moze na luty jakis zlot konkretny?
Moderator: Mod's Team
Z tym w ostatnich dniach nie mamy najwiekszego problemu.Jestem podobnego zdania że trzeba zwrócić w jakiś sposób uwage na nasz kraj
Jak dla mnie, to nie ma znaczenia czy zainteresują się tym ludzie ze statusem moderatora.Chodzi o ludzi, ktorzy chcą coś zrobić i mają jakies pomysly i nie poddaja sie po pierwszym niepowodzeniu.widac ze jakos zbytnio modow czy adminow nie interesi ten nasz pomysl
Proponowalabym -kierunek polska, czy cos w tym stylu zamienic na jezyk angielski.otworzymy podstrone na bonjovi.pl o akcji, www.bonjovi.pl/kierunek_polska
Petycja nie da nic, gdyz netowe petycje nie maja za duzej wartosci, co wiemy juz z doswiadczenia... Trzeba zasypac "prawdziwymi" listami, a nie petycja, gdzie ludzie wpisuja sie po 5 razy...jovizna pisze: Pomysl Bodzia jestem jak najbardziej za, malymi kroczkami jakos trzeba ruszyc do przodu.
Proponuje przywrocenie PETYCJI! i nie, ze zaginie gdzies ona we wszechswiecie po paru miesiacach.
Nie chodzi o wplywy tylko o szum medialny, a specjalisci od koncertow i takich rzeczy zwracaja na to uwage, na to co aktualnie jest potrzebne, np. koncert Tokio Hotel czy Gosi Andrzejewicz, bo nastolatka sie to podoba, rozumiesz? Wiec jezeli doszloby do artykul o Bon Jovi to zawsze jest duza szansa na zainteresowanie sie tym problemem jakiejs agencji koncertowej.jovizna pisze: I..dlaczego bravo?? czy ta gazeta ma az tak wielkie wplywy? Wiekszosc czytelnikow to mlode nastolatki, myslicie ze wsrod nich uzyska sie wiecej zainteresowanych koncertem? watpie. chyba tylko teoretycznie.
Po co? To nie ma byc kierowane do samego zespolu, czy do ich marketingu, tylko do polskich agencji koncertowych, lub stacji telewizyjnych, albo jednego i drugiego, bo tylko one moga sprowadzic zespol, a sami nie przyjada... Mozemy owszem napisac i obu jezykach, ale zasadniczo musimy kierowac to do polskich agencji. N. tej, ktora sciagnela Guns 'n' Roses...jovizna pisze:Proponowalabym -kierunek polska, czy cos w tym stylu zamienic na jezyk angielski.otworzymy podstrone na bonjovi.pl o akcji, www.bonjovi.pl/kierunek_polska
Mozna dac info o takiej akcji na forum i wyslac do admina... Ale najpier te akcje musimy zaczac...jovizna pisze: No i jeszcze pozostaje backstage. Jesli nie oficjalna notka na forum, to private message do adminamoze akurat trafi na Matta, brata jona
jak dla mnie...to zawsze cos.
No dobrze, ale myslalam w tym kierunku, ze aby sciagnac zespol do wschodniej czesci europy to musimy pokazac, ze jest tu dla kogo ich sciagac!!! Przeciez nie tylko polacy byliby tym zainteresowani a pewnie rowniez fani ze słowacji, czech,rosji, ukrainy ,bialorusiPo co? To nie ma byc kierowane do samego zespolu, czy do ich marketingu, tylko do polskich agencji koncertowych, lub stacji telewizyjnych, albo jednego i drugiego, bo tylko one moga sprowadzic zespol, a sami nie przyjada... Mozemy owszem napisac i obu jezykach, ale zasadniczo musimy kierowac to do polskich agencji. N. tej, ktora sciagnela Guns 'n' Roses...