Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

bartekbb23 pisze:Obrazek

biedactwo :(
zazdroszczę Richiemu :D
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

bartekbb23 pisze:biedactwo
to na koszulki!!
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
danieleq
It's My Life
It's My Life

Post autor: danieleq »

Tomker pisze:
Agata BJ pisze:
Fromasz1899 pisze:
dlaczego?
Dlatego, że nie sądzę by nawet sam Richie życzył sobie wizerunku Avy na koncertowej koszulce. I to jeszcze wmontowanej w inne zdjęcie przez jednego z fanów. Takim kombinacjom zdecydowanie nie kibicuję.
Hmm... Rychu swoim ostatnim zachowaniem zrobił Avie międzynarodową reklamę, więc nie sądzę, żeby martwił się, że ktoś ma Ją na koszulce :cfaniak:
Może i to nie dobry pomysł, ale jestem już podirytowany tym brakiem informacji...
czy raczej dezinformacją...

...a może koszulka z napisem "personal issues tour 2013" ;)
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

danieleq, fajny tekst, ale tak naprawdę nikt z zespołu nie przejmie się 1 koszulką, której zresztą nawet nie zobaczy. Załóż koszulkę w jakiej dobrze się czujesz i chcesz mieć pamiątkowe zdjęcie
Awatar użytkownika
danieleq
It's My Life
It's My Life

Post autor: danieleq »

Tomker pisze:danieleq, fajny tekst, ale tak naprawdę nikt z zespołu nie przejmie się 1 koszulką, której zresztą nawet nie zobaczy. Załóż koszulkę w jakiej dobrze się czujesz i chcesz mieć pamiątkowe zdjęcie
W takim razie koszulka Supermana pozostaje :)
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

danieleq pisze:
Tomker pisze:danieleq, fajny tekst, ale tak naprawdę nikt z zespołu nie przejmie się 1 koszulką, której zresztą nawet nie zobaczy. Załóż koszulkę w jakiej dobrze się czujesz i chcesz mieć pamiątkowe zdjęcie
W takim razie koszulka Supermana pozostaje :)
tylko "nie odleć" po koncercie ;)

[ Dodano: 2013-05-21, 00:07 ]
Obrazek
W drugim linku podobno usunęli zdjęcie Richiego a było wcześniej.
What the f&^k is going on?
To, że usunęli na stronie to pół biedy, ale jak dostali się do moich płyt? WTF?
Obrazek
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Szczerze? Moim zdaniem to właśnie Richie zachowuje się nie fair w stosunku do fanów. Powoli mnie to zaczyna wku****c. Kolejna rzecz - Jon i Richie, podobno wielcy przyjaciele, ciekawe dlaczego Jon nie ma/miał wiedzy dlaczego Richiego nie będzie? Poza tym, moim zdaniem, Richiego po prostu nie ma w zespole. I nie wróci, przynajmniej nie na tej trasie. Nikt nie puszcza pary z ust, zapewne taka była między Nimi uowa, bo duża część fanów ma zapewne nadzieje, że R. wróci i nie oddają biletów. Gdyby podano teraz jak sytuacja naprawdę się ma, to na pewno jakiś procent biletów poszedłby do zwrotu (więcej niż obecnie). A tak przecież ma "drzwi otwarte", może wrócić w każdej chwili. PR pełną gębą. Dodatkowo, mimo oficjalnego info, że na tej części trasy Richiego nie ma, Matt i Obie grają pod publiczkę w stylu "nie potwierdzam, nie zaprzeczam". Jeśli oczywiście to nie są wymysły fanów.....

Ja bardzo chce wierzyć, że prawdą jest, iż Rychu może wrócic w każdej chwili jak tylko poradzi sobie z personal issues. Ale po wywiadach z Jonem, po jego minach, po tym jak mówi i co mówi, ja osobiście wątpliwości nie mam - Phil X w Gdańsku. Choć mówią, że nadzieja umiera ostatnia....
olleczka
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: olleczka »

szkoda słow..ostatnio jak tu zaglądałam to było może20 stron? Mnie też już męczy ten temat-i dlatego o tym po prostu nie myślę..żal mi chłopaków, bo cholera wie o co Rychowi chodzi-skoro taki zadowolony no to kurde WTF??? Na tych wszystkich koncertach bez R. jest mega energia, ale czasem widze twarz Jona i mi sie smutno robi..bo chlopaki przelewaja na scenie cala swoja energię i naprawdę robią genialne show, ale Rychu tez mnie zaczyna wkurzac-to nie fair wobec bandu..
Oglądam nagrania z koncertów bez Rycha i wiem, że w Gdańsku będzie nieziemska energia i mega dobra zabawa-i na 100% będę się zajebiście bawić-bo na BJ inaczej nie idzie :)
szczerze?-Rychu ma w D*** fanow i zesol-[rzynajmnej w tym momencie, a najgorsze jest to, ze sam nic nie mowi i przez to chlopaki sa obciazeni pytaniami, co sie z nim dzieje-dla zespolu a przede wszystkim dla Jacha (bo to on najczesciej dotaje trudne pytania od mediow) jest to niemało męczące-dlaczego mają sie tlumaczyc z czyjegos zachowania??
tęcza na drodze napawa mnie optymizmem =)
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

kolejny raz to samo: może wrócić itp
http://www.classicrockmagazine.com/news ... -any-time/

al efakt, że nie gadają ze sobą jest mocno niepokojący
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Skoro są takimi braćmi to gdyby Richie naprawde miał jakieś problemy osobiste czy rodzinne to JBJ by pewnie z nim rozmawiał a oni ewidentnie mają ciche dni.
Obrazek
KondZik

Post autor: KondZik »

Męczą mnie teksty, że mimo Richiego będzie super jakby był. Może nawet lepiej co?
Też zamierzam się dobrze bawić na tym koncercie ale gitara będzie inna i nie ukrywajmy GORSZA.
Więc nie wciskajcie kitu jakby ludzie uszu nie mieli. No chyba że niektórzy nie słyszą jak to brzmi to zwracam honor, ale głuchy chyba nie powinien się wypowiadać na ten temat.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

KondZik pisze:Męczą mnie teksty, że mimo Richiego będzie super jakby był. Może nawet lepiej co?
Też zamierzam się dobrze bawić na tym koncercie ale gitara będzie inna i nie ukrywajmy GORSZA.
Więc nie wciskajcie kitu jakby ludzie uszu nie mieli. No chyba że niektórzy nie słyszą jak to brzmi to zwracam honor, ale głuchy chyba nie powinien się wypowiadać na ten temat.
Bobbiego nikt nie wygwizdał, to może Jon właśnie uważa, że fani są głusi :D

[ Dodano: 2013-05-21, 08:20 ]
Dand pisze:Skoro są takimi braćmi to gdyby Richie naprawde miał jakieś problemy osobiste czy rodzinne to JBJ by pewnie z nim rozmawiał a oni ewidentnie mają ciche dni.
no chyba, że problemy zostały rozwiązane jedną decyzją Ryśka np: słuchaj zostaję z córką, bo tak chcę/muszę/trzeba. To o jakich kłopotach mają gadac? Jak to im źle na scenie bez niego?

Ciche dni podobno w niejednym starym małżeństwie pomogły, oby i tu im 'zadziałało'
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Ja proponuję każdego ich zdania nie rozkładać na czynniki pierwsze...
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Milla pisze:Ja proponuję każdego ich zdania nie rozkładać na czynniki pierwsze...

wtedy unikniemy niepotrzebnych spięć :P
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days