Ciekawe kto pisze te komentarze.., gorące nastki ?Taka myśl mi sie nasunęła po przeczytaniu waszych komentarzy....
Pod filmami z koncertu na youtube są komentarze oglądających filmy, z całego przecież świata. Generalnie wszyscy są zachwyceni! A tutaj narzekania. A to fałszuje, a to złe wersje utworów, a to jakaś Kleopatra ze skrzypcami, a to za mało gitar, a za dużo skrzypiec. Nasza cecha narodowa, czyli narzekanie i czepianie się w rozkwicie. I tu nie o to chodzi żeby chwalic, kiedy się nie podoba, bo każdy ma swój gust i prawo do oceny. Zastanawia mnie tylko, dlaczego na całym świecie się podoba, a u nas nie? Bo nie wmówicie mi że Polacy są najbardziej muzykalnym narodem na świecie i dostrzegają to czego inni nie widzą.
Na youtube czesto są dobre komenty, tylko dziwne, że HAND jako album i piosenki, ktore tak są podpisane pozytywnie na tube nie otrzymały (przynajmniej ja nie czytalem i pomijam wyjatki z którymi wyskoczy Adrian ) ani jednej porzadnej, rozbudowanej i uargumentowanej recenzji tylko recenzje typu : "dalej są świtni, a Jon wygląda pieknie" lub inne "dno i tyle, trzeba wiedziec kiedy zejśc ze sceny". Ta muzyka jest dosc płytka (pomijam teksty) i nie ma w niej nic specjalnego i wartego szczególnej uwagi. Wyjaśnij mi też ta "ceche narododwą".. . Na forum wypowiada sie pare (ok załózmy 15) osobób, z których cześć, a w zasadzie wiekszość raczej krytkuje i słusznie to co robi BJ. A ty to uogulniasz do całego narodu ? A to na "calym swiecie" to jest te 100 komentarzy pod filmikami na youtube ?
Gusta to jedna sprawa, a jakośś (itd) muzyki to druga. Trzeba umieć to rozgraniczyć. I nie ma sensu z racji tego, że jest sie fanem Bon Jovi na siłe wychwalać czegoś co jest poprostu słabe. Jeżeli im podobają sie, wpadli na taki pomysl aranżacji piosenek, a ich wykonanie byłoby dobre, to OK. Napisalbym wtedy, że poprostu mi się nie podoba. Ale to wykonanie jest fatalne, a Jon falszuje. O tym daremnym duecie z tymi pseudo nawet nie rockowymi wymoczkami już nawet nie wspominam. Gdyby to jeszcze było green day, to mogłbym pomylseć, że to jakiś skok na kase i rozpalone nastolatki, a tak to chyba jedynie na to drugie. Moze duet z Ich Troje?? teraz mowie juz poważnie
Tak Sobol ! Jeszcze ja tu jestem
Czytak ktos moje posty ?

http://youtube.com/watch?v=ANwTNFWvOF8
i napisze jeszcze raz. Porównajcie je z tym z unplugged. Jest róznica
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)