zazdroszczę Richiemu
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Może i to nie dobry pomysł, ale jestem już podirytowany tym brakiem informacji...Tomker pisze:Agata BJ pisze:Dlatego, że nie sądzę by nawet sam Richie życzył sobie wizerunku Avy na koncertowej koszulce. I to jeszcze wmontowanej w inne zdjęcie przez jednego z fanów. Takim kombinacjom zdecydowanie nie kibicuję.Fromasz1899 pisze:
dlaczego?
Hmm... Rychu swoim ostatnim zachowaniem zrobił Avie międzynarodową reklamę, więc nie sądzę, żeby martwił się, że ktoś ma Ją na koszulce![]()
czy raczej dezinformacją...
...a może koszulka z napisem "personal issues tour 2013"
tylko "nie odleć" po koncerciedanieleq pisze:W takim razie koszulka Supermana pozostajeTomker pisze:danieleq, fajny tekst, ale tak naprawdę nikt z zespołu nie przejmie się 1 koszulką, której zresztą nawet nie zobaczy. Załóż koszulkę w jakiej dobrze się czujesz i chcesz mieć pamiątkowe zdjęcie
[ Dodano: 2013-05-21, 00:07 ]
To, że usunęli na stronie to pół biedy, ale jak dostali się do moich płyt? WTF?![]()
W drugim linku podobno usunęli zdjęcie Richiego a było wcześniej.
What the f&^k is going on?

- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szczerze? Moim zdaniem to właśnie Richie zachowuje się nie fair w stosunku do fanów. Powoli mnie to zaczyna wku****c. Kolejna rzecz - Jon i Richie, podobno wielcy przyjaciele, ciekawe dlaczego Jon nie ma/miał wiedzy dlaczego Richiego nie będzie? Poza tym, moim zdaniem, Richiego po prostu nie ma w zespole. I nie wróci, przynajmniej nie na tej trasie. Nikt nie puszcza pary z ust, zapewne taka była między Nimi uowa, bo duża część fanów ma zapewne nadzieje, że R. wróci i nie oddają biletów. Gdyby podano teraz jak sytuacja naprawdę się ma, to na pewno jakiś procent biletów poszedłby do zwrotu (więcej niż obecnie). A tak przecież ma "drzwi otwarte", może wrócić w każdej chwili. PR pełną gębą. Dodatkowo, mimo oficjalnego info, że na tej części trasy Richiego nie ma, Matt i Obie grają pod publiczkę w stylu "nie potwierdzam, nie zaprzeczam". Jeśli oczywiście to nie są wymysły fanów.....
Ja bardzo chce wierzyć, że prawdą jest, iż Rychu może wrócic w każdej chwili jak tylko poradzi sobie z personal issues. Ale po wywiadach z Jonem, po jego minach, po tym jak mówi i co mówi, ja osobiście wątpliwości nie mam - Phil X w Gdańsku. Choć mówią, że nadzieja umiera ostatnia....
Ja bardzo chce wierzyć, że prawdą jest, iż Rychu może wrócic w każdej chwili jak tylko poradzi sobie z personal issues. Ale po wywiadach z Jonem, po jego minach, po tym jak mówi i co mówi, ja osobiście wątpliwości nie mam - Phil X w Gdańsku. Choć mówią, że nadzieja umiera ostatnia....
szkoda słow..ostatnio jak tu zaglądałam to było może20 stron? Mnie też już męczy ten temat-i dlatego o tym po prostu nie myślę..żal mi chłopaków, bo cholera wie o co Rychowi chodzi-skoro taki zadowolony no to kurde WTF??? Na tych wszystkich koncertach bez R. jest mega energia, ale czasem widze twarz Jona i mi sie smutno robi..bo chlopaki przelewaja na scenie cala swoja energię i naprawdę robią genialne show, ale Rychu tez mnie zaczyna wkurzac-to nie fair wobec bandu..
Oglądam nagrania z koncertów bez Rycha i wiem, że w Gdańsku będzie nieziemska energia i mega dobra zabawa-i na 100% będę się zajebiście bawić-bo na BJ inaczej nie idzie
szczerze?-Rychu ma w D*** fanow i zesol-[rzynajmnej w tym momencie, a najgorsze jest to, ze sam nic nie mowi i przez to chlopaki sa obciazeni pytaniami, co sie z nim dzieje-dla zespolu a przede wszystkim dla Jacha (bo to on najczesciej dotaje trudne pytania od mediow) jest to niemało męczące-dlaczego mają sie tlumaczyc z czyjegos zachowania??
Oglądam nagrania z koncertów bez Rycha i wiem, że w Gdańsku będzie nieziemska energia i mega dobra zabawa-i na 100% będę się zajebiście bawić-bo na BJ inaczej nie idzie
szczerze?-Rychu ma w D*** fanow i zesol-[rzynajmnej w tym momencie, a najgorsze jest to, ze sam nic nie mowi i przez to chlopaki sa obciazeni pytaniami, co sie z nim dzieje-dla zespolu a przede wszystkim dla Jacha (bo to on najczesciej dotaje trudne pytania od mediow) jest to niemało męczące-dlaczego mają sie tlumaczyc z czyjegos zachowania??
tęcza na drodze napawa mnie optymizmem =)
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
kolejny raz to samo: może wrócić itp
http://www.classicrockmagazine.com/news ... -any-time/
al efakt, że nie gadają ze sobą jest mocno niepokojący
http://www.classicrockmagazine.com/news ... -any-time/
al efakt, że nie gadają ze sobą jest mocno niepokojący
Męczą mnie teksty, że mimo Richiego będzie super jakby był. Może nawet lepiej co?
Też zamierzam się dobrze bawić na tym koncercie ale gitara będzie inna i nie ukrywajmy GORSZA.
Więc nie wciskajcie kitu jakby ludzie uszu nie mieli. No chyba że niektórzy nie słyszą jak to brzmi to zwracam honor, ale głuchy chyba nie powinien się wypowiadać na ten temat.
Też zamierzam się dobrze bawić na tym koncercie ale gitara będzie inna i nie ukrywajmy GORSZA.
Więc nie wciskajcie kitu jakby ludzie uszu nie mieli. No chyba że niektórzy nie słyszą jak to brzmi to zwracam honor, ale głuchy chyba nie powinien się wypowiadać na ten temat.
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Bobbiego nikt nie wygwizdał, to może Jon właśnie uważa, że fani są głusiKondZik pisze:Męczą mnie teksty, że mimo Richiego będzie super jakby był. Może nawet lepiej co?
[ Dodano: 2013-05-21, 08:20 ]
no chyba, że problemy zostały rozwiązane jedną decyzją Ryśka np: słuchaj zostaję z córką, bo tak chcę/muszę/trzeba. To o jakich kłopotach mają gadac? Jak to im źle na scenie bez niego?Dand pisze:Skoro są takimi braćmi to gdyby Richie naprawde miał jakieś problemy osobiste czy rodzinne to JBJ by pewnie z nim rozmawiał a oni ewidentnie mają ciche dni.
Ciche dni podobno w niejednym starym małżeństwie pomogły, oby i tu im 'zadziałało'
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt: