HeavenEarthBand 8godz.
All of the positive comments about "Dig" re-enforces our idea that people are ready to bring real music back into their lives. Thank you!
Uważaj z takimi zachętami, bo w tym kraju obowiązuje ustawa o przeciwdziałaniu narkomanii, a od "Dig" naprawdę można się uzależnić Ja słucham niemal non stop od tygodnia
PS. Wanted for the End of the World też jest jest warta polecenia
ZB pisze:Nie zdziwilbym sie, gdyby to bylo po nieprzespanej nocy
Ja bym się bardzo zdziwił. To raczej gimbazjalny tekścik... traktuje nas jak dzieciuchy
Gimnazjalny ale nieSTETY już w wieku gimnazjalnym nie jestem
A tak poważnie to jak Wam się podoba kawałek z Richiem? Brzmi to bardzo rockowo/bluesowo w jego stylu nie?
Stuart Smith dobrze wiedział, kogo ma zaprosić na gościnny występ do tego kawałka
Chociaż przyznam się, że gdy pierwszy raz usłyszałam o tym projekcie, miałam nadzieję, że oprócz gitary i talk boxa, Richie dołoży także swój głos.
Ogólnie utwór bardzo do mnie trafia. Oceniam go jako jeden z najlepszych na płycie. Chociaż wszelkie rankingi są trudne, bo cała płyta jest jak dla mnie genialna. Wieszczę renesans organów Hammonda