BJ znowu bez Sambory...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

zróbmy oficjalny list do Bon Jovi z prośbą o wywalenie Shanksa, Bandiery, więcej gitarowego rozpierdolu w wykonaniu naszego GUITAR HERO Richiego, i żeby następne albumy były jak SWW i NJ ale na miarę tego wieku, tych czasów :jupi:
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Din_Winter pisze:zróbmy oficjalny list do Bon Jovi z prośbą o wywalenie Shanksa, Bandiery, więcej gitarowego rozpierdolu w wykonaniu naszego GUITAR HERO Richiego, i żeby następne albumy były jak SWW i NJ ale na miarę tego wieku, tych czasów :jupi:

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

iii

[ Dodano: 2013-04-03, 18:33 ]
bartekbb23 pisze:
prezes1 pisze: bartekbb23 napisał/a:
Tomker napisał/a:
"uwielbiam" te odpowiedzi Matta :D Jak dla dzieci...

Każdy wie, że mat to ciota :D

powinni założyć mu knebel na klawiaturę...

Mi czy jemu? :D
:D

[ Dodano: 2013-04-03, 18:36 ]
Din_Winter pisze:zróbmy oficjalny list do Bon Jovi z prośbą o wywalenie Shanksa, Bandiery,
taa, jestem za tym żeby Shanks zamiast na gitarze grał na klawiszach, a od fanów niech odpędza sie pałeczkami od perkusji...
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:
Din_Winter pisze:zróbmy oficjalny list do Bon Jovi z prośbą o wywalenie Shanksa, Bandiery, więcej gitarowego rozpierdolu w wykonaniu naszego GUITAR HERO Richiego, i żeby następne albumy były jak SWW i NJ ale na miarę tego wieku, tych czasów :jupi:
a czemu nie? niech Jon zobaczy że my chcemy tego starego dobrego BON JOVI , bez Bandiery, bez "pomocy" Shanksa , z gitarami Richiego, najlepiej to niech bd taki skład jak w np. 1995, Jon, Richie, David, Tico, no i Hugh, i z prawdziwą pomocą Childa, i styka :D

i powtórka z np. Live From London :D

Jon powiedział "Teraz potrzebujemy was bardziej niż kiedykolwiek." No to ok, ale my chcemy prawdziwego BON JOVI , i wszyscy będą happy :)
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

Damned napisał:

"Jon przedstawia tą samą set-listę co przed przerwą... w niej Water, What About Now, Amen, Because We Can, czyli utwory bez prawdziwego Sambory, bez jego solówek, dobrych riffów, za to z dominującą bardziej niż kiedykolwiek wcześniej gitarą Bobbyego (What About Now, Water). Zwróćcie uwagę, że nowe kawałki z prawdziwym Samborą są w przedziwny sposób pomijane w set-listach (I'm With You, Army Of One, Thick As Thieves, Beautiful World). Wszystko co najlepsze nagrał Sambora na nową płytę, nie ma prawa bytu na koncertach."

Nie śledzę zbytnio ostatnich set-list koncertów, ale jeżeli to prawda to Damned bardzo logicznie myśli. Szczerze pisząc chciałbym, żeby to był prawdziwy powód nieobecności Rycha. Może by to wreszcie pozytywnie zatrząsneło tym zespołem !!
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2013, o 17:13 przez TheRock, łącznie zmieniany 1 raz.
...and just only rock...
bartekbb23

TheRock pisze: "Jon przedstawia tą samą set-listę co przed przerwą... w niej Water, What About Now, Amen, Because We Can, czyli utwory bez prawdziwego Sambory, bez jego solówek, dobrych riffów, za to z dominującą bardziej niż kiedykolwiek wcześniej gitarą Bobbyego (What About Now, Water). Zwróćcie uwagę, że nowe kawałki z prawdziwym Samborą są w przedziwny sposób pomijane w set-listach (I'm With You, Army Of One, Thick As Thieves, Beautiful World). Wszystko co najlepsze nagrał Sambora na nową płytę, nie ma prawa bytu na koncertach."

Nie śledzę zbytnio ostatnich set-list koncertów, ale jeżeli to prawda to Damned bardzo logicznie myśli. Szczerze pisząc chciałbym, żeby to był prawdziwy powód nieobecności Rycha. Może by to wreszcie pozytywnie zatrząsneło tym zespołem !! !
Nie przesadzajmy. Nie było aż tak jak Damned to przedstawił. Od wykazania się solówkami Richie miał KTF, I'll be there, Always, Bad Medecine. Na ostatniej trasie dość często grał Dry County i inne numery stare. Nie ma co tak gadać, że odszedł bo sie obraził, że Bobby gra więcej w Water :P
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Ktoś na Twitterze napisał: 'Heard Richie Sambora just had a heart attack. Hope he pulls through okay. Rock n Roll icon.' Boże! Mam nadzieję, że to tylko plotka.
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Miracle-BJ pisze:Ktoś na Twitterze napisał: 'Heard Richie Sambora just had a heart attack. Hope he pulls through okay. Rock n Roll icon.' Boże! Mam nadzieję, że to tylko plotka.
no i Jon by kłamał? może z powody tychże "spraw osobistych" dostał tego ataku serca, ale raczej odpada, chociaż napisanie " He is ok " ..... dziwna sprawa, dość zagadkowe jest to zniknięcie Richiego....
bartekbb23

Ktoś na Twitterze napisał: 'Heard Richie Sambora just had a heart attack. Hope he pulls through okay. Rock n Roll icon.' Boże! Mam nadzieję, że to tylko plotka.

Jakbym napisał, że przetrzymuje Samborę w swojej piwnicy by obierał mi ziemniaki na obiad, też byś uwierzyła? :D
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

A czy ja napisałam, że uwierzyłam?!
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

z ostatniej chwili!!!
Richie cofnął się w czasie by powiedzieć Jonowi że jego albumy po Crush muszą być lepsze, powiedział mu co w nich było nie tak, i żeby nigdy nie zatrudniał Shanksa i Bandiery!!! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=C5YsJTWDLsg ^ ^
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

bartekbb23 pisze:

Jakbym napisał, że przetrzymuje Samborę w swojej piwnicy by obierał mi ziemniaki na obiad, też byś uwierzyła? :D

Bartek jak już Rychu obiera te ziemniaki to mu powiedz, żeby nagrywał albumy takie jak w latach 80 ! :D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

http://www.youtube.com/watch?v=zpNCrUfJyAA gdyby zobaczyć ich takim stanie w Gdańsku.... ^ ^

a co do Richiego, wiadomo kiedy może pojawić się to oświadczenie?
KondZik

Post autor: KondZik »

"All I can say is he is OK. There are personal reasons. I'm sure some can look up the meaning of "personal" reasons." Matt
adam2311
It's My Life
It's My Life

Post autor: adam2311 »

jak już cos to takie jak w latach 90 to była ich prawdziwa muzyka rockowa,bo na SWW było naprawdę kilka słabiutkich utworow
kowal
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”