Richie niszczy koncert MTV Unplugged!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Richie niszczy koncert MTV Unplugged!
Niezbyt dobre wieści płyną odnośnie koncertu Unplugged jaki Bon Jovi ostatnio zagrali.
Wszystkie słowa krytyki spadają na ... Richiego Sambore. Podczas koncertu podobno był zły. NIC nie śpiewał bo miał problemy z głosem a wytłumaczył to problemami które go dotknęły przy nagrywaniu płyty. Prasa oczywiście zwala winę na alkocholizm który podobno doprowadził do rozpadu związku z Denise. Dodatkowo Richie MYLI? się grając na gitarze do tego stopnia, ze Jon musiał przerwać piosenkę "Wanted Dead Or Alive" wykonywaną tylko w duecie . Miało to być nawiązanie do pierwszego koncertu MTV Unplugged. Jon nawet opowiedział historie na ten temat. Niestety wypadło to na tyle źle że Jon zwołał cały zespół aby zagrać tą piosenkę razem i przykryć błędy Richiego.
Nad wszystkim próbował panować Jon dzięki któremu nie doszło do katastrofy. W śpiewaniu pomagał mu Bandera a gościnnie wystąpili LeAnn Rimes i zespół All American Rejects.
Piosenki które zostały zagrane na koncercie:
Any Other Day
Bed of Roses
Born To Be My Baby
Hallelujah
I'll Be There For You
It's My Life (All American Rejects)
Joey
Keep The Faith
Lost Highway
Living On A Prayer
Make A Memory
Someday I'll Be Saturday Night
The Last Night
Til We Aint Strangers Anymore (LeAnn Rhimes)
Wanted Dead Or Alive (3 razy - 2 razy Jon i Richie / Raz cały zespół)
We Got It Going On
Who Says You Can't Go Home
Whole Lot of Leaving
You Give Love A Bad Name Bad Name
Piosenki w wersji z This Left Feels Right:
Bed of Roses
Born To Be My Baby
I'll Be There For You
It's My Life
Keep The Faith
Wanted (wersja z całym zespołem)
Wszystkie słowa krytyki spadają na ... Richiego Sambore. Podczas koncertu podobno był zły. NIC nie śpiewał bo miał problemy z głosem a wytłumaczył to problemami które go dotknęły przy nagrywaniu płyty. Prasa oczywiście zwala winę na alkocholizm który podobno doprowadził do rozpadu związku z Denise. Dodatkowo Richie MYLI? się grając na gitarze do tego stopnia, ze Jon musiał przerwać piosenkę "Wanted Dead Or Alive" wykonywaną tylko w duecie . Miało to być nawiązanie do pierwszego koncertu MTV Unplugged. Jon nawet opowiedział historie na ten temat. Niestety wypadło to na tyle źle że Jon zwołał cały zespół aby zagrać tą piosenkę razem i przykryć błędy Richiego.
Nad wszystkim próbował panować Jon dzięki któremu nie doszło do katastrofy. W śpiewaniu pomagał mu Bandera a gościnnie wystąpili LeAnn Rimes i zespół All American Rejects.
Piosenki które zostały zagrane na koncercie:
Any Other Day
Bed of Roses
Born To Be My Baby
Hallelujah
I'll Be There For You
It's My Life (All American Rejects)
Joey
Keep The Faith
Lost Highway
Living On A Prayer
Make A Memory
Someday I'll Be Saturday Night
The Last Night
Til We Aint Strangers Anymore (LeAnn Rhimes)
Wanted Dead Or Alive (3 razy - 2 razy Jon i Richie / Raz cały zespół)
We Got It Going On
Who Says You Can't Go Home
Whole Lot of Leaving
Piosenki w wersji z This Left Feels Right:
Bed of Roses
Born To Be My Baby
I'll Be There For You
It's My Life
Keep The Faith
Wanted (wersja z całym zespołem)
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dziwię się, że to właśnie Ty Adrian rozprowadzasz takie informacje. Każdy teraz będzie spekulował i dopowiadał sobie swoją wersję. Na siłę doszukiwanie się sensacji. Richie nie śpiewał bo jest alkoholikiem, Jon był wśiekły bo musiał robić za dwoje a David jest skłócony z LeeANn Rimes od 4 lat! Co to? pudelek.com?
W żadnej z trzech relacji z konceru nie doszukałam się niczego złego. Wręcz przeciwnie, oprócz tego, ze niektórzy byli zawiedzeni tym, iż Richie nie był zbyt aktywny, nikt nie zauważył jakiejś napiętej atmosfery a Jon jak zwykle żartował i był w dobrym humorze. Kilka razy nagrywano piosenki, bo każda ze stacji będzie miała inne jej wersje, chyba wiedziałeś o tym. Jakiś jeden palant napisał złą relację na jednej z plotkarskich stron internetowych i teraz robi się aferę nie wiadomo o co! Dobrze, że Sambora nie śpiewał żadnej piosenki. Pewnie znów wykonałby I'll be there a tego już mam dosyć!
W żadnej z trzech relacji z konceru nie doszukałam się niczego złego. Wręcz przeciwnie, oprócz tego, ze niektórzy byli zawiedzeni tym, iż Richie nie był zbyt aktywny, nikt nie zauważył jakiejś napiętej atmosfery a Jon jak zwykle żartował i był w dobrym humorze. Kilka razy nagrywano piosenki, bo każda ze stacji będzie miała inne jej wersje, chyba wiedziałeś o tym. Jakiś jeden palant napisał złą relację na jednej z plotkarskich stron internetowych i teraz robi się aferę nie wiadomo o co! Dobrze, że Sambora nie śpiewał żadnej piosenki. Pewnie znów wykonałby I'll be there a tego już mam dosyć!
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A niech każdy sobie spekuluje. Osobiście miałesm swoje wyobrażenia na temat tego koncertu i chciałem aby zagrali we dwoje jeszcze raz Wanted w mnawiazaniu do MTV 89. Co jest prawdą a co plotką nie wiem bo nie byłem na tym koncercie. Zobaczymy jak to wszystko wyszło jak puszczą to w TV.
Dla mnie troche za dużo wersji z TLFR. JEdnak dużo nowych piosenek jest dla mnie zdecydowanym plusen. Szczególnie podoba mi się, że zagrali Any Other Day i The Last Night.
Dla mnie troche za dużo wersji z TLFR. JEdnak dużo nowych piosenek jest dla mnie zdecydowanym plusen. Szczególnie podoba mi się, że zagrali Any Other Day i The Last Night.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Jak Rychu się mylił na gitarze to już jest nie wesoło
Dobrze że choć Jon nad wszystkim panuje.
A sądziłem że Richie jest profesjonalistą który zawsze gra czyściutko. Zawiodłem się
Podoba mi pomysł z IML z TLFR, Any OD i Hallelujah. Ciekawe kto zaśpiewał z Jonem Make A Memory...
Ciekawe jak zabrzmi Stranger
Dobrze że choć Jon nad wszystkim panuje.
A sądziłem że Richie jest profesjonalistą który zawsze gra czyściutko. Zawiodłem się
Podoba mi pomysł z IML z TLFR, Any OD i Hallelujah. Ciekawe kto zaśpiewał z Jonem Make A Memory...
Ciekawe jak zabrzmi Stranger
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmm tak sobie myśle ... Alec wyleciał z Bon Jovi podobno za to iż "nie czysto grał"....
.... Może Slash dałby się namówić do przejścia do Jovisów gdyz za niedługo może się jedno miejsce zwolnić w Bon Jovi 
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Normalnie sensacja miesiąca. Nie pierwszy raz któryś z nich "schrzania" sprawę pfff. Tysiąc razy podczas występów Richie był dziabnięty i jakoś wtedy nikt nie rozpisywał się na temat jego rzekomego alkoholizmu. Jon nie zawsze pamięta słów własnych piosenek, więc improwizuje, ale pewnie większość uważa, że po prostu je sobie urozmaica. Oczywiście zdarzyło się, że już się tak zakręcił, że nie wiedział jaka jest następna zwrotka bed of roses
ZDARZA SIę! NIE RÓBCIE AFERY.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Spoko spoko Jovizna. Jeśli z powodu alkoholu Rysiek zawala jeden z ważniejszych dla nich koncertów to dobrze nie wróży. dodatkowo jeśłi plotki z Denisse nie są wyssane z palca to tym bardziej nie jest dobrze.
W przypadku Jona i Bed Of Roses to była zwykłą pomyła (pewnie z nadmiaru wrażeń) natomiast u Ryśka to sprawa wygląda inaczej. Jeden koncert zawalony zobaczymy co pokaże na O2 bo jeśli zacznie zawalać kolejne koncerty to skończy się przyjaźń. Trudno zeby Bandiera i Jon robili to co Rysiek ma robić tylko dlatego ze chce mu się troche popic w domu. MA problem to do lekarza. Nie to ... może jakiś konkurs na nowego gitarzyste Bon Jovi ...
W przypadku Jona i Bed Of Roses to była zwykłą pomyła (pewnie z nadmiaru wrażeń) natomiast u Ryśka to sprawa wygląda inaczej. Jeden koncert zawalony zobaczymy co pokaże na O2 bo jeśli zacznie zawalać kolejne koncerty to skończy się przyjaźń. Trudno zeby Bandiera i Jon robili to co Rysiek ma robić tylko dlatego ze chce mu się troche popic w domu. MA problem to do lekarza. Nie to ... może jakiś konkurs na nowego gitarzyste Bon Jovi ...
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Adrian jestem troche zdziwiony ze tak szybko zkreslasz Richego , legende i bardzo wazna czesc Bon Jovi. Ja sobie nie wyobrazam , ze Riche odejdze . On ma problemy z alkocholem nie od dzis . Nawet za czasow KTF lubil sobie wypic i nie tyko on . Wiec jak wtedy nic sie nie stalo , to nie sadze zeby teraz cos sie stalo.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kto mówi o zawalaniu? Dziwię się, że jakiś dziennikarzyna klasy B potrafi wam namieszać w głowach i wierzycie we wszystko co jest napisane! Sam adres strony pozostawia wiele do życzenia!Adrian pisze:Spoko spoko Jovizna. Jeśli z powodu alkoholu Rysiek zawala jeden z ważniejszych dla nich koncertów to dobrze nie wróży.

http://perezhilton.com/topics/exclusive ... 070607.php
A shocked source reveals, "As Wanted Dead or Alive started, Richie couldn't play along!
Zonk. Richie nie miał problemów z graniem tylko z głosem. Zdaje się, ze juz na początku nie mógł wyrobić, więc przeprosił za to i zaproponował,by zacząć od nowa. Jon zasugerował aby jednak cały zespółw wykonał tą piosenkę! Dlatego grali ją 3 razy tak jak i wiele innych!! Tak właśnie wyglądają nagrania koncertów telewizjnych! Wkurzające jest to, że każdy dopatruje się w tym nie wiem czego, jakiegoś rozłamu w grupie, alkoholizmu.Bezsensu. Tyle razy był pijany i nie przeszkadzało mu to jakoś w graniu.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jovizna co do tej stronki to owszem widziałem ją ale nie tlyko na niej oparłem swoje informacje. W necie jest tego więcej.
Jeśłi chłop się pozbiera to ok, ale jeśli nie to wymiana bo nie bede jechał kilkaset kilometów aby oglądąc grajacego menela któy się co chwile myli ...
Jeśłi chłop się pozbiera to ok, ale jeśli nie to wymiana bo nie bede jechał kilkaset kilometów aby oglądąc grajacego menela któy się co chwile myli ...
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Mam wideo z One Last Wild Night (2001) i tam Richie był praktycznie nieomylny. Na trasie HAND'a też świetnie wygrywał wszystkie solówki.
Nie wiem na ile Jon jest wymagający, ale jeśli przerwał to raczej nie przez dwa omsknięcia palca
) niż trzeźwego Slasha 
Tym bardziej trzymam za Ryśka, że na Lost Highway gra ujmująco, na prawdę się przykłada. Nie sądzę by kto inny zrobił to lepiej.
Nie wiem na ile Jon jest wymagający, ale jeśli przerwał to raczej nie przez dwa omsknięcia palca
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Slash przebiera palcami bardzo szybko, ale to nie wszystko. Richie jest prawdziwym artystą i "ma orkiestrę w gitarze". Wolę grubego Rysia (czasem nawet pijanegoAdrian pisze:Hmm tak sobie myśle ... Alec wyleciał z Bon Jovi podobno za to iż "nie czysto grał"........ Może Slash dałby się namówić do przejścia do Jovisów gdyz za niedługo może się jedno miejsce zwolnić w Bon Jovi

Tym bardziej trzymam za Ryśka, że na Lost Highway gra ujmująco, na prawdę się przykłada. Nie sądzę by kto inny zrobił to lepiej.
Psuje nie tylko koncert ale i sobie opinię... Niedobrze... 
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you