W niedzielę w Waszyngtonie odbędzie się specjalny koncert z okazji inauguracji prezydentury Baracka Obamy. Lista gwiazd, które wystąpią jest dość długa (m.in. U2, Bruce Springsteen, Steve Wonder, Beyonce, Sheryl Crowe i oczywiście Jon Bon Jovi).
Natomiast w środę 21 stycznia 2009 Jon będzie jednym z gości specjalnego wydania "Oprah Winfrey Show". Jak tylko pojawią się jakieś filmiki w internecie, czy zdjęcia postaram się umieścić stosowną informację o tym wydarzeniu na stronie głównej.
ewaika789 pisze:a właśnie to na każdym normalnym kanale w telewizji bedzie można obejrzeć te inaugurację? pytam bo ja to z takimi rzeczami na bakier jestem
Samą inaugurację będzie pewnie można oglądnąć na tvn 24 i tvp info, ale samego koncertu pewnie nie będzie gdzie oglądnąć
Cały koncert będzie można obejrzeć na żywo na HBO w niedzielę od 20.30.
Z tej okazji HBO będzie odkodowane! Dostępne w wybranych sieciach kablowych i satelitarnych (jakoś tak)
bartekbb23 pisze:ewaika789 napisał/a:
EJ no to ja mam takie coś, tylko teraz trzeba coś wykombinować zeby miec telewizor tylko dla siebie
nagraj i wrzuć na neta w dobrej jakości