Nie ma mowy by znów zagrali w pomieszczeniu dla 100 osób i to jeszcze ciągnać z playbecku
LH Tour 2007
Moderator: Mod's Team
No fakt że Polska jest tańsza ale zawsze BJ jak koncertują to zawsze odwiedzają Niemcy i dają ta koncerty na stadionach.......a my sobie pewnie poczekamy do 2012 roku
No chyba ze zdarzy się jakiś cud i przyjadą niedługo ale ja w to wątpie
Nie ma mowy by znów zagrali w pomieszczeniu dla 100 osób i to jeszcze ciągnać z playbecku
- jovizna
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Dzisiejszego dnia ptaszki ćwierkają o tym, iż BJ rozpoczną trasę w Japonii
January 12th(SAT), 2008 Tokyo Dome
January 14th(MON), 2008 Tokyo Dome
January 17th(THU), 2008 Nagoya Dome
January 19th(SAT), 2008 Sapporo Dome
January 22nd(TUE), 2008 Osaka Dome
January 23rd(WED), 2008 Osaka Dome
Oczywiście nie są to żadne oficjalnie potwiedzone informacje, ale w każdej plotce jest odrobina prawdy.
January 12th(SAT), 2008 Tokyo Dome
January 14th(MON), 2008 Tokyo Dome
January 17th(THU), 2008 Nagoya Dome
January 19th(SAT), 2008 Sapporo Dome
January 22nd(TUE), 2008 Osaka Dome
January 23rd(WED), 2008 Osaka Dome
Oczywiście nie są to żadne oficjalnie potwiedzone informacje, ale w każdej plotce jest odrobina prawdy.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- jovizna
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Co Ty gadasz małaAgata BJ pisze:Mi tam do Japonii troszkę daleko
btw ciekawym doświadczeniem byłby taki koncert.
Jeszcze muszęnawiązaćdo innego tematu:
Z jednego powodu: Bon Jovi w przeciwieństwie do UEFA przy wyborze danego kraju nie kierują się politykąRicardo pisze:Myślę, że dobrze, że ludzie z UEFA, którzy zdecydowali o przyznaniu Polsce i Ukrainie Euro 2012, nie zasięgali Twej opinii
W każdym razie, jeżeli można przyznać nam i Ukrainie taki turniej, to czemu w tych krajach nie miałoby wystąpić Bon Jovi?
-
cintus
u nas zagrać może każdy! Był Michael Jackson i reszty nie ma co już wymieniać... chodzi tylko o to, ze fanów w Polsce jest mało. 600 podpisów pod petycją? ?ałosne. No, ale jakby jakiś promotor postawił na BJ biorąc pod uwagę fakt przyjazdu sąsiadów to może, może... Szkoda, że TP wzięła Duran Duran na swój darmowy piknik a nie właśnie BJ. Własnie festiwale, imprezy promocyjne to może być szansa na koncert BJ w Polsce.
Ciekawy jestem jaka będzie trasa w przyszłym roku. W maju 2008 zdaję maturę, a w lipcu mam rekrutację, bardzi się wkurzę, jeśli nie będę mógł z tego powodu pojechać na koncert... Słowacja, Niemcy, UK, Beneluks, Szwajcaria - gdzie nie zagrają to nie odpuszczę.
Ale koncert w Polsce to koncert w Polsce. I nie mówcie, że mieszkamy w biednym kraju, gdzie nei ma koncertów gwiazd. Po prostu BJ jest w Poslce po za zainteresowaniem i mainstreamem... niestety. [/center]
Ciekawy jestem jaka będzie trasa w przyszłym roku. W maju 2008 zdaję maturę, a w lipcu mam rekrutację, bardzi się wkurzę, jeśli nie będę mógł z tego powodu pojechać na koncert... Słowacja, Niemcy, UK, Beneluks, Szwajcaria - gdzie nie zagrają to nie odpuszczę.
Ale koncert w Polsce to koncert w Polsce. I nie mówcie, że mieszkamy w biednym kraju, gdzie nei ma koncertów gwiazd. Po prostu BJ jest w Poslce po za zainteresowaniem i mainstreamem... niestety. [/center]
NO Fakt niedługo wystąpia takie gwiazdy jak Roling Stones i Rhcp oraz Linkin Park w Polsce a Bon Jovi jak nie ma tak nie ma i nie wiadomo kiedy bedacintus pisze:
I wcale nie sadze ze mieszkamy w biednym kraju bo jesli naprawde się chce wystąpić w Polsce to się da i nie trzeba długo czekać
- magda01614
- Have A Nice Day

Hej, jak jechać na koncert to tylko w Polsce, Keep The Faith
Ja też mam takie przeczucie, że w przyszłym roku przyjadą do Polski z trasą koncertową... Może nawet do Krakowa, w końcu przecież Richie ma dziadków z tego miasta, miałabym nawet blisko:) Gdyby jeszcze na błoniach było, to jakieś 5 km
A co do tego Backsatge, to wie ktoś jak aktywować konto, żeby można się było logować, bo nawet jak wpisuje poprawny nick i hasło wyświetla mi błąd...
Ja też mam takie przeczucie, że w przyszłym roku przyjadą do Polski z trasą koncertową... Może nawet do Krakowa, w końcu przecież Richie ma dziadków z tego miasta, miałabym nawet blisko:) Gdyby jeszcze na błoniach było, to jakieś 5 km
A co do tego Backsatge, to wie ktoś jak aktywować konto, żeby można się było logować, bo nawet jak wpisuje poprawny nick i hasło wyświetla mi błąd...
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Pamiętam jak po krótkim koncercie (a razej bardziej występie z playbacku) pare lat temu (to było w grudniu) Jon powiedział że w czerwcu przyjadą znowu do Polski i dadzą prawdziwy koncert.
Od tamtego czasu zastanawiam sie o czerwiec którego roku mu chodziło
Wiem tylko jedno...jak przyjadą to obecność na koncercie jest obowiązkowa.
Od tamtego czasu zastanawiam sie o czerwiec którego roku mu chodziło
Wiem tylko jedno...jak przyjadą to obecność na koncercie jest obowiązkowa.
Moze w podtekscie chodzilo o czerwiec 2008??Teska pisze:Od tamtego czasu zastanawiam sie o czerwiec którego roku mu chodziło
Wszyscy wiemy jak z tym naszym pieknym krajem jest, ale nadzieje trzeba miec zawsze. Niby mowia, ze nadzieja to matka glupich i zakochanych, ale jednak MATKA
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
- magda01614
- Have A Nice Day

-