Muszę Cię rozczarować. Taką szansą miałam tylko dlatego, że byłam w wewnętrznym sektorze golden circle a tłum po przeciwnej stronie "catwalku/wybiegu" to również sektor golden circle a nie general admission.
(Mam nadzieję, że nie będzie GC w Niemczech.)
Aha
No ale też mam nadzieje, ze GC nie będzie
, bo na wybranej przez siebie trasie można kupić bilet za 19 euro w jedną stronę. Przynajmniej kiedyś tak było
Też dobre rozwiązanie.
Nie wiem jak, ale nawet na rowerku tam pojadę.
SIEMKA!No to jazda!!!Oczywiscie do Lipska.Jestem jak najbardziej za wyjazdem w szerszym gronie,ale jak nie w szerokim to w mniejszym.Taki też wyjazd miał miejsce z Wrocławia ostatniej trasy koncertowej w 7 osób .Zabawa przednia i całkiem tanio bo 1zł za kilometr,teraz nie wiem bo ceny szybko ulegaja zmianie, ale jutro dzwonię do gościa z którym jechalismy.Do zobaczenia.
Witam,
Jak najbardziej 3-4 osoby z Katowic pojadą
Czy cos już wiadomo od kiedy i w jakiej cenie będą dostępne bilety?
Fajnie byłoby gdyby wspólny wyjazd autokarem wypalil, rok temu tłukliśmy się 1000km autem do Koblencji
Jeśli ilosc osób chętnych na ten wyjazd się utrzyma to jak najbardziej taki autokar jest realny.
Na razie prowadzę jeszcze konsultacje ze znajomymi, niestety część chce jechać samochodem do Wiednia 4 czerwca (dużo bliżej...)
Ale ja tam jestem za wspólnym wyjazdem autokarem
Tylko, żeby biletów nie przegapić, wystarczą zwykłe stojące...
Ja jade na własną ręke do Hamburga, więc wypisuje się z grupowego wyjazdu do Lipska. Miłej zabawy
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Jakby to się naprawdę udało, to ja i moja siostra jedziemy Bo faktycznie w Polsce na prawdziwym koncercie to się chyba ICH nie doczekamy Adrian ten numer gg, który podałeś jest twój?