Tak i jeszcze pare innych ale problem w tym ze oni chca bj a my nie ... tzn "my" jako krajM.Ssed pisze:tego co wiem to pare zespołów u nas grałow tym Metallica, Scorpionsi chyba też... Iron maiden, Alice cooper też kiedyś był i pare innych
LH Tour 2007
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mówisz tak, jakby po naszych drogach jeszcze niedźwiedzie biegały. My też ściągamy wielenie tego co akurat chcemy, ale zawsze to coś.
Chyba się nie do końca rozumiemyz tego co wiem to pare zespołów u nas grałow tym Metallica, Scorpionsi chyba też... Iron maiden, Alice cooper też kiedyś był i pare innych
Ten promotor ze Słowacji chciał ściągnąć Scorpionsów, Planta i Ironów i to zrobił. Teraz chce ściągnąć BOn Jovi i ja jestem pewien, że ściągną ich.
Owszem grały u nas takie zespoły jak U2, Stonesi, Ironi itp ale nikt u nas nie chce ściągnąć Bon Jovi. I nie mowie tutaj o 600 osobach podpisanych na petycji tylko o potężnej agencji która wyłoży kasę pomimo tego iż może im się to nie zwrócić. Na Słowacji mają taką agencje i to potęzną a u nas niestety nie ma chętnych. Chyba, ze znacie taką agencje
Ja niestety nie i dlatego zbiera kase na Słowacje.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
Jovizna - nie masz wogole racjiZapomnij Adrian o koncercie na Słowacji! Nie ma w ogóle takiej opcji.
Jest. Co więcej powiem Ci, że zobaczymy ich tam albo w tym albo w przyszłym roku. Jeśli ktoś ściąga do siebie Scorpionsów, Planta, Ironów i chce ściągnąc BOn Jovi to to zrobi. Poza tym jak widziałem to oni organizują tam mase festiwali od metalu, death metalu, Hard Rocka na rocku (nie) kończąc. Bon Jovi mogliby wystąpić na jakimś z nich. Widze, ze w tym roku to mają kilka takich festiwali więc szansa na Bon Jovi jest duża.
Adrian - masz rację (choć cuda sie zdarzaja
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
aha.. jezeli bedze koncert w Słowacji czy coś i zorganizowany wyjazd to REZERWUJE już miejsce na 100 %
[ Dodano: 2007-05-04, 16:51 ]
Aha idzie ktoś 13 ego czerwca na Pearl Jam na stadionie sląskim ?
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
jeżeli to ten koncert to paru moich kolegów się wybierają, ale na Linkin parkaPiotrek pisze:[ Dodano: 2007-05-04, 16:51 ]
Aha idzie ktoś 13 ego czerwca na Pearl Jam na stadionie sląskim ?
Co do słowacji to marne szanse
Tak. To ten sam koncert...jeżeli to ten koncert to paru moich kolegów się wybierają, ale na Linkin parka (mówie jeżeli to ten sam koncert ;P)
No niestety supportem jest Linkin Park. Aż szkoda gadać, ze taki zespół jak Pearl Jam na support taką tandete nam zafundował
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W naszym kraju wszystko jest możliwe
Wybory miss świata były, Euro 2012 będzie jak zbudują reprezentacyjny stadion
w co szczerze wątpię, a Bon Jovi to żadna zasrana agencja nie chce ściągnąć
Na swiecie chyba naprawdę jesteśmy postrzegani jako kraj, gdzie ludzie chodzą w skórach i niedzwiedzie biegają luzem po ulicy

Na swiecie chyba naprawdę jesteśmy postrzegani jako kraj, gdzie ludzie chodzą w skórach i niedzwiedzie biegają luzem po ulicy

25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
A jeszcze bardziej frustrujacym faktem jest to, ze glosno sie mowilo o koncercie tokio hotel w polsce :/ Jakichs umalowanych dziwolagow...Bonjova pisze:a Bon Jovi to żadna zasrana agencja nie chce ściągnąć![]()
Kontynuując... jestem ciekaw, jakby to bylo z frekwencja na koncercie BJ w Polsce. Czy ludzie by przyszli, zeby zobaczyc zespol, ktory nagral singiel "It's My Life", czy zobaczyc zespol jako legende rocka lub tez tak z ciekawosci? A moze by wogole to nie przynioslo jakichs konkretnych dochodow i nikt sie nie kwapi z ich sprowadzeniem do naszego kraju? Dochodow - w sensie ze sprzedazy biletow... a frekwencje w naszych kraju poki co to cienko widze... chyba ze przyjechaliby nasi sasiedzi zza granic otaczajacych nasz kraj.
Zreszta kiedys uslyszalem haslo. Nie wiem czy ten ktos mowil powaznie, czy byla to zwykla ironia, ale sadze ze warto to zacytowac.
"Polska nie jest jeszcze na to gotowa, zeby przyjac tak wspanialego wokaliste".
No i chyba w tym cos jest prawdy.
PS. Jezeli kiedykolwiek przyjada, mam nadzieje ze nie karza im zagrac z playbacku
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Według mnie przyszło by sporo ludzi
. Ludzie ich znają nie tylko z It's My Life uważają właśnie też za legende rocka i by pewnie p oprzychodzili, myślę żę mogła by być taka możliwość żeby np. ich na ten Sopot Festiwal sprowadzili z tego co wiem to tam sprowadzają takie gwiazdy (o ile dobrze pamiętam to chyba scorpionsi tam grali), ale dla mnie to i tak źle by było ;| za daleko...już bliżej do słowacji 
M.Ssed
) już zespołu rockowego, który mimo wszystko gra koncerty na największych stadionach, ogromnych scenach dla setek tysięcy ludzi ) na tego typu imprezie w otoczeniu Blue Cafe, Mandaryny i Dody, które zgarniają platynowe płyty, nie jest powodem do zadowolenia lecz smutku i wrecz wstydu ? 
Z resztą, nie ma chyba nawet takiej opcji, żeby Jovisi wystąpili na takim festiwalu za śmieszne (jak dla nich) pieniądze i w takim otoczeniu
Ale teoretycznie mogliby się trochę "wpasować" grając kilka ze swoich hiciorków jak wspomniane IML czy L'OAP hihi

Dla mnie Sopot efestival to kiepska impreza muzyczna dla tzw. "mas" i pieniędzy. Uważam, że poziom polskiej muzyki POPularnej jest zatrwarzająco niski, a obecność BJ ( jakby nie było legendarnego (?Według mnie przyszło by sporo ludzi . Ludzie ich znają nie tylko z It's My Life uważają właśnie też za legende rocka i by pewnie p oprzychodzili, myślę żę mogła by być taka możliwość żeby np. ich na ten Sopot Festiwal sprowadzili z tego co wiem to tam sprowadzają takie gwiazdy (o ile dobrze pamiętam to chyba scorpionsi tam grali), ale dla mnie to i tak źle by było ;| za daleko...już bliżej do słowacji
Z resztą, nie ma chyba nawet takiej opcji, żeby Jovisi wystąpili na takim festiwalu za śmieszne (jak dla nich) pieniądze i w takim otoczeniu
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
... i na porządny koncertjuż bliżej do słowacji
A ja uważam, że nawet jakby byli na tym sopocie czy czyms podobnym ( pamietajmy ze były juz na takich festiwalach sławy jak whitney houstion, Garu i jeszcze jacys tam inni) to my zwykli śmiertelnicy i tak byśmy sie tam niedostali, bo miejsca mieli by i tak ludzie powiązaniz polityką i mający wielkieznajomosci.
Dostac, bysmy sie na pewno dostali. Sama bylam swiadkiem jak na festiwal w 2004 na monciaku sprzedawali bilety.
A z reszta moja kolezanka byla na koncercie Bryana Adamsa, ktory przyjechal do Sopotu w 2000r.
A z reszta moja kolezanka byla na koncercie Bryana Adamsa, ktory przyjechal do Sopotu w 2000r.
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy