To znaczy ,że On ma już TAKIE problemy ,że to już staje się podstawowym zmartwieniem przed każdym występem live?! Że musimy się wstydzić....Hmmm... Panowie chyba słuchamy innego wokalisty
Nie ma mowy o tym żebym się kiedyś wstydził za ten zespół. Ale dawno nie słyszałem żeby tak ciężko śpiewał. Pewnie na trase będzie już wszystko lepiej ale nikt mi nie powie, że nic się nie zmieniło od poprzedniej trasy. Bo różnica jest, nie jest fatalnie, ale na Iheart festival to chwilami było bardzo kiepsko.
I jakoś wcześniej się nie przejmowałem przed występem głosem Jona ale teraz mamy cały świat oglądający to.
Zresztą sam Jon wie na ile Go stać i że 1 zwrotke Wanted śpiewał Richie to wg mnie nie przypadek tylko mądrość lidera zespołu.
Jestem przekonany że będzie dobrze! Nie ma co porównywać tego występu z ostatnimi koncertami w strugach deszczu przed studiem Paramounts, ani pojedynczymi występami na festiwalach. W Garden chłopaki czują się znakomicie, a w takim towarzystwie, to dla nich jak mecz kariery dla sportowca...
Niech lepiej martwią się o swoją formę 70-letni weterani
Nie to, że jestem kompletnie bezkrytyczna albo nieświadoma ostatnich niedoskonałości wokalu J. ale ludzie, trochę wiary...
Jeśli dadzą z siebie wszystko (a okazja na to zasługuje) to będzie dobrze!
No pewnie że będzie dobrze
Napisałem tylko że życze sobie żeby było dobrze wykonane a co zagrają to już mniejsza sprawa
Chociaż singiel byłby prezentem na gwiazdke...
Z ciekawości sprawdziłam czy dzieje się coś na kanale yt, gdzie będzie stream ale póki co jest czarne tło i odliczanie, jakby ktoś nie mógł się doczekać